- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 34
Canim bende durumlar bom bok :) ovulasyon kitleri almıştım bi türlü çift cizgiyi yakalayamadim derken 14.gun ilişki oldu 16.gün pembe boyle akintiyla karışık lekelenme oldu bu gun de kahvrrengi akinti var sadece peceteye silince geliyo silince geliyo ne oldugunu anlayamadim bi türlü belkide erken adet olucam hic bilmiyorum sen naptinL loveandhope canım ne yapıyorsunuz durumlar nasıl
Geçen ay bende öyle olmuştum biliyor musun.. Bende takip ediyordum 18.gün yakalamistim sonra bir tuhaf oldu kahverengi, pembe, hatta siyah bile geldi lekelenmelerim. Çok korktum sonra adet oldum zaten.. Aslında ovulasyan testini bi turlu anlamadım başka kizlarinki kopkoyu masaAllah önce T çıkıyor sonra C çıkıyor diyorlar hic oyle denk gelmedi bana benimki her zamankinden koyu çıkmıştı sadece.. Belki kendimce catladi diyorum.. Catlamamista olabilir..şuan korunuyorum Tatlim bende. Diğer ay rubella testi olduktan sonra doktor bırak derse korunmayı öyle başlarız geri çalışmalara...Canim bende durumlar bom bok :) ovulasyon kitleri almıştım bi türlü çift cizgiyi yakalayamadim derken 14.gun ilişki oldu 16.gün pembe boyle akintiyla karışık lekelenme oldu bu gun de kahvrrengi akinti var sadece peceteye silince geliyo silince geliyo ne oldugunu anlayamadim bi türlü belkide erken adet olucam hic bilmiyorum sen naptin
Canim ya bende hic koyuyu yakalayamadim çok şaşırmıştım anlam veremiyorum bi türlü peki lekelenmeler ne kadar devam etti hemen ardindan mi adet oldun günün gelince miGeçen ay bende öyle olmuştum biliyor musun.. Bende takip ediyordum 18.gün yakalamistim sonra bir tuhaf oldu kahverengi, pembe, hatta siyah bile geldi lekelenmelerim. Çok korktum sonra adet oldum zaten.. Aslında ovulasyan testini bi turlu anlamadım başka kizlarinki kopkoyu masaAllah önce T çıkıyor sonra C çıkıyor diyorlar hic oyle denk gelmedi bana benimki her zamankinden koyu çıkmıştı sadece.. Belki kendimce catladi diyorum.. Catlamamista olabilir..şuan korunuyorum Tatlim bende. Diğer ay rubella testi olduktan sonra doktor bırak derse korunmayı öyle başlarız geri çalışmalara...
İki gün gecikti adetim canım.. Yaa sormaa acayip herseyimiz denk geliyor bak bende takip ediyordum o konuyu kızın birininki 24.gün catlamisti hatta dalga falan gecmistik deve kuşu yumurtası mübarek diye.. Vee biliyor musun hamilee kalmış.. Tabi iki tane daha evlati varmis onun.. Ucuncusunu dusunuyormus.Yaaa Allahim ne büyük sen devam et tatlim testi yapmaya sen.. Bakarsin geç çatlar insaAllah..Ya bizim olayimiz bence kesinlikle stres yahu güldüm biliyomusun bu durum bile aynı biz senle ne yapacagiz :))
Canim ya sinirim bozuldu biraktim bende takibi falan senin lekelenmen adete kadar sürdü mu pekiİki gün gecikti adetim canım.. Yaa sormaa acayip herseyimiz denk geliyor bak bende takip ediyordum o konuyu kızın birininki 24.gün catlamisti hatta dalga falan gecmistik deve kuşu yumurtası mübarek diye.. Vee biliyor musun hamilee kalmış.. Tabi iki tane daha evlati varmis onun.. Ucuncusunu dusunuyormus.Yaaa Allahim ne büyük sen devam et tatlim testi yapmaya sen.. Bakarsin geç çatlar insaAllah..
Tatlim valla 2gun olduysa 2gun olmadı adete kadar böyle devam etti sonrada oldum işte.. İnan psikolojim bozuldu benimde çok mi takiyoruz ondan mi değişiyor dengemiz anlamıyorum... Düşünmek istemiyorum ama insanım sonuçta olmuyor kafamdan atmak istiyorum olmuyor.. Ne yapacam bilemedimCanim ya sinirim bozuldu biraktim bende takibi falan senin lekelenmen adete kadar sürdü mu peki
Canim bende ayni durumdayım hatta psikoloğa falan bile gitmeye düşünüyorum artik napicaz bilmiyorum offf rabbim aratmasin daha fazla ne diyimTatlim valla 2gun olduysa 2gun olmadı adete kadar böyle devam etti sonrada oldum işte.. İnan psikolojim bozuldu benimde çok mi takiyoruz ondan mi değişiyor dengemiz anlamıyorum... Düşünmek istemiyorum ama insanım sonuçta olmuyor kafamdan atmak istiyorum olmuyor.. Ne yapacam bilemedim
Amin canım amin benim kardeşimin ileri derecede varikoseli vardı ameliyat oldu iki taraflı doktor uç hafta birlikte olmayın demiş bizim çifte kumrular dayanamamış 10-15 gün sonra birlikte olmuşlar herşeyi düşüktü sperm bir-iki milyon hareketlilik kötü morfoloji sıfır ve şuan bizim gelin hamile mucize gibi bisey yaa Rabbim yeterli ol desin.. Bizim gelinde pek takmadi ameliyatlı diye kafadan attı ve sonuç olumlu herşeyin vesilesi varr.. Rabbim bizede vesilesiyle bu sevinci yaşatsin insaAllahCanim bende ayni durumdayım hatta psikoloğa falan bile gitmeye düşünüyorum artik napicaz bilmiyorum offf rabbim aratmasin daha fazla ne diyim
