- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 34
Canım Allah şifa versin geçmiş olsun inşallah annen bebeğini görmekle kalmayıp bakıp büyütecektir de.Herşey zamanla yoluna girer üzülme..Benim tedavi negatifle sonuçlandı bu arada baya kötüyüm 3 4 gündür.Bende artık yorulduğumu hissediyorum, iyice umutlarım tükeniyor..Canlar gene herbirimiz bir yerlere savrulduk çabalıyoruz.Annemin hastalığının baya kötü seyir ettiğini öğrendim ve yikima uğradim ne yapacagimizi şaşırdık bi taraftan bebek derdi acaba annem gorebilecek mi bebegim olacak mi korkusu eşim yeni iş oturtmaya çalışıyor onun stresi anlayacaginiz baya kargaşa nın içindeyim bu ara rabbim herkese şifa nasip etsin bebekler nasip etsin hayırlı sağlıklı sihhatli inşaallah
Canim allah razı olsun insaallah kalpten ettigin duani rabbim kabul eder ne diyim bilmiyorum allah yardimcin olsun herşeyin sonu degil ki sıkma btnm canını sanki biraz zamana birakmamiz gerekiyo ama bu da mümkün olmuyo zaman öyle çabuk geçiyor kiCanım Allah şifa versin geçmiş olsun inşallah annen bebeğini görmekle kalmayıp bakıp büyütecektir de.Herşey zamanla yoluna girer üzülme..Benim tedavi negatifle sonuçlandı bu arada baya kötüyüm 3 4 gündür.Bende artık yorulduğumu hissediyorum, iyice umutlarım tükeniyor..
Rabbim şafi adıyla sifasini versin insaAllah canım.. İlacımiz dua.. İnsaAllah bir an önce sağlığına kavuşur..Rabbim bizede bir an önce hayirli zamanda sağlıklı sıhhatli bir gebelik yaşatır.hayirlisiylada kucağımiza almayı nasip etsin canım insaAllahCanlar gene herbirimiz bir yerlere savrulduk çabalıyoruz.Annemin hastalığının baya kötü seyir ettiğini öğrendim ve yikima uğradim ne yapacagimizi şaşırdık bi taraftan bebek derdi acaba annem gorebilecek mi bebegim olacak mi korkusu eşim yeni iş oturtmaya çalışıyor onun stresi anlayacaginiz baya kargaşa nın içindeyim bu ara rabbim herkese şifa nasip etsin bebekler nasip etsin hayırlı sağlıklı sihhatli inşaallah
Canimsin Rabbim şifa versin insaAllah.. No stres,no Sıkıntı.. Herşeyi yoluna koyan Rabbim..benimde yumurtalar geç gelişti bende ovulasyan testi yapmistim.. 18.gün çift çizgiyi gordum. Sanırım pko var bendede.. İnsaAllah yaniliyorumdur yaaCanim gecmis olsun benimde babam com hata gunlrridr hastne yatiyor kritik rahatsizlgi cok uzuluyorum benim bu ay yumrtlar yavas buyuypr hic olmazdi bende umitlrm ne yazikki tukenmek uzere hastne degtrdim com uzun suryor saatlrrce islem icin beklyrm ordan babamin yanina gidiyrm yorulyorum.moralim alt ust bilemiyorum yani bu ay kotu bir ay seni cok iyi anliyorum Allah yardimcimiz olsun
Canim sizede cok geçmiş olsun rabbim cümlesine şifa nasip etsin inşaallah senin babanin rahatsizligi ne peki allah yardim etsin hepimize bide üstüne çocuk mevzusu ztaen istesek de olmuyo yani hu kadar sıkıntı stres içindeCanim gecmis olsun benimde babam com hata gunlrridr hastne yatiyor kritik rahatsizlgi cok uzuluyorum benim bu ay yumrtlar yavas buyuypr hic olmazdi benimde umitlrm ne yazikki tukenmek uzere hastne degtrdim com uzun suryor saatlrrce islem icin beklyrm ordan babamin yanina gidiyrm yorulyorum.moralim alt ust bilemiyorum yani bu ay kotu bir ay seni cok iyi anliyorum Allah yardimcimiz olsun
Canım iyi olmaya çalışıyoruz ışte annem kemoterapiye başladı insaallah iyi gelir dualarinizi eksik etmeyin ben desen varmiyim yokmuyum yerdemiyim goktemiyi bilmiyorum kendimi saldim sadece annemle ilgileniyorum.sen neler yapiyosun tedaviye başladın miH hllal canım nasıl durumlar iyi misin..yavrukartalim Tatlim sesin soluğun yok iyi misin yok bir sıkıntı insaAllah
Canim benim Rabbim şifa versin iyi olur insaAllah.. Yok gülüm adetimi bekliyorum gelsin baslicam bende insaAllah. Bakalım kısmet artikCanım iyi olmaya çalışıyoruz ışte annem kemoterapiye başladı insaallah iyi gelir dualarinizi eksik etmeyin ben desen varmiyim yokmuyum yerdemiyim goktemiyi bilmiyorum kendimi saldim sadece annemle ilgileniyorum.sen neler yapiyosun tedaviye başladın mi
Saol cnm benim rabbim gönlüne göre versin insaallah olumlu sonuç alırsınCanim benim Rabbim şifa versin iyi olur insaAllah.. Yok gülüm adetimi bekliyorum gelsin baslicam bende insaAllah. Bakalım kısmet artik
