Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben onumizdeki ay baslicam canim vesselam_ o da belki bazi hormon degerlerim normalin ustunde cikti onlari dusurmeye calisacaz simdi bakalim.ayni yani bendede imtihanimiz daha bitmedi insallh bu surede sizlersen guzle haberler alirim

Ben onumizdeki ay baslicam canim vesselam_ o da belki bazi hormon degerlerim normalin ustunde cikti onlari dusurmeye calisacaz simdi bakalim.ayni yani bendede imtihanimiz daha bitmedi insallh bu surede sizlersen guzle haberler alirim
Sıkma canını allah büyük inşaallah normale iner değerlerin stres yapmissindir canim benim.Valla bizim durumlar ayni hic bisi yaptigimiz yok gökten zembille inmeyecegine göre

Ayni benimde canim benim...gunler gecsin die bakiozzz...hic sorun olmazsa gelcek adette baslicam ben 2. Tedaviye bakalim.siz ne zmaan baslamayi dusunuyosunuz gecte kalmyin yaaa artik zaman aleyhimize islio biliosunuz

vesselam_ L loveandhope kizlar nasilsiniz naptiniz tedavi vs başladınız mi umarim hersey yolunda gidiyodur bende aynı hic bi degisiklik farklilik tedavi vs yok allaha emanet gidiyoruz :)
Aynı kuzum herşey bildiğin gibi bakalım ben memleketteyim şuan İstanbula gidince biseyler yaparız insaAllah ..
En yakın zamanda yuzlerimiz guler

Insaallah kizlar valla bende artık tüp yapsam mi diye düşünmeye başladım bakalim zaman ne gösterecek L loveandhope canim sen aşılamaya baslamadin mi vesselam_
Yok Tatlim yaa devlette daha surundurecek gibiler uç ay korun dediler kızamıkçık asısından sonra bu son ay ama test yaptirdim bağışıklık kazanmisim çok şükür.. Ofis dediler işte gidince ofis olurum belki yada ben özel hastanede aşılama yaptıririrm off Bilmiyorum çok kararsizim sabirsizim ama.. Hakkımızda hayırlısi bakalım esimle bir yol izleriz evimize gidince

Kuzum ben klomen ve iğne kullandım öyle hamile kalmistim. Ne zaman yapacan.bnde deniyecem bi kere dahaaa
Canim normalde adet olmak istemeyiz 3 gün gecti tık yok bekliyorum ya gelmrz yani adet olunca gidicem iste doktora test falan yaptircam bi sıkıntı yoksa baslarim diyorum da bilemedim klomenle mi yapsam igneylemi karar veremedim sen ne zaman gidicen devlette mi ozeldemi yaptircan

Kuzum ben 5 aydır devlete gidip geliyorum bi sürü testle ugrasiyorum daha tedaviye baslamadik bile.. tekrar rahim filmi istedi doktor o kadar sinir oldum ki ilk önce tamam dediler çektirdiğim rahim filmine yeni gelen doktor tekrarla dedi.. Diğer ay onu cekilecem sonra baslamazlarsa daha tedaviye gidecem özelde yaptıracam insaAllah.. Hamis misin kız yoksa

Canim hic bir belirti yok ya sanmiorum gecen hafta idrar da yapmistim negatif çıktı bidahada yapmicam dedim ne adet belirtisi var ne hamilelik ne idrarimda koyuluk ne bulantı hic bisi yok yani ya stresten adet olamiyorum yada kist falan var herhalde bilmiorum ki anlamadim gitti.canım imkanini zorlamazsa bence vakit kaybetme git yaptir bi yerde ne bu boyle yani alt tarafi aşılama yapacaklar bide tup bebek desen 1 sene ugrastiracaklar bu gidişle hakkimizda hayırlısı olsun ne diyim valla

Direk aşılamaya gecseler iyi canım hiç bir sorun görünmediği için klomen ve catlatma iğnesi sadece uç kere,sonra aşılama iki yada uç bilmiyorum en son tüp bebek.. Valla bu ne böyle boşa vakit kaybı bakalım kaydımız olsun dedik canım eğer esimde okey derse belki rahim filmi çekilmem aşılama yaptırırım o paryla üstüne koyup.. Yapsaydın kuzum hamile kaldigimizda da hiçbir belirtimiz yoktu biliyorsun sivilvlcemiz bile çıkmıştı..
Acibademde mi yaptıracan. Bence iğneyle dene

Evet canim orda denerim herhalde de bilmiorum ki ya ignegle ya cok büyür bi kac tane olursa bide ben o igneyi yapamam ki her gun kendime bilemiorum sonucta klomene cevap veriyo bizim yumurtalar cok şükür:) de igne yumurtasi daha mi sağlıklı olur bilemiorum onu ışte bakicam artık.yok cnm en azindan idrarimiz falan koyulasmisti baya simdi bi koyi bi acik sari kafasina göre takiliyo:) goguslerde sismedi yada kahverengilesme vs hic bisi yok yani anlayacagin bekliorum ya gelmiyo inadina :) offf ne diyosun ya olme essegim olme insani hasta eder bu prosedurler ya bu ne böyle allah aşkına sen normal bi kadin doguma gidip de yaptirirsin yumurta takibi yani ne alaka

Aynen saçmalığın daniskasi bu kadar surunduremezler yani.. Şimdi tahlilleri beş ay önce yaptirmistik eşim ve ben tekrar istemezlerse iyi.. :-( Kızamıkçık yüzünden oldu aslında uç ay onu bekledim.. Smdi rahim filmi cikti.. Vardır bir hayır diyorum bakalım..
Bu aralar aklım yoğun zaten geçen sene bu zamanlar ne heyecan vardı hep aklıma geliyor üzülüyorum. Ama kısmet diyoruz tevekkul ediyoruz.. Sabrede sabrede bekliyoruz... İnsaAllah güzel günler yakindir

Ay canim ya bende ayni duygular icindeyim sorma bide bizim ufaklik oldu biliosun yeğenim simdi bizimkilerde 3 3.5 aylik olacakti nasil tabi vardir herseyde bi hayir napalim bizimde sinavimiz böyleymiş canım

Ay canim ya bende ayni duygular icindeyim sorma bide bizim ufaklik oldu biliosun yeğenim simdi bizimkilerde 3 3.5 aylik olacakti nasil tabi vardir herseyde bi hayir napalim bizimde sinavimiz böyleymiş canım
Aynen canım o kadar olacaklardi kizmiydi erkekmiydi acaba kime benzeyecekti.. Rabbim hayırlısini versin herşeyin insaAllah..
Hilalin sesi yok babası iyi mi acaba.. H hllal
Senin annen nasıl oldu canım...
L loveandhope tedaviye baslicakti insaAllah emeğinin karşılığını alir

Canim annemin tedavisi bitti simdi vucut tarama yapacaklar insaallah yoktur bi yerinde bisi ne diyeyim aynen öyle ama bende esimde ruyamizda erkek bebek görmüştük o zaman daha bilmiodum hamile oldugumu tani allah bilir sonuçta

Canim annemin tedavisi bitti simdi vucut tarama yapacaklar insaallah yoktur bi yerinde bisi ne diyeyim aynen öyle ama bende esimde ruyamizda erkek bebek görmüştük o zaman daha bilmiodum hamile oldugumu tani allah bilir sonuçta
Bende erkek bebek gormustum canım rüyamda.. Ne heyecanlı günlerdi Rabbim bir daha yaşatır insaAllah önce sağlıklı bir gebelik sonra hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsin..
Annende daha daha iyi olur insaAllah Rabbim şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…