Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 20dakika filan yattm canim ams bu ayki asilamada asilama yaptra n sadce bendem oyuzden yatrdilr ama en fazla 30 40dakika filan ama 20dakika yeterli zaten
Bana az gibi gelmisti ama kismetime kalabalik gunde oldu asilamam neyse rabbim ol dedikten sonra her sekilde olur.

Canim senin yumrtlae kc mm di sana imaz attrdilar mi ikiz gebelik hakkinda bilgi aldm kabul edyorum die bana imza atrrdilar
Yoo bana imzalatmadilar ama keşke ikiz olsa zaten ya duble sevinç senin kacıncı gündü bugün canım . Bu ay birer birr alıcaz güzel haberleri insallh belirtilerinizide paylasin

B
Canim senin yumrtlae kc mm di sana imaz attrdilar mi ikiz gebelik hakkinda bilgi aldm kabul edyorum die bana imza atrrdilar
Bu arada benim yumurta iğneyi vuracağım günden bigun önce 16 ve 16.5 lerdi doktor ertesi gece iğneyi vur dedi kaç oldular en son bilmiyom.aşılama sırasında yumurtanız catladimi diye bilgi verildi size

B
Bu arada benim yumurta iğneyi vuracağım günden bigun önce 16 ve 16.5 lerdi doktor ertesi gece iğneyi vur dedi kaç oldular en son bilmiyom.aşılama sırasında yumurtanız catladimi diye bilgi verildi size
Ben klomen kullandim canim benim bir gun sonra ikiside 2m buyumstu catlatma ignemi de ogunun gecesi vuruldum ben imzaladim bilgi verildi kabul edyorum die

Ben klomen kullandim canim benim bir gun sonra ikiside 2m buyumstu catlatma ignemi de ogunun gecesi vuruldum ben imzaladim bilgi verildi kabul edyorum die
Bilgi verilmyor canim benim ignemi vurulmdan bir gun once agrilarm basldi gece vuruldum iyce artti hatta ertesi gun alivsrse gttik dolasamadim cok agridi kasiklrim solemsi ayip beyaz beya akintim oldu agri taa belime vurdu bole sanrsin kasillrmda tas var akintimda yogundu zetne asilama gununsordum agrimasi iyi catladgni gosetrir dedi gecen ay da hep agridi ama tutmadi iste kismet catladgni ben hissedyrm kesinlikle

Yoo bana imzalatmadilar ama keşke ikiz olsa zaten ya duble sevinç senin kacıncı gündü bugün canım . Bu ay birer birr alıcaz güzel haberleri insallh belirtilerinizide paylasin
Insallah insallah benim 18mm ve 17mmdi ama 17mm lik olan catlarda tutar mi bilemem igbe vurulana kadr buyr mu bilmem ama doktor ikiz olablr die imza atrrdi

Ben hic öyle ağrı dfilan hissetmedim ya ama geçen ay iğneden 3 gün sınra ultrasina girmiştim çatlamış demişti.bu ayda inşallah öyledir.aşılamadan sonra gün boyu az az kanamam oldu benim normalmi bu?

Ben hic öyle ağrı dfilan hissetmedim ya ama geçen ay iğneden 3 gün sınra ultrasina girmiştim çatlamış demişti.bu ayda inşallah öyledir.aşılamadan sonra gün boyu az az kanamam oldu benim normalmi bu?
Bize ultrasyon ile bakmyorlar direk asilama yapyorlr ssnin rahim agzin dar olabilr bir arkdsin da asilama sirasinda kanamasi olmstu doktor korkma rahmin icinden gelmyor bj kan demisti rahim grisi cok dar oldgu icinmis

Bize ultrasyon ile bakmyorlar direk asilama yapyorlr ssnin rahim agzin dar olabilr bir arkdsin da asilama sirasinda kanamasi olmstu doktor korkma rahmin icinden gelmyor bj kan demisti rahim grisi cok dar oldgu icinmis
Canim uc gun icinde catlama olyorsa cok iyi ben sadce birgun aknti agri hiseetm hatta dedim ki bir gun icinde catlyorsa daha sonra gun asiri iliski ne ise yararli uc gun surmesi iyi yani catlamadn sonra hamile kalamk icin kac gun sansimiz var bemim asil.merak ertigim konu o aslinda senin uc gunse o ucgunde ilisko vs yasayark tutrman iyi

Ya benim gerçekten öle bi durum olabilir hatta ben gebe kalmamamin sebebi bu olabilirmi diyorum acaba spermler hic tüplere ulasimiyo olabilirmi dar oldugundan.çünkü rahim filmi çekilirken sıvı hep geri gelmişti zorlanmisti doktor.aşılama sirasindada biraz zorlandi?¿

Canim ozaman dene rahim filmi cekin ama hamile kalmisin soncta yumurta ile sprem dollenme yapms sadce rahmin disina ben filme grdum agrili bir islemdi temiz ckti ama halen kalamyorum bazen sebesiz olabiliyoe bizlde sebep ariyoruz ama o hic belli olmyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…