- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
Yok Ben hic hamile kalmadım ya şimdiye kadar rahim filmide çekildim bi sorun yok sebepsiz işte.ama aklimi kurcalayan tek soru spermle yumurta hic bulusamiyomu acaba film sırasında çünkü zor verdiler o sıvıyı içeri:sCanim ozaman dene rahim filmi cekin ama hamile kalmisin soncta yumurta ile sprem dollenme yapms sadce rahmin disina ben filme grdum agrili bir islemdi temiz ckti ama halen kalamyorum bazen sebesiz olabiliyoe bizlde sebep ariyoruz ama o hic belli olmyor
Dis gebelik baskasydi sanrm ben karistrdim bende hic kalamadim tuplerm filan temiz ama yinede kalamdim valaYok Ben hic hamile kalmadım ya şimdiye kadar rahim filmide çekildim bi sorun yok sebepsiz işte.ama aklimi kurcalayan tek soru spermle yumurta hic bulusamiyomu acaba film sırasında çünkü zor verdiler o sıvıyı içeri:s
inşallah herşey yolunda gider canm umutsuz olmaSelam arkadaşlar bende nisanda İlk aşılama mı ysptırıcam adet olmayı bekliyorum.Çok heyecanlıyım ama umutlu da değilim içimden bir ses tutmayacağını söylüyor çünkü her umut ettiğimde hep hüsranla sonuçlandı
hayırlısı olur canım inşalalh pozitifi görürüz hepimiz benm de 2 .aşılamam 2 düşüğüm var malesefMerhaba bende cuma günü 2.aşılamam için tedaviye başladım umarım herkesin sonucu iyi olur
Dualarimiz seninle guzel haberlerle gel insallaharkadaşlar tek tek alıntılayamadım aşılaması olanlar olacak olanlar hepinizin aşılaması tutar inşallah benimksi yarın belli olacak aşılama günüm
gelişen 3 yumurtam var şükür rahim duvarı 9 mm di en son hayırlısı inşallah hepimiz pozitifi görür bebişleri kucağımıza alırız sağlıkla
ben tutmamasından korkmuyorumda allahın izniyle umutluyum tutacağını düşünüyorum inşallahh hatta içimden 1 ses ikiz tutacak diyor ama 2 kez düşük yapmış birisi olarak düşmesinden çok korkuyorum allahım aynı acıları yaşatmaz inşallah
allah yardımcımız olsun aşılaması tutanlar tutmayanlar hepiniz yazarsanz kaç kişi olumlu sonuc almış kaç kişi olumsuz öğrenmiş oluruz inşallah herkes pozitif yazarrrrr buay bol bebeişli bir ay olsun inşallah hepimiz aralık annesi olalım
benm ilk aşılamamda gebelik belirtilerim 1 haftadan sonra başlamıştı 15.gün tam anlamıyla başlamıştı canım acele etme tutmustur inşalalhkizlar ben yeni uye oldum Uzun suredir takip ediyordum ama simdi uye oldum. Size bisey danismak istiyorum 1 nisanda asilama oldum ilk asilamam ama hic bir belirtim yok cirione jel kullaniyorum sizce tutmamis midir bide simdi test yapsam cikar mi ki
cok sağol canım hepimiz burada müjde veririz inşallah birbirimize yarın bakalım dokotr ne diyecek pazarteside olabilir aşılama çarşambada yumurtaların durumunagöre rabbim hepinizin gönlüne göre versinDualarimiz seninle guzel haberlerle gel insallah
inşallah tutar canım sonucu bildir bizlere müjde veririsn inşalalhslm herkese benımde 1 nısanda ılaçlarıma baslandı ve yarın kontrolum var umarım hersey guzeldır ve bu sefer tutar bende rahatlarım herkesın gonlundekını versın allah
adetin 3.günü dr gitemn lazım canım doktor durumunu değerlendirip sana bilgi verecektir ücretlerde hastaneye ve kullanılan ilaçlara göre değişir canım benm ilk aşılamam 750 tuttmuştu ortalaama hakkında hayırlısı olsunkızlar aşılamayı hangi hastane de yaptırdınız ve ücretleri ne kadar ? bende 10 aydır deniyorum ama olmuyor bu ay aşılama yaptıracaktım ama sanırım regl günümde olmam lazımmış. benimde bugün adetimin son günü. eğer bu ay da gebelik olmazsa 26 nisan da adet olcam. kaçıncı günü dr a gitmem lazım nasıl yapılıyor aşılama
hakkında hayırlısı olsun canımGeçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım doktorum gebelik oluşmazsa aşılama yapçaz Demişti herhangi bir problem de yok allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin saat 3 gibi gidicem doktora
inşalah tutmustur canım hepiniz müjdeler verin inşalalhArkadslr pazartesi gunu 2.asilamam yapaildi beklemedyim iki adet sagda ve solda yumrtam vardi
haklısın canım tedavin olumlu sonuçlanır hayırlsıyla inşalalh canımevet canım öyle galiba aslında neden ben sorusunu bi bırakabilsek o zaman bünyemiz çok rahatlıycak ama elde değil bu arada adetimin 3. günü dün fostimon 75 e başladım hayırlı haberler alırız burdan inşallah rabbim bi an önce kucaklarımızı doldursun inşallah :))
yumurtalık takibiyse eğer canım benmkisi iğneden 1 hafta sonra yani çarşamba çağırdı yarın yine kontrolüm var yarın duruma göre aşılama gününe karar verilecekaşılama yaptıran arkadaşlar doktorunuz kaç günde bir çağırıyor kontrole?
benm doktorumda çağırmadı canım ilk aşılamamda aşılamadan 15 gün sonra kan testinde belli olmustu gebelik yani reglm 1 gün geçmiştiBenim doktorum asilamadan sonra hic kontrole cagirmadi jel kullaniyorum arti gun asiri iliski 12 gun sonra kan testinde belli olur dedi bu kadar siz kontrole mi gidiyorsunuz ayy beni neden cagirmedi ki
gitmiştir canım giden milyonlarca spermden tek 1 tanesi dölleme işlemini gerçekleştiriyo tutar inşalalh aşılamanBenim bu ay asilamdan sonra bitaz yattim kalktm araca godekrn sanki verdilleri sivi disari akti giden gitmstr umarm rahime :'(
canım ben 2 hamilelğimdede gaz problemi yaşadım belki hamilesindirHepimizin kafasinda boyle sorular sorular :) doktor bana gun asiri iliski sansi artiriyor jel de gebelik olursa tutunmasi icin dedi. Sagda bir tane yumurtam vardi 18 mm esimin sperm sayisi da yikama sonrasi 75 milyon du. Belirtilere gelirsek hic belirtim yok diye bilirim gogusum hassas bide gaz var bunlarda jelin etkisiymis galiba
hayırlısıyla tutar canım inşalalhbenim de solda 2 yumurta ve 115 milyon civarı sprm değeri ile oldu aşılama.Hadi kızlar ya güzel güzel haberler gelsin zamani yaklasanlardan da bizde hevesle bekliyelim
ayenn benmde ilk aşılamamda tek yumurtam vardı sağda 20 mm civarı tutmuştu bakalım şimdi 3 yumoş var belkide ikiz tutar ama düşmezse tabibende tek yumurta gelişti 20 mm falandı ama tuttu onlara kafanızı takmayın
ben 45 dk yatmıştım aşılamadn sonra kalktığımdada sıvı vs gelmedi sonradan geldiyse farketmmşmdrPeki asilamadan sonra ne kadar yattirdilar 20 dk falan yattim ben az mi sizce