h.b evet ilk gün oldu sancım ama aşılamadan sonra wc gittim geçti anında idrara sıkışık old. için çokmuş meğer kısa süreli aralıklarla daha sonra da 3-4 günde ancak 1 defa iğne gibi batmalar o kadar ben takvime bakmayım diyorum geçmiyor işte geçmiyor ki saatler aynı günler aynı sonuç iyi olsun da başka şey istemiyorum hepim,z için tabihosgeldin bende 1 nisanda oldum asilamami neredeyse ayni gibiyiz benimde ilk asilamam heyecanla hergun kac gun oldu simdi tlfnun takvimine bakmalar falan boyle geciyor ben surekli neden hic bir belirtim yok diye uzuluyordum ama sizinde yokmus galiba
Canim ben bir tane catlatma ignesi vuruldum genelde bir oluyor ama belki garanti olsun diye iki yapilmis olabilir bana doktor sonrasinda kullanmak icin cirinone jel verdi asilamanin 12 gunu de kan testi yapalim denildibir şey sormak istiyorum siz aşılamadan önce çatlatmayı kaç tane vuruldunuz genelde 1 olmuşlar ama bana 2 tane sağ sol koldan vurdurdu neden ki aceba şansını arttırmak için mi 2 tane olan var mı aranızda ovitrelle vuruldum bir de aşılama günü progestan verdi kullanıyorum 3 öğün ilaç bitsin adet olmazsan tetkik için gel olursan da 2. günü gel dedi ilacım 2 günlük kaldı ama adet tarihim 21 inde ben anlamadım adet günümü mü bekleyeceğim yoksa hap bitince hemen sonuç belli mi olacak biri beni bilgilendirebilir mi bu konularda doktor normal doğuma yetişecekti ben masada yatarken anlattı anlattı gitti sorularımı da soramadım sonra da gitmedim çok yoğun bana yardımm...
Ben hep iki tane vurulyorum gecen ayda bu da iki kuti alyorum tek siringada ama bir su iki doz vurulyorm benimki pergly die bir ilac normal bence ben gibi vurulan cok kisi var senin ki ni sanrm ayri ayrisiringalara koyup vurmus doktor bana iki dozu bir suya karstrip uaptrcaksin dedi ki kagttada ole yazyor iki ilac bir ignede tek kalcama yapildibir şey sormak istiyorum siz aşılamadan önce çatlatmayı kaç tane vuruldunuz genelde 1 olmuşlar ama bana 2 tane sağ sol koldan vurdurdu neden ki aceba şansını arttırmak için mi 2 tane olan var mı aranızda ovitrelle vuruldum bir de aşılama günü progestan verdi kullanıyorum 3 öğün ilaç bitsin adet olmazsan tetkik için gel olursan da 2. günü gel dedi ilacım 2 günlük kaldı ama adet tarihim 21 inde ben anlamadım adet günümü mü bekleyeceğim yoksa hap bitince hemen sonuç belli mi olacak biri beni bilgilendirebilir mi bu konularda doktor normal doğuma yetişecekti ben masada yatarken anlattı anlattı gitti sorularımı da soramadım sonra da gitmedim çok yoğun bana yardımm...
Bence adeti bekle olmazsan gir zaten gel dedikleri tarih adet gunue denk gelyor bana doktor 12gun sonra gelecksin demisti birgub sonrada adet gunumde bekledim adet oldum ikinci asilama icin gttimbir şey sormak istiyorum siz aşılamadan önce çatlatmayı kaç tane vuruldunuz genelde 1 olmuşlar ama bana 2 tane sağ sol koldan vurdurdu neden ki aceba şansını arttırmak için mi 2 tane olan var mı aranızda ovitrelle vuruldum bir de aşılama günü progestan verdi kullanıyorum 3 öğün ilaç bitsin adet olmazsan tetkik için gel olursan da 2. günü gel dedi ilacım 2 günlük kaldı ama adet tarihim 21 inde ben anlamadım adet günümü mü bekleyeceğim yoksa hap bitince hemen sonuç belli mi olacak biri beni bilgilendirebilir mi bu konularda doktor normal doğuma yetişecekti ben masada yatarken anlattı anlattı gitti sorularımı da soramadım sonra da gitmedim çok yoğun bana yardımm...
