Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nasilsiniz kizlar uzun zamndir yazmiyordum hep dualarimdasiniz rabbim hepinize enkisa zamanda hayirlisindan
Evlatlar nasip eder insallah

Sizlerde Bana dua edin lutfn saglikla kucagima alayim insallah evladimi hergun igne yapiyorum kansulandirici bastan beri heryerim.mosmor oldu

Kiyamam kuzum ya rabbim saglikla aldirsin kucagina insaallah bol bol dua birbirimize rabbim banada isteyen herkese de nasip etsin insaallah

Canım benim Rabbim emeğinin karşılığını versin insaAllah hayırlısıyla evladını kucağına alır çektiğim bütün acıları unutrsun.. Rabbim bizlerede nasip etsin evlat hasretiyle sinamasin insaAllah

Sagol canim.amin insallah rabbim hepinize isteyen herkese nasip.etsin insallah

yavrukartalim ne yaptın canım basladin mi tedaviye
Canim sorma ya bu ay niye böyle oldu anlamadim bu gun 41.günüm doktora gidecektik niye adet olmuyorum diye oldum 1 saat once bahara gecis diyemi stresten bilmiorum sana hic oluyomuydu boyle bana senede bi kez falan oluyo 38 39 gün ama bu baya gecti yani gidicem pazartesi bakalim tahlil falan vermek için

Olmustu canım banada strseten hava değişikliğinden dalan demişlerdi banada.. Kötü bisey yoktur bnce.. Kadın olmak sor işte :-(

Denedim canım cidden faydası var ben uç aydır inofolic iciyorm.. 28-29 günden adet oluyorum uç aydır
Canim 3 aydır yapiyosun peki bende bu ay folidoce a başladım adetim baya geciktiis te bide nasil yapiyosun sen ölçüsü nu sabah aksam mi yedin her ay bu kürü uyguluyomusun eşine yedirdigin yada yaptigin bisiler varmi peki

Canim 3 aydır yapiyosun peki bende bu ay folidoce a başladım adetim baya geciktiis te bide nasil yapiyosun sen ölçüsü nu sabah aksam mi yedin her ay bu kürü uyguluyomusun eşine yedirdigin yada yaptigin bisiler varmi peki
Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı ama tahta kasikla yedim inofolic kullandığım için akşam yemedim.. Valla canım burda tarif vardı almıştım şuan hatirlamiyorum..
Esimde keçiboynuzu özü ile sütü karıştırıp içmeye başladı bu ay.. Normalde sadece keciboynuzu özünu yiyordu.eczaneden aldik .oda tahta kaşıkla yatarken yiyor..

Canim herseyimiz ayni oldugu gibi bu durumda aynı ahahah :) rabbim emeklerimizin karsiligini versin insaallah bende bu gun aldirdim esime eczaneden keciboynuzu özü sabah aksam bi kasik acken yedircem bide proxseed plus iciyo gunde 1 tane normalde iki iciliyomus ama ben 1 tane iciriyorum.peki sence fark oldu mu sperm artışında falan keciboynuzunun

Canim o kür u ben sabah aksam bi kaşık diye okudum hep ama adetin 2.günü baslayip 12.gün birakiyomussun falan filan

Canim o kür u ben sabah aksam bi kaşık diye okudum hep ama adetin 2.günü baslayip 12.gün birakiyomussun falan filan
Evet canım bnde adetin 2. Günü başlayıp 12.gün bitirdim.. Ben inofolic kullandım diye sabah yedim sadece kürü.. Yaa esimin sperminde problem yok zaten o öyle içiyor. En son testi gayet iyiydi morfoloji faln.. Herşey güzel demişti doktor..

Himm anladim cnm hadi hayırlısı inşaallah bizde şeker çıktı ya biraz düştü sanırım değerler miktarina göre kendimce degenlendirmem ama en son test yaptirmadik durum ne bilmiorum

Kizlar ben bunay baslayamiyorum nur topu gibi 2.5cmlik kist varmış.dogum kontrol hapi verdi bide bu sogan kurunu deneyen varmi kimine iyi gelmis kimine kist yapmis karardiz kaldım ya napim ben şimdi vesselam_ delalimmm

Canım soğan kürü iyi gelir adetten önce başla içmeye bide kiraz sapı söktürücü özelliği varmış onuda dene benimde geçen ay iki yumurtalığın üstünde 2.5 cm lik kistler vardı doktorum bana Bebe aspirini verdi içtim çok şükür patladilar adetle beraber bunuda dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…