Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsaAllah canım benim insaAllah kimsenin kucağını boş koymasim Rabbim güç kuvvet versin,yar ve yardımcımız olsun.. Amh testi bana yapıldı mi bilmiyorum yaa ne diye geçiyor ismi..yapıyorlarsa bunu neden yapmıyorlar bide onun için mi bekletecekler gece gece deli sorular dolaşıyor kafamda bak şimdi...

Son düzenleme:
Yok ya ona kesin bakmislardir senin ilk istenene seylerden biri yumurtalik rezervin ile ilgili bilgi veriyo gerci ilk tup denemesinde bana bakilmamisti simdi anliom ki baya bisi atlanmis gerci sorun cikmadi cok şükür

Yok ya ona kesin bakmislardir senin ilk istenene seylerden biri yumurtalik rezervin ile ilgili bilgi veriyo gerci ilk tup denemesinde bana bakilmamisti simdi anliom ki baya bisi atlanmis gerci sorun cikmadi cok şükür
Bilmiyorum yaa ama bakilmadi sanırım dün bütün testlere baktım hiç görmedim

Aman bir taraftan kulam ilatbi ates agri kesiciler aldim igne yaptrdim simdi iyiyum birde bu ay 4gun erkenden adet oldum kizlar ofis olmadim bu a olablrm belki

Canım rahimde yapisiklik polip falan varsa temizlemek için bir hsg gibi bisey histereskopi yanı.. L loveandhope canım sen olmusmuydun nasıl bisey ağrı falan yapaneu
Canim ben oldum ama benim operatif yani islem yapildi yapisiklik acildi anestezi aldim dolayisyla, ofis olanda anestezi olmadan rahme ucu isikli bi kamera sokup bakiolar bi duurm varmi rahimde polip gibi,yapiaiklik gibi yani..bende anestezi oldugu için ben ağrı sizi hissetmedim ama operasyonun olacagi sabah bi ilacverdiler rahim kaslarini gevsetiomus ve kolay girisi sagliomus o ilac felakett i yaa cok sanci yapio oluyom sanmistim..bu arada benim ayın 4 unde kontrolum var biliosunuz negatiften sonra doktorumu degistrmistim o rahim kalinligina bakim gerekirse bi ofis yapicam bende demisti eger o gün olursam size net bilgi veririm..

Canim ya allah yüzüne baksın emeklerinin karşılığını nasip etsin inşaallah.peki normal muayene de anlasiliyomu bu acaba bende mi baktirsam belirtisi neymis ki acaba

Anladım canım bakalım su kızamıkçık aşını atlatim tedavi kaldigi yerde devam edecek... Su sıralar madem korunuyorum dedim diyete başladım çok kilo aldım çünkü.. Canım benim Rabbim emeklerinin karşılığını versin.. Yeni yıl yüzümüzü güldürsün insaAllah..

Insallah hepimize bu yil ugurlu gelir ve yil bitmeden evimiz mis gibi bebek kokusuyla dolar canlarim.. yavrukartalim ultrasonla belli olmuyor mecburen icerden bakiliyor yani ama yaptirmakta fayda var ben 1500 lira verip yaptirmistim saf gibi simdiki unv. Hastanesinde 350 liraya filan olacak olursa... ki devlette veya devlet unv. Lerinde daha da ucuzdur..bi konus doktorunla da oralarda yaptir bence. her türlü tedavi için üniversite hastaneleri 1 numara varya seni müşteri değil hasta olarak görüyorlar..hertürlü ihtimal dusunuluyor araştırılıyor..hic özel meekez filan aramayin benim tavsiyem biz cok zor durumda hastalar değiliz cunku

Ya medipol Mustafa acet e rahim filmi gönderdim bende önce histeroskopi dedi burda iki dr A gösterdiğin gerek yok iki üç tüp bebek deneme sonrası bakılabilir dedi

Ya medipol Mustafa acet e rahim filmi gönderdim bende önce histeroskopi dedi burda iki dr A gösterdiğin gerek yok iki üç tüp bebek deneme sonrası bakılabilir dedi
Canım bence yaptir çünkü histeroskopiden sonra hamile kalan çok .. Belki vesilemiz olur bakarsın insaAllah

Canlarim kader arkadaşlarım bu zamanlar da bebegimizi kucagimiza almış olacaktık ama nasip olmadı hayırlısı buymuş rabbim ye i yilda kulaklarımızı boş bırakmasın inşaallah.2016 bizlere sağlık huzur mutluluk bol kazanç ve bebisler getirsin.

Aayni seyleri dusunuyorum bende bu yila cok mutlu girecektik kismet olmadi bebegimin kokusu yerine kacgindur huzun var evimde cok cok cok kotu bir yildi umarim bu yil gecen yili aratmaz mutsuzluklar bgnle beraber son bulur en buyuk dilegimozo bize getiriir yeni yiloniz mutlu olsun canlar

Aminn cnm inşaallah bu gün tüm kötülükler gitsin güzellikler gelsin insaallah ocak şubat guzel haberlerimizi veririz artık

Bende kaç gündur aynı şeyleri düşünüyorum... Üzülüyorum sonra vardır bir hayır diyorum.. Ne yapalım kısmet.. İnsaAllah yeni yıl bize en güzel mucizeyi yaşatır.. Gobislerimize bebis gelir hamis oluruz.. Allahim duy sesimizi ne olur yeni yılın ilk zamanlarında ilk aylarında bu haberleri birbirimize vermeyi nasip et. Çok ihtiyacımız varr.. Sizleri seviyorum. İyi ki varsiniz.bizi bizden başkası anlayamaz.. yavrukartalim L loveandhope H hllal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…