Aynen öyle canim rabbim ol dedikten sonra imkansiz bile gerceklesiyor ışte biz cok takiyoruz kafayaAmin canım amin benim kardeşimin ileri derecede varikoseli vardı ameliyat oldu iki taraflı doktor uç hafta birlikte olmayın demiş bizim çifte kumrular dayanamamış 10-15 gün sonra birlikte olmuşlar herşeyi düşüktü sperm bir-iki milyon hareketlilik kötü morfoloji sıfır ve şuan bizim gelin hamile mucize gibi bisey yaa Rabbim yeterli ol desin.. Bizim gelinde pek takmadi ameliyatlı diye kafadan attı ve sonuç olumlu herşeyin vesilesi varr.. Rabbim bizede vesilesiyle bu sevinci yaşatsin insaAllah
Sanirim canım sen ev hanimisin çalışıyor musinAynen öyle canim rabbim ol dedikten sonra imkansiz bile gerceklesiyor ışte biz cok takiyoruz kafaya
Onun için dedim bende evdeyim ona baglandik yaa. Nyse hakkımızda hayırlısi insaAllahEvdeyim canim calismiyorum dolayisiyla vakit ariyacagimiz bisi yok durup durup sariyoruz
İnşaallah canim benim napmamiz lazim anlamadim gittiOnun için dedim bende evdeyim ona baglandik yaa. Nyse hakkımızda hayırlısi insaAllah
Devlette prosedür çok uzun süruyor canım bende giderim hemen aşılama yaparlar sandım iki aydır sadece testlerle uğraştım şimdide işte iki korunacam sonra 3ay klomen sonra 3 aşılama en son tüp bebek.. sanırım benim bir sene mi alacak tüp bebeğe geçmek ozamana kadar maddi yönden duzelirsek direk tüp bebek istiyorum ben hakkımızda herşeyin hayırlısı su mübarek cuma gecesinde insaAllah sesimizi duyar çocuk hasretimizi dindirir mevlamkimsenim kucağını boş koymasin insaAllah... Bu aralar var yaa hamile duyan duyana... Annemlerin orda bir bayan var bir yaşinda çocuğu var yada yok Smdi yine hamileymis hemde kazayla diyor yaa..kocası aldır diyormuş bu dördüncü çocukları olacak, son kararlari ne bilmiyorum İsyan etmiyorum Rabbimm bizede nasip et insaAllah diyorum...İnşaallah canim benim napmamiz lazim anlamadim gitti
Kızlar takvimim diye bi program var orda yumurtlama dönemini takip edebiliyosunuz bide yumurtlama olduğu zaman kasiklarda ağrı akıntı çok oluyo ben öyle anlıyorum yumurtlama döneminiİki gün gecikti adetim canım.. Yaa sormaa acayip herseyimiz denk geliyor bak bende takip ediyordum o konuyu kızın birininki 24.gün catlamisti hatta dalga falan gecmistik deve kuşu yumurtası mübarek diye.. Vee biliyor musun hamilee kalmış.. Tabi iki tane daha evlati varmis onun.. Ucuncusunu dusunuyormus.Yaaa Allahim ne büyük sen devam et tatlim testi yapmaya sen.. Bakarsin geç çatlar insaAllah..
Devlette prosedür çok uzun süruyor canım bende giderim hemen aşılama yaparlar sandım iki aydır sadece testlerle uğraştım şimdide işte iki korunacam sonra 3ay klomen sonra 3 aşılama en son tüp bebek.. sanırım benim bir sene mi alacak tüp bebeğe geçmek ozamana kadar maddi yönden duzelirsek direk tüp bebek istiyorum ben hakkımızda herşeyin hayırlısı su mübarek cuma gecesinde insaAllah sesimizi duyar çocuk hasretimizi dindirir mevlamkimsenim kucağını boş koymasin insaAllah... Bu aralar var yaa hamile duyan duyana... Annemlerin orda bir bayan var bir yaşinda çocuğu var yada yok Smdi yine hamileymis hemde kazayla diyor yaa..kocası aldır diyormuş bu dördüncü çocukları olacak, son kararlari ne bilmiyorum İsyan etmiyorum Rabbimm bizede nasip et insaAllah diyorum...
Canim hakkinda hayırlısı geç olsun güç olmasin ah canim biz solgara calisiyoruz zaten sen hangi vitaminleri kullaniyosun bu arada canim bizde de durum ayni hayatim benden sonra evlenenler doguracak :))Bende ayniyim tatliskolar napim beklemedeyim.benim 1 ay daha sarkti subatta baslicaz sanirim bisi cikmazsa.bi histereskopi daha gecirdim soylemistim ya narkozlu oldu yine rahmim kucukmus benim genisletmisler o yuzden biraz toparlasin dedi hoca.simdi vitamin filan kullaniom yumurta kalitesini arttirici.bak onu sizde aslinda alabilirsoniz gerci biraz pahali ama biz mecbur kullan dedo die alioz..ınşallah kizlarr gelsin artik bebeklerrr evimiz mis gibi koksun butun arkadaslarim dogurdu tek ben kaldim buda bana cok koyuyo
Ah ahh benden sonra evlenenler doğuracak bizdede aynı bir ben kaldım.. Hayırlısı boyleymis insaAllah tez zamanda yuzlerimiz güler.. L loveandhope canım hangi vitamin hapları acabaaCanim hakkinda hayırlısı geç olsun güç olmasin ah canim biz solgara calisiyoruz zaten sen hangi vitaminleri kullaniyosun bu arada canim bizde de durum ayni hayatim benden sonra evlenenler doguracak :))