Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 14cikmisti d vitaminimnormalde referrans aralığında ama 30 olmasi gerekiyormus değerin en yüksek gebe kalma ihtimali bu degerde oluyomus ve saglikli dogum yapma...o değilde hergün doğuran 1milyon kişi nin bütün degerleri bu kadar mi mukkemmel yaa cat die cocuk yapiolar ahh ahhh bizimde iste bugunlerde evimiz bebek sesleriyle cinlicakti hic böyle dertlerimiz olmicakti.problemimiz uykusuzluk olcakti simdi niye biz boyle olduk kizlar yAa nie birimiz mutlu sona ulasamadik

Yaaa diğer tüp bebek tedavide bu kadar ilgilenmislermiydi canım peki. Aklımda bulunsun yarın birgün baslarsam tüp bebeğe.. Sağol canım.. Diyorum sana benim teyzem ileri derecede rahim ağzı enfeksiyonuydu duvar halini almış artık o halde hamile kaldı.. Annemlerin mahallesindeki kadında guatr hastasiydi öyle hamile kaldı ahh ahh. Rabbim ol desin dün gece yavrukartalim la da dertlestik ne yapmak lazım anlamıyorum
Tevekkulu birakmiyoruz duamizida ediyoruz. Bir takmasak kafayaa herşey yoluna girecekte.. Ehh vardır bir hayır diyelim

Yok vala tatlim digerinde hic bakilmadi biseye cokbpismanim zaten tercihimde.insallah bu sefer yuzumuzu guldursun Allahim.d vitamini icin aklimda bulunsun diosan onun tup bebege birakma hemen bi baktir zaten onu hemen yaparlar basit bi test bi dahaki gittiginde iste oldumu b baktirin sizde kafaya takmamk umkun deilki canim hergun bebek gormeyw gidioz resemen hayatim cok kotu bu ara

merhaba inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. ben de bu ay iğne tedavisine başladım ama aşılama denemelimiyim kararsızım. bi sorum olacak iğneyi hergün aynı saatte mi uyguladın bunun çok etkisi var mı

Amin canim allah sana da nasip etsin
Bence asilama denemelisin
Ve igneyi ayni saatte uygulamanda fayda var benm.dr oyle soylemisti

Mrb arkadaşlar bende ikinci tüp bebek için ist A geldim acıbadem Bülent tıraş ı istedim daha başlangıç 6200 dondurma olursa genetik tanı acet curt 10000 i geçiyor gücümüz yok o kadar bağcılar medipol hastanesi en son raporlu 3500 dü raporu kendileri çıkarıyor birde İstanbul tüp bebek var raporlu 2500 ama raporum yok şartlar uyuyor çıkarmak uğraştırıcı ve zman alıyor neyse medipol olsun dedim Mustafa acet başarılı bu konuda ama onun hemen hemen tüm hastaları histeroskopi oluyor benim sorunum Fsh ve lh hormonlarım sıfır ilaçsız yumurta büyümüyor hoş ilaçla büyüyüncede olmuyor :) neyse temel sorunum bu iken mail attım rahim filmi istedi önce histeroskopi dedi oda 3000 ve çok korkuyorum yoğun kanama oluyormus narkozdan ödüm kopuyor ağıza hortumlar takıyorlarmış ya ölürsem ne kadersizmişim kendime acıyorum valla

Canim burda histerepoki olan arkadaslar var korkma rabbim gönlüne göre versin insaallah emeklerinin karşılığı ni alirsin bir an evvel

Canım evet burda var arkadaşlar bende olacam bir kaç ağa insaAllah.. Çok ağrı olmuyor diyorlar.. L loveandhope arkadaşımız iki kere oldu bende ondan destek alarak korkumu yeniyorum

Kizlar hakikaten histereskopiden korkmaniza gerek yok zaten hicbirsey duymuyor ve histemiyorsunuz zaten yiksek dozda bi narkoz verilmio hafif bi uyku hali oluyo.10 dk bile surmuo zaten.oncesindede sonrasindada bi agri sizi olmuyor oyle

korkulacak birşey yok verdikleri narkoz değil sadece kendinden geçiyorsun yani bişey hissetmiyorsun ben senin yaşadığın şeyleri uzun yıllar önce yaşadım inan korkulacak bişey yok inşallah herşey gönlünce olur

Çok teşekkür ederim hepinize adetin ilk günü arayıp histeroskopi için gün alıcam hayırlısı bakalım

Iyiyim canim bildigin gibi valla hersey aynı hi degisiklik yok sen neler yapiyosun
Bendede aynı kuzum yaaa memlekete gidecem onbeş güne eğer devlette hemen baslamazlarsa özelde aşılama yaptıracam bir kere daha L loveandhope şubatta tüp bebek yaptiracaktin ne yaptın kuzum
H hllal kayboldu kotu bisey yoktur umarım bir ses ver kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…