Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin Allah kabul etsin bende başlıyorum ozaman

Abdest gerektirir falan yazmiyordu ama abdestli okumakda daha iyidir heralde. Aman ameller niyetlere gore degil mi niyetimiz allaha yonelmek insallah iki sekilde de kabul olur
Haklısın Allah kabul etsin bende başlayayım aslında Meryem süresini okudum biraz kez devam ettirmeyi

Bugunde yazdıklarımı hep yanlış yazıyorum yahu abdest gerektirmez demi günün her ani çekebilir birde bittikten sonra dualamak mi gerekiyor
canım kalbini Allaha yönelt ve cekebildiğin kadar çek işimize rabbimze havale etmiş oluyoruz abdestli olmak dha iyi olur tabi ama abdestsizde okuyorum ben bazen

Insallah hep birlikte dua edelim belki birimizin hurmetine rabbim hepimizin duasini kabul eder

Devlette kişinin eşi ve kendisinin rahatsızlığını bağlı ben devlette yapardım asilama mi sordum tüp bebek nasıl geçeceğiz die iki hap üç iğneden sonra dedi yani toplamda 5 asilama yapilyor

Haklısın Allah kabul etsin bende başlayayım aslında Meryem süresini okudum biraz kez devam ettirmeyi
benmde arkadaşım benm için 41 hurmaya meryem suresi okutturmustu hala yemeye devam ediyorum hayırlısıyla inşallah faydası olur dünya dua üzerine

Cok sagol canim bende seni unutmuyacam insallah cansu ve ismini bilmedigim diger arkadaslar
sağol canım her duamda isteyen herkese diyorum ama isimle dua etmek daha iyi olur diye düşünyrm rbabim dualarımızı kabul etsin hepimizin

benmde arkadaşım benm için 41 hurmaya meryem suresi okutturmustu hala yemeye devam ediyorum hayırlısıyla inşallah faydası olur dünya dua üzerine
hurma hamileliğin başlarında düşüğe sebep oluyor,fazla yeme arkadaşım..hamileliğin sonunda ise doğumu kolaylaştırıyor..

canım kalbini Allaha yönelt ve cekebildiğin kadar çek işimize rabbimze havale etmiş oluyoruz abdestli olmak dha iyi olur tabi ama abdestsizde okuyorum ben bazen
Oda çok güzel 41kere mi okumuş peki 41 uçmaya ben bu ay yaki yaptım bel açıklığına iyi geliyormuş bir aksam bu yolla kaldı söyledi bende yaptm

hurma hamileliğin başlarında düşüğe sebep oluyor,fazla yeme arkadaşım..hamileliğin sonunda ise doğumu kolaylaştırıyor..
sağol canım aşıalama oluncaya kadar yiyeceğim zaten biter ozmana kadar

Oda çok güzel 41kere mi okumuş peki 41 uçmaya ben bu ay yaki yaptım bel açıklığına iyi geliyormuş bir aksam bu yolla kaldı söyledi bende yaptm
41 kişiye dğıttı 41 kere okunmus 41 hurmaya canm

sağol canım aşıalama oluncaya kadar yiyeceğim zaten biter ozmana kadar

inşallah hepizmizin bebeişleri gelir ikiz isteyenlere ikiz versin rabbim ben deli gibi ikiz yada üçüz olmasını istiyorum inşallah rabbimin izniyle bende sabah doktordaydım yumurtalar güzel güzel büyüyolar inşallah olacak bu ay bende dua ediyorum herkese rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah rüyamda sürekli üçüzleri görüyorum komşumuzun üçüzleri vardı çok seviyodum bıcırıkları aşklarımdı onlar benim dışarı çıktıklarında bende koşturuyodum hemen sürekli onlar rüyamda inşallah bize de nasip etsin rabbim

Insallah rabbim bu guzel cuma gunu hurmetine gonlune gore ikizler ücüzler verir canim

kızlar meraba ben de yeni katıldım aranıza bugün 9. günüm pko hastasıyım 2 nisanda oldum aşılama ilk aşılamam sizlere de bana da hayırlı olsun her sayfayı okumadım ama başlıpı görür görmez atladım hemen beraber bekleyelim çok heyecanlıyım ben de benim hiç ağrım yok bakalım sonuç ne olacak dayanamadım dün test yaptım tek çizgi komik di mi 8. gün neyine senin çift çizgi görmek inş vakti gelince görürüz hayırlısı

hosgeldin bende 1 nisanda oldum asilamami neredeyse ayni gibiyiz benimde ilk asilamam heyecanla hergun kac gun oldu simdi tlfnun takvimine bakmalar falan boyle geciyor ben surekli neden hic bir belirtim yok diye uzuluyordum ama sizinde yokmus galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…