Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belkide ben hep adete yakin yumurtluyorum kimse buna bakmadi ki buda var bak su anda mesela ole oldu kafama takilan 14mm yumurta nasil catlar hayret demi presgron su bu yukselmis cnku ben 4gun once gelen sumuksu kocaman akintidan anlamstm hatta burayada yazmistm esim sasirdi bitanem bu ne die ilk defa bukadr buyuk ve yogundu adete kadar caliscaz bakalm

Canim rabbim tüm hastalara şifa nasip etsin inşaallah ben de inanmiyorum bu 15.16. Gün çatlar hikayelerine bencede farkli zamanlarda çatlama oluyo ki bende hissediyorum bazen alaksiz gunlere denk geliyo yani

Canim rabbim tüm hastalara şifa nasip etsin inşaallah ben de inanmiyorum bu 15.16. Gün çatlar hikayelerine bencede farkli zamanlarda çatlama oluyo ki bende hissediyorum bazen alaksiz gunlere denk geliyo yani
Yaki yaptm bu sefrrde esimle bir turlu olamadik biirlikte ya yuh dedim yakiyida guzelce yaostrdim belime insan sartlaninca olmyor bole seyler ya

Yaki yaptm bu sefrrde esimle bir turlu olamadik biirlikte ya yuh dedim yakiyida guzelce yaostrdim belime insan sartlaninca olmyor bole seyler ya
Hilal canimsin insaAllah güzel haberler verirsin..bnde bugün adet 2.gün hormomlarini yaptirdim doktora gosteremedim.. Esiminkiyle beraber tüm testleri istedi. Bide on gün sonra çıkan bir test sonucum kaldı..şimdilik bir tedavi uygulamadı bunun için bi daha ki aya artık.. Yaa baltarcincorekotu tarifi nasıl yada var mi.. Bide kaçıncı gün başlıyorsun günde kaç kere bilgi verir misin H hllal

Adetimin 2.gunu basladim canim sabah aksam bir yemek kasigi bal icine ogutulmus bir cay kasigi cotek otu bir cay kasgi tarcin koyup karstyorm hop yutuyorum bole erkendem catliyor iste

Kızlar ben de sizinle beraber nisan ayında aşılama yaptırmıştım sonuç negatifti.Sonrasında doktor değiştirdim.Sadece pko olduğunu düşünüyordum kendimde ama neler çıktı neler.Sol tüpüm işlevini kaybetmiş sağ tüp tıkalı.Ters rahimmişim ve saplı miyomum 4,5 cm olmuş.Miyom da rahme baskı yaparak rahmimin sağ kısmını yapıştırmış.Bundan dolayı histereskopi ameliyatı oldum yapışıklık açıldı.Şimdi tüp bebek aşamasındayız.Normal yolla veya aşılamayla hamile kalma şansım çok düşük

Canim cok gecmis olsun asilamadan ince rahim filmi cekinmemismiydin bende bu ay adetten sonra ofis olacam iste

Canim cok gecmis olsun asilamadan ince rahim filmi cekinmemismiydin bende bu ay adetten sonra ofis olacam iste

Hayır sende yumurtlama problemi var sadece demişti doktorum çıkmayan şey kalmadı.Tabi Rabbim bilir ne desek boş zamanı değilmiş demek ki ama her aşama insanı o kadar çok yıpratıyor ki

Hayır sende yumurtlama problemi var sadece demişti doktorum çıkmayan şey kalmadı.Tabi Rabbim bilir ne desek boş zamanı değilmiş demek ki ama her aşama insanı o kadar çok yıpratıyor ki
Hangi doktora gttin istrsen bir tane baskasina daha git ben hastnede rahminde yara var hadi amaliyata deyipte devle hastneinde geldginde hic birsey olmayan insanlr gordum.aslinda her doktor bilemiyor bak banada bu ay pcos pcos yazmislr ama ben pcis degilim mesela kac tane doktora sordum ayni hastnede cvp veren yok ama bu ay kendilginden catldi yunurtam pcis olsam catlar mi ole degil mi birde 2.5 yildir normal adet giren bir unsanim ve her zama sag da ve solda 6 7 af yumurtam olur hemen inanama bence onlarda tahmin ederek haraker ediyorlar aslinda bakarsan baska doktora daha gorunmeni tavsiye ederim opuyrun seni cok cok uzulme lutfen olur mu

Ben ergenliğimden beri pcosum çünkü 45-50 gün arayla regl oluyorum hep.Göbek bölgesinde yağlanma tüylerde artış ve insülin direncim var.Bir tek sebeple pcos demek yanlış.En az üç belirtinin olması lazım.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Artık son aşamadayız zaten.Tüp bebek.O da olmazsa bi süre zorlamayacağım.Hayırlısı.

evet o sekilde yazmislr amh degerim normal bende de sivilcelenme var ergenliktem beri ama sadce sirt bolgemde insulun baktrdim normal cikti kilomda normal adetlrim duzenkidir hic sasmaz erken erken duzenli olurm gecen ay az oldum sadce okadr mesvsimsel arafa hormonlarin degisblr dedi ben gecen ay dogum kontrol hapi nir ay kullandim sanrm.o etkiledi bubay da kendligimden yumrtam catlams canim

Pkoda sadece çatlama da değil yumurtalar büyümüyor.Benim klomenle bile 11mmde kalmıştı.Sadece yılda bir ya da iki kez normal yumurtlama oluyor bizde.Benim aşılama tedavisinde gonal-f 115m doz kullanılarak ancak 16mm olmuştu yumurtalarım.Senin bence histereskopiyi olduktan sonra kesinleşir.Bana da ofis histerskopi yapılacaktı anestezi almamıştım.O gün yapışıklık fark edildi ve operatif histereskopiye döndü.Bir arkadaşta da polip vardı o alındı

Canım ismin tanıdık geldi zaten... Rabbim şafi adıyla sifasini versin sana.. Rabbim balığın karnından yunusu çıkarmış..Hz.İbrahim kac yasinda cocuk nasip etmis...Bakarsın öyle güzel bir mucize sanada nasip eder.. Yuregini güzel tut,güzel düşün... Bende devlet hastanesinde aşılama tedavisine başlicam tahlil sonuclarim tamamlansin diğer ay baslicam Rabbimin izniyle...

Napayim tatlim aynen devam bende bi degisiklik yok.aldik nwgatifi oturuyoz hep bekle bekle siz napiyosunz sen naotin basladin mi

Napayim tatlim aynen devam bende bi degisiklik yok.aldik nwgatifi oturuyoz hep bekle bekle siz napiyosunz sen naotin basladin mi
Ahh canım devlet işte su test bu test diye diye diğer aya kaldı benimde.. Zaten bu ara dis ağrısı mahvetti beni.. Onun tedavisini görüyorum... Bu ay adet döneminde gidecem kadın doğuma.. Herşeyin hayırlısı bakalım kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…