Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar uzun zamandır yoktum aranızda biliyosunuz kanamam oluyordu sürekli yatıyordum. sonrasında ishal ve kusmadan hastaneye yatırıldım yeni yeni kendime geliyorum hayırlısıyla bu günleri bi atlatabilsem keşke
Slm tatlım geçmiş olsun prensesin gelmesine dokuz hafta kalmış teyzeleri yer onu :)

Bende hemen kaldirmadilar canım benimde üçüncü gün embriyosuydu benimle beraber yapan arkadaş beşinci günde evde gebelik testi yaptı çıktı yedinci gün kanda tahlil yaptı çıktı
Oylemi ya ama onunda mi 3. Gun embriyosuydu imkansiz gibi bisi ama yaa cinku 6. Gun anca kabuktan cikio sonraki 2 gun yerlesio desen ne bilim bana cikmaz gibi geliodu

Oylemi ya ama onunda mi 3. Gun embriyosuydu imkansiz gibi bisi ama yaa cinku 6. Gun anca kabuktan cikio sonraki 2 gun yerlesio desen ne bilim bana cikmaz gibi geliodu
Çıkıyo canım denenmiş bu yarın dene inş çift çizgiyi görürsün sende arkadaşım test fotosunu atmıştı bana bariz ikinci çizgi gorunuyodu yedinci gün BTC hcg si 19 çıkmıştı

H

Hayır hayır umudunu yitirme bak pkolusun diye sanada kan sulandırıci iğne verirler belki.. Vardır herseyde bir hayır hiç sıkıntı yapma.. Bende bugün test yaptirdim perşembe günü sonucu.. Sonra adet ikinci günü ne olacak. İnsaAllah iyi çıkar. Muayanede herşey yolunda dedi doktor..
Polisktikoversin demiyor ki adam anlamdim polikistin yok dior kist seklinde degil dior baskada bisi demedi insulinde normal cikti fsh 9 ben dogum kontrol hapina bagldim canim vermezlae bana gerek gormyolr dusuk yaptm pihtilasma olablr dedim 2yada daha fazla aratrilr yapilr o dedi

Bu arafa bende kafa gidim dun klomen dir geciktirci hap icmisim bir tane bugun farkerttm annemlre gidiyordum ilacimida alim yemekten sonra icern demitm eve ciktm aldim orda ictim nugun bi baktm.klomen bir tane fazla ole anladim

Diger doktorlar deflarca sordum polikistik over yok sende dediler bu ay bogalzrm hastyadi babama cok uzuldum arti birde dogum kontrol hapi kullndim sanrm erkiledi hormonlerimi simdi cayimi iciyrm ada cayi aslan pencesi

Bu arafa bende kafa gidim dun klomen dir geciktirci hap icmisim bir tane bugun farkerttm annemlre gidiyordum ilacimida alim yemekten sonra icern demitm eve ciktm aldim orda ictim nugun bi baktm.klomen bir tane fazla ole anladim
Canım benim yaa kafan bayağı dolu.. Bende ovulasyan takibi yapiyordum 18.gün çift çizgi çıktı çok koyu. 24-36 saat içinde çatlama oluyor.degerlendirdik.Fakat progesterona baktirdim doktor vermişti sonuç çok kötü 2.26 anlamadım dünden beri moralim bozuk.. 10 ve uzeri yumuttlama olmasina isaretmis.Yumurtlama olmamis kadınlar kulübünde okuduklarıma gore. Adetimin ikinci günü gidecem gosterecem sonuçları.muayene ederken herşey normal dedi. Bendede mi pko var acabaa. Bide adet günü yapılan hormon testlerineli yaptırayım onlar ne cikacak.

Canım benim yaa kafan bayağı dolu.. Bende ovulasyan takibi yapiyordum 18.gün çift çizgi çıktı çok koyu. 24-36 saat içinde çatlama oluyor.degerlendirdik.Fakat progesterona baktirdim doktor vermişti sonuç çok kötü 2.26 anlamadım dünden beri moralim bozuk.. 10 ve uzeri yumuttlama olmasina isaretmis.Yumurtlama olmamis kadınlar kulübünde okuduklarıma gore. Adetimin ikinci günü gidecem gosterecem sonuçları.muayene ederken herşey normal dedi. Bendede mi pko var acabaa. Bide adet günü yapılan hormon testlerineli yaptırayım onlar ne cikacak.
Canim benim pregestorn 6.06 di bu sefer kac varya 0.47 ama sanrm doktorun yapmak istedgi de buydu bende anlamdim dogum kontrol hapi sonucta yumrtalari baskliypr ve kesinlikle hormonlari etkilyr ben sonuclarmdan buna varsim dedigin gibi yumrtlama olmasi icin presgstoran yuksek olmasi gerekse benim baya baya dusuk buda gecen ay yumrrlamami emgelldi iste baskiladir acaba bole daha mi iyi anlamdim orayida biraktim bu asilamdan sonra igneli icin eski hastnemw gidip o doktoru bulup sorcam kagida yazmjs el yazisi ile cnku doselot dogum kntrol hapundan sonra lh fsh e2bakilacak yazmis demek bir bildgi vardi ama igneli asilama olamdim cnlu adetimn 4.gunune denk geldi pazrtesi gunu simdi hormonlar noramle donmeye basladimi bilmem yani sense moralini bozma adetli iken veelmiyor mu hormon bende baska hastnese vercem ama aderli olmal gerek die