Canimallah razı olsun baban nasil rabbim ona da şifa versin.Hilalcim acaba biraz ara verip kendini vucudunu dinlendirsemiydin çok üst üste oldu sankiCanim Allah annene sifalar versin ben doktora gidip geliyorum bu ay yumurtlarim gec buyuyor noramlde 5gun de bie kolmen ile huyurdu henuz buyuyemesi bisi anlayamdim bugun kontrolum vardi yarin gidecem gidemedim 11mm yumurtam uc gunde ancak 13olmus bu ay iptal olacak gibime geliyor hic umudum yok acikcasi gecen ay kullandgim dogum kontrol hapi bunyemi mahvetti vala nedir bu bole anlayamdimbir anda pco mu oldum aimdi ben git gel hastenye skldim vala agrida hissdyrm buyudu diorm yok buyumemis adet tarihime 11gun kaldi zaten
Bende katılıyorum@hllal sen çok üst üste aldın ilaçları biraz en azından 1 2 ay ara ver çok zor biliyorum ama biraz detoks yap kendinde vücudundan atılsın şu hormonlar bi..Bu şekilde süreci daha çok uzatacaksın gibi geliyor banadaCanimallah razı olsun baban nasil rabbim ona da şifa versin.Hilalcim acaba biraz ara verip kendini vucudunu dinlendirsemiydin çok üst üste oldu sanki
Evet bide çok fazla hormon da iyi bisi değil canim insanin bütün dengesi ni bozuyor.canım sen nasilsin bu arada neler yapiyosunBende katılıyorum@hllal sen çok üst üste aldın ilaçları biraz en azından 1 2 ay ara ver çok zor biliyorum ama biraz detoks yap kendinde vücudundan atılsın şu hormonlar bi..Bu şekilde süreci daha çok uzatacaksın gibi geliyor banada
Napim güzelim yarı depresif, yarı uyuşturulmuş bi şekilde işe gidip geliom..Ağlama krizleri geçiriyom arada..Toparlanmadım daha..Evet bide çok fazla hormon da iyi bisi değil canim insanin bütün dengesi ni bozuyor.canım sen nasilsin bu arada neler yapiyosun
Canım allah yardımcımız olsun düşme bu kadar sen çok güçlü bi karaktersin bence dünyanın sonu degil ki napalim bence biz zorluyoruz bisileri akışına biraksak belki kendiliginden olacak herşey.bende bazen çok ağlıyorum ama acaba annem görebilecek mi diye ağlıyorum hayatta o kadar önemli şeyler varki bazen isyana düşüyorum sonra insanlarin yaşadıkları ni hayatlarini okuyorum benim hakkım yok kimler neler yaşamış diyorum.hatta burda meme kanseri olanlar diye hi gurup var bi tane kız 29 yaşında hamileyken meme ca olduğunu öğrenmiş bebegini almışlar ve tedaviye başlamışlar düşünsene nasil bir acı.Hani bazen diyoruz ya inançsiz insanlar yada dinden ahlaktan bi haber olanlarin herşeyi hayatı yolunda gidiyor biz neden istedigimize sahip olamiyoruz geçenler de okumuştum allah sevdiği unutmadığı insanları sinarmis ki kulum bana isyan edecekmi imani inanci tam mi diye tevekkül edicez mecbur napalimNapim güzelim yarı depresif, yarı uyuşturulmuş bi şekilde işe gidip geliom..Ağlama krizleri geçiriyom arada..Toparlanmadım daha..
Vala aynı şeyleri bende düşünüyorum..Canım benim durumum çok kötü çünkü ben son noktaya geldim ve ondan da eli boş döndüm..Resmen yıkıldımm..Çok zor bi sınavımız varmış..Canım allah yardımcımız olsun düşme bu kadar sen çok güçlü bi karaktersin bence dünyanın sonu degil ki napalim bence biz zorluyoruz bisileri akışına biraksak belki kendiliginden olacak herşey.bende bazen çok ağlıyorum ama acaba annem görebilecek mi diye ağlıyorum hayatta o kadar önemli şeyler varki bazen isyana düşüyorum sonra insanlarin yaşadıkları ni hayatlarini okuyorum benim hakkım yok kimler neler yaşamış diyorum.hatta burda meme kanseri olanlar diye hi gurup var bi tane kız 29 yaşında hamileyken meme ca olduğunu öğrenmiş bebegini almışlar ve tedaviye başlamışlar düşünsene nasil bir acı.Hani bazen diyoruz ya inançsiz insanlar yada dinden ahlaktan bi haber olanlarin herşeyi hayatı yolunda gidiyor biz neden istedigimize sahip olamiyoruz geçenler de okumuştum allah sevdiği unutmadığı insanları sinarmis ki kulum bana isyan edecekmi imani inanci tam mi diye tevekkül edicez mecbur napalim
Canım hic bisiyin sonu değil ki allah büyük belli olmaz bak benim cevremde öyle örnekler var ki ikinci tupte hamile kalan 4.denemede 7.denemede hatta eski oturduğum sitede bi kadin 11. Kez denemis dusunebiliyomusun hic yılmadım diyo zaman ve para buldukça hep denedik diyo bi komşum 10 yil olmamis o kadar ugrasmislar ki 3.deneme ucuzleri olmus arkasindan kendiliginden ikiz gebelik yaşamış şoka girmişlerVala aynı şeyleri bende düşünüyorum..Canım benim durumum çok kötü çünkü ben son noktaya geldim ve ondan da eli boş döndüm..Resmen yıkıldımm..Çok zor bi sınavımız varmış..