İnsaAllah canım benim insaAllah kimsenin kucağını boş koymasim Rabbim güç kuvvet versin,yar ve yardımcımız olsun.. Amh testi bana yapıldı mi bilmiyorum yaa ne diye geçiyor ismi..yapıyorlarsa bunu neden yapmıyorlar bide onun için mi bekletecekler gece gece deli sorular dolaşıyor kafamda bak şimdi...Hayirlisi onlsun canlarim.maddi manvei cok zor bu surec gercekten yaa..rapor cukartmayi bende dusunuyodum ama amh yuksek rapor alamazsin dedi doktor..oncekilerde ozelde yapildi yaasen devam et ozaman vesselam_ devlete yarin obur gun onun faydasi olacaktir bu anlamda devlette yapilan tum bu testlerin ugraslarin filan insallah herek kalmazda en kotu kalirsada o zmaan rahat edersin hemen cikar raporun..hem bivdaha deneyin bakalim?oncesinde asilama belki yine olur cok ara verdiniz rahim toparlanmistr siizn..belki dogal bie olur artiikk..
Yok ya ona kesin bakmislardir senin ilk istenene seylerden biri yumurtalik rezervin ile ilgili bilgi veriyo gerci ilk tup denemesinde bana bakilmamisti simdi anliom ki baya bisi atlanmis gerci sorun cikmadi cok şükürİnsaAllah canım benim insaAllah kimsenin kucağını boş koymasim Rabbim güç kuvvet versin,yar ve yardımcımız olsun.. Amh testi bana yapıi bilmiyorum yaa ne diye geçiyor ismi..yapıyorlarsa bunu neden yapmıyorlar bide onun için mi bekletecekler gece gece deli sorular dolaşıyor kafamda bak şimdi...
Bilmiyorum yaa ama bakilmadi sanırım dün bütün testlere baktım hiç görmedimYok ya ona kesin bakmislardir senin ilk istenene seylerden biri yumurtalik rezervin ile ilgili bilgi veriyo gerci ilk tup denemesinde bana bakilmamisti simdi anliom ki baya bisi atlanmis gerci sorun cikmadi cok şükür
Canım rahimde yapisiklik polip falan varsa temizlemek için bir hsg gibi bisey histereskopi yanı.. L loveandhope canım sen olmusmuydun nasıl bisey ağrı falan yapıyor mu
Canim ben oldum ama benim operatif yani islem yapildi yapisiklik acildi anestezi aldim dolayisyla, ofis olanda anestezi olmadan rahme ucu isikli bi kamera sokup bakiolar bi duurm varmi rahimde polip gibi,yapiaiklik gibi yani..bende anestezi oldugu için ben ağrı sizi hissetmedim ama operasyonun olacagi sabah bi ilacverdiler rahim kaslarini gevsetiomus ve kolay girisi sagliomus o ilac felakett i yaa cok sanci yapio oluyom sanmistim..bu arada benim ayın 4 unde kontrolum var biliosunuz negatiften sonra doktorumu degistrmistim o rahim kalinligina bakim gerekirse bi ofis yapicam bende demisti eger o gün olursam size net bilgi veririm..Canım rahimde yapisiklik polip falan varsa temizlemek için bir hsg gibi bisey histereskopi yanı.. L loveandhope canım sen olmusmuydun nasıl bisey ağrı falan yapaneu
Canim ya allah yüzüne baksın emeklerinin karşılığını nasip etsin inşaallah.peki normal muayene de anlasiliyomu bu acaba bende mi baktirsam belirtisi neymis ki acabaCanim ben oldum ama benim operatif yani islem yapildi yapisiklik acildi anestezi aldim dolayisyla, ofis olanda anestezi olmadan rahme ucu isikli bi kamera sokup bakiolar bi duurm varmi rahimde polip gibi,yapiaiklik gibi yani..bende anestezi oldugu için ben ağrı sizi hissetmedim ama operasyonun olacagi sabah bi ilacverdiler rahim kaslarini gevsetiomus ve kolay girisi sagliomus o ilac felakett i yaa cok sanci yapio oluyom sanmistim..bu arada benim ayın 4 unde kontrolum var biliosunuz negatiften sonra doktorumu degistrmistim o rahim kalinligina bakim gerekirse bi ofis yapicam bende demisti eger o gün olursam size net bilgi veririm..
Anladım canım bakalım su kızamıkçık aşını atlatim tedavi kaldigi yerde devam edecek... Su sıralar madem korunuyorum dedim diyete başladım çok kilo aldım çünkü.. Canım benim Rabbim emeklerinin karşılığını versin.. Yeni yıl yüzümüzü güldürsün insaAllah..Canim ben oldum ama benim operatif yani islem yapildi yapisiklik acildi anestezi aldim dolayisyla, ofis olanda anestezi olmadan rahme ucu isikli bi kamera sokup bakiolar bi duurm varmi rahimde polip gibi,yapiaiklik gibi yani..bende anestezi oldugu için ben ağrı sizi hissetmedim ama operasyonun olacagi sabah bi ilacverdiler rahim kaslarini gevsetiomus ve kolay girisi sagliomus o ilac felakett i yaa cok sanci yapio oluyom sanmistim..bu arada benim ayın 4 unde kontrolum var biliosunuz negatiften sonra doktorumu degistrmistim o rahim kalinligina bakim gerekirse bi ofis yapicam bende demisti eger o gün olursam size net bilgi veririm..
Biz beş buçuk yılı geride bıraktık Zaman su gibi geçiyorSana kaç yıl oldu canım
Canım bence yaptir çünkü histeroskopiden sonra hamile kalan çok .. Belki vesilemiz olur bakarsın insaAllahYa medipol Mustafa acet e rahim filmi gönderdim bende önce histeroskopi dedi burda iki dr A gösterdiğin gerek yok iki üç tüp bebek deneme sonrası bakılabilir dedi
Aminn cnm inşaallah bu gün tüm kötülükler gitsin güzellikler gelsin insaallah ocak şubat guzel haberlerimizi veririz artıkAayni seyleri dusunuyorum bende bu yila cok mutlu girecektik kismet olmadi bebegimin kokusu yerine kacgindur huzun var evimde cok cok cok kotu bir yildi umarim bu yil gecen yili aratmaz mutsuzluklar bgnle beraber son bulur en buyuk dilegimozo bize getiriir yeni yiloniz mutlu olsun canlar
Aaa evet bu sıralar yapması lazım insaAllah hayirlisiyla kucağına almistirsemisderin doğum yaptimi acaba?