Inan Allha ben de ne var anlayamdim doktor ne derse onu yapyrz bu ay bal tarcin corek otu ve caylara devam edecem hayot.tohumuda alacam olmazaa bende unc hastensine gcym daha iyi diolr doktorlari nasil canim ordan oraya bosuna savrulmayim

Adetimin 21.gunu baktrmistm ilk hastanye basvrdgumda 6.06cikmisti doktor bana dusum die hamile kalamyacksin amlamina gelmz dedi bende baktm bazi doktolr 10 ve ustunu noraml deger goryor bazilarsa 5 uzerimi ne ozaman bende netten cok baktm benimde bu ay gercekten kafam.com.cok karsti yani

H hllal canım ne yapıyorsun tedavye basladin mi
Canim evet klomenim bugun bitti gecenlerdr yanlislikla klimen yerine adet gecktrici almisim bal tarcin corek otu yapyrm sabah aksam bitki caylri icyrm simdi papatya ve melisa çayi hayit tohumu aldim akintilrm bugun basladi yogun beyaz kasiklrmda agryor sanirm buyuyor yumrtlar o sekilde iste canim sali gidcem kontrole sen ne alemlerdesin

Canim evet klomenim bugun bitti gecenlerdr yanlislikla klimen yerine adet gecktrici almisim bal tarcin corek otu yapyrm sabah aksam bitki caylri icyrm simdi papatya ve melisa çayi hayit tohumu aldim akintilrm bugun basladi yogun beyaz kasiklrmda agryor sanirm buyuyor yumrtlar o sekilde iste canim sali gidcem kontrole sen ne alemlerdesin
Bende ayniyim Tatlim adetimi bekliyorum işte bnde.. İğne kullanmıyor musum peki

Bende ayniyim Tatlim adetimi bekliyorum işte bnde.. İğne kullanmıyor musum peki
Bu hastnade bir kere daha hapli hakkim vardi bunuda olim dedim ya aslinda ignelunolacaktm ama doktor adetin 2 gunu gelmelsiin ignelide bu onemli hafta sonuna denk gelrse 3 te olur dedu bu ay adetim cok az geldi birde cuma aksami basldi yine 4.gune denk gelince hastbeye gtme isi dedim baska hastneye gcetm klomeninde vardi onuda lullanyim oluyun dedim bir dahakine ignelinolacam canim

Bu hastnade bir kere daha hapli hakkim vardi bunuda olim dedim ya aslinda ignelunolacaktm ama doktor adetin 2 gunu gelmelsiin ignelide bu onemli hafta sonuna denk gelrse 3 te olur dedu bu ay adetim cok az geldi birde cuma aksami basldi yine 4.gune denk gelince hastbeye gtme isi dedim baska hastneye gcetm klomeninde vardi onuda lullanyim oluyun dedim bir dahakine ignelinolacam canim
Hmm anladım canım doktor kontrolunde değilsin yanı di mi.. Kendin mi kullaniyorsun..yanı aşılama olacak mi peki

Hmm anladım canım doktor kontrolunde değilsin yanı di mi.. Kendin mi kullaniyorsun..yanı aşılama olacak mi peki
Doktor kontrolundeyim canim doktor yapacak evet dogum kontrol kullanmstm fsh 5 ken 9 a vikmis ya yazmistim doktora gdince ogrendim tatlim sali kontrole gdecem iste

Doktor kontrolundeyim canim doktor yapacak evet dogum kontrol kullanmstm fsh 5 ken 9 a vikmis ya yazmistim doktora gdince ogrendim tatlim sali kontrole gdecem iste
Anladım Tatlim yaa.. Off kafa dolu düşün düşün bakalım herşeyin hayırlısı Allahtan

X