Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok Ben hic hamile kalmadım ya şimdiye kadar rahim filmide çekildim bi sorun yok sebepsiz işte.ama aklimi kurcalayan tek soru spermle yumurta hic bulusamiyomu acaba film sırasında çünkü zor verdiler o sıvıyı içeri:s

Dis gebelik baskasydi sanrm ben karistrdim bende hic kalamadim tuplerm filan temiz ama yinede kalamdim vala

arkadaşlar tek tek alıntılayamadım aşılaması olanlar olacak olanlar hepinizin aşılaması tutar inşallah benimksi yarın belli olacak aşılama günüm
gelişen 3 yumurtam var şükür rahim duvarı 9 mm di en son hayırlısı inşallah hepimiz pozitifi görür bebişleri kucağımıza alırız sağlıkla

ben tutmamasından korkmuyorumda allahın izniyle umutluyum tutacağını düşünüyorum inşallahh hatta içimden 1 ses ikiz tutacak diyor ama 2 kez düşük yapmış birisi olarak düşmesinden çok korkuyorum allahım aynı acıları yaşatmaz inşallah

allah yardımcımız olsun aşılaması tutanlar tutmayanlar hepiniz yazarsanz kaç kişi olumlu sonuc almış kaç kişi olumsuz öğrenmiş oluruz inşallah herkes pozitif yazarrrrr buay bol bebeişli bir ay olsun inşallah hepimiz aralık annesi olalım

inşallah herşey yolunda gider canm umutsuz olma

Merhaba bende cuma günü 2.aşılamam için tedaviye başladım umarım herkesin sonucu iyi olur
hayırlısı olur canım inşalalh pozitifi görürüz hepimiz benm de 2 .aşılamam 2 düşüğüm var malesef

Dualarimiz seninle guzel haberlerle gel insallah

kizlar ben yeni uye oldum Uzun suredir takip ediyordum ama simdi uye oldum. Size bisey danismak istiyorum 1 nisanda asilama oldum ilk asilamam ama hic bir belirtim yok cirione jel kullaniyorum sizce tutmamis midir bide simdi test yapsam cikar mi ki
benm ilk aşılamamda gebelik belirtilerim 1 haftadan sonra başlamıştı 15.gün tam anlamıyla başlamıştı canım acele etme tutmustur inşalalh

Dualarimiz seninle guzel haberlerle gel insallah
cok sağol canım hepimiz burada müjde veririz inşallah birbirimize yarın bakalım dokotr ne diyecek pazarteside olabilir aşılama çarşambada yumurtaların durumunagöre rabbim hepinizin gönlüne göre versin

slm herkese benımde 1 nısanda ılaçlarıma baslandı ve yarın kontrolum var umarım hersey guzeldır ve bu sefer tutar bende rahatlarım herkesın gonlundekını versın allah
inşallah tutar canım sonucu bildir bizlere müjde veririsn inşalalh

adetin 3.günü dr gitemn lazım canım doktor durumunu değerlendirip sana bilgi verecektir ücretlerde hastaneye ve kullanılan ilaçlara göre değişir canım benm ilk aşılamam 750 tuttmuştu ortalaama hakkında hayırlısı olsun

Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım doktorum gebelik oluşmazsa aşılama yapçaz Demişti herhangi bir problem de yok allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin saat 3 gibi gidicem doktora
hakkında hayırlısı olsun canım

haklısın canım tedavin olumlu sonuçlanır hayırlsıyla inşalalh canım

aşılama yaptıran arkadaşlar doktorunuz kaç günde bir çağırıyor kontrole?
yumurtalık takibiyse eğer canım benmkisi iğneden 1 hafta sonra yani çarşamba çağırdı yarın yine kontrolüm var yarın duruma göre aşılama gününe karar verilecek

Benim doktorum asilamadan sonra hic kontrole cagirmadi jel kullaniyorum arti gun asiri iliski 12 gun sonra kan testinde belli olur dedi bu kadar siz kontrole mi gidiyorsunuz ayy beni neden cagirmedi ki
benm doktorumda çağırmadı canım ilk aşılamamda aşılamadan 15 gün sonra kan testinde belli olmustu gebelik yani reglm 1 gün geçmişti

Benim bu ay asilamdan sonra bitaz yattim kalktm araca godekrn sanki verdilleri sivi disari akti giden gitmstr umarm rahime :'(
gitmiştir canım giden milyonlarca spermden tek 1 tanesi dölleme işlemini gerçekleştiriyo tutar inşalalh aşılaman

canım ben 2 hamilelğimdede gaz problemi yaşadım belki hamilesindir

benim de solda 2 yumurta ve 115 milyon civarı sprm değeri ile oldu aşılama.Hadi kızlar ya güzel güzel haberler gelsin zamani yaklasanlardan da bizde hevesle bekliyelim
hayırlısıyla tutar canım inşalalh

bende tek yumurta gelişti 20 mm falandı ama tuttu onlara kafanızı takmayın
ayenn benmde ilk aşılamamda tek yumurtam vardı sağda 20 mm civarı tutmuştu bakalım şimdi 3 yumoş var belkide ikiz tutar ama düşmezse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…