pergly dediğin çatlatma mı ben yumurtlama sağlanması içinBen hep iki tane vurulyorum gecen ayda bu da iki kuti alyorum tek siringada ama bir su iki doz vurulyorm benimki pergly die bir ilac normal bence ben gibi vurulan cok kisi var senin ki ni sanrm ayri ayrisiringalara koyup vurmus doktor bana iki dozu bir suya karstrip uaptrcaksin dedi ki kagttada ole yazyor iki ilac bir ignede tek kalcama yapildi
inşallah hepizmizin bebeişleri gelir ikiz isteyenlere ikiz versin rabbim ben deli gibi ikiz yada üçüz olmasını istiyorum inşallah rabbimin izniyle bende sabah doktordaydım yumurtalar güzel güzel büyüyolar inşallah olacak bu ay bende dua ediyorum herkese rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah rüyamda sürekli üçüzleri görüyorum komşumuzun üçüzleri vardı çok seviyodum bıcırıkları aşklarımdı onlar benim dışarı çıktıklarında bende koşturuyodum hemen sürekli onlar rüyamda inşallah bize de nasip etsin rabbim
İnşallah 5 inden enaz 1 tanesi tutar bu ay şansın çok yüksek bence:)arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 5 tane yumurtam gelişmiş 18 mm hepside
sağ 3 solda 2 tane ilk aşılamamda tek yumurtayla tutmustu dr riskli dedi ama aşılamam olacak pazaretsi günü 5i birdende tutabilirmiş
ben tutmasından değilde öncekiler gibi düşmesindne korkuyorum lütfen dualarınaz ihtycam var dündne beri yumurtlama akıntım geliyor yarın gece ovitrelle vuruncam pazrtesi öğleye doğru aşıalamm olacak ismim cansu lütfen dua edin bana arkadaşlar ben hepinize ediyorum hayırlısıyla tutar aşılamalarnz kucaklarınıza alırsınz inşallah
inşalalh canım allahın izniyle tutacagını düşünüyorum inşallah tabi allah bilirdeİnşallah 5 inden enaz 1 tanesi tutar bu ay şansın çok yüksek bence:)
Insallah dusmez canim dualarimiz seninle. Bugun ismen dua etmeye calistim size de insallah rabbim kabul eder hepimiz bebeklerimizi saglikli sihatli aliriz kucagimizainşalalh canım allahın izniyle tutacagını düşünüyorum inşallah tabi allah bilirde
yumurtlama olunca gebelik oluyor çok şükür ama düşüyor işte düşmez inşalalh budefa
bende isimle dua ettim esracım namzların arkasından inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeişlerimze kavusuruz çok sağolInsallah dusmez canim dualarimiz seninle. Bugun ismen dua etmeye calistim size de insallah rabbim kabul eder hepimiz bebeklerimizi saglikli sihatli aliriz kucagimiza
Düşmez düşmez merak etme sıkıntı yapma bosyere hatta öyle bi tutacakki ikiz üçüz olacakinşalalh canım allahın izniyle tutacagını düşünüyorum inşallah tabi allah bilirde
yumurtlama olunca gebelik oluyor çok şükür ama düşüyor işte düşmez inşalalh budefa
inşalalh canım aslında içimden 1 his çogul gebelik olacak diyo ama hayırlısuyla düşmez inşallah cok korkuyorum bulamamk zor bulup kaybetmek dahada zorDüşmez düşmez merak etme sıkıntı yapma bosyere hatta öyle bi tutacakki ikiz üçüz olacak
Benim Bir yakinimin hamile kaliyordu ama bebegi dusuyordu canim ona da kan sulandirici igne verdiler evde kendisi yapiyordu. Masallah simdi bu ayin sonuna dogumu var onda iyi geldi insallah sende de ise yararkan sulandırıcı iğne kullanıcam ilk defa inşallah faydası olur
inşallah canım ilk defa kullanıcam inşallah rabbimin ya şafi ismiyle şifa olur hayırlısıyla tutar doğar :)Benim Bir yakinimin hamile kaliyordu ama bebegi dusuyordu canim ona da kan sulandirici igne verdiler evde kendisi yapiyordu. Masallah simdi bu ayin sonuna dogumu var onda iyi geldi insallah sende de ise yarar