Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşalah benimde öle çok fazla denemeden gelir..Çünkü maddi manevi inanılmaz bir yıkım oluyo..10 bini aşkın para harcadık ve elimiz boşş, parasında deilim ama daha kaç kez böyle bir ödemeyi karşılayacak kaynak bulabilirz bilmiorum.Çok zor..

Haklısın canım benim hayati idame ettirmek zaten zor bide üstüne böyle kayıplar hic kolay değil gercekten

slm hanımlar ben yine giremiyorum pek nete canım sıkkın. bu hafta iki defa düştüm bugünkü çok kötüydü direk karnıma geldi hemen doktora koştum bişey yokmuş çok şükür ama yine de korkyorum korkudan sokağa çıkamıycam gibi.

L loveandhope yavrukartalim H hllal sizler bu yoldaki kadercandaslarimsiniz sizide en iyi anlayacak benim çok sıkıntılar atlattik L loveandhope sen daha ağır şeyler yasadin elbette herşey bir sınav unutma yavrukartalim dediği gibi Rabbim sevdiği kullarının yanındadır belki insaAllah on layigizdir.ne yapalim dünyanın sonu değil elbet birgün bu sevinci yasayacaz tabiki Allahın izniyle...bende bugün adet oldum kurtajdan sonraki ilk tedavim olacak insaAllah bakalım..hayırlı sonuçlar versin Rabbim.. Ben kendimden pko var diye düşünüyorum.. İnsaAllah degilimdir. Bilmiyorum içim bir tuhaf hem heyecan hem endişe.. Allah sonumuzu hayır etsin. sizleri seviyorum kızlar.. İyi ki varsiniz

Canimallah razı olsun baban nasil rabbim ona da şifa versin.Hilalcim acaba biraz ara verip kendini vucudunu dinlendirsemiydin çok üst üste oldu sanki
Canim ust uste olmadi ki 5ay ara verdim ben yaptrdim bir kere yine sonra iki ay daha ara verdim bilmyorum ya ama ust uste olmadi aslinda zaman kaybetmedkte istemiyorum vala aslinda iste cikmazdayim

Yarim birakamam ama bu ay zaten sanki yarim kalacak gbi hir his var kizlar bugun gtmedim yarin gdecem klomen kullandim mecbur gidecem doktora artik buymzse ara veririm ya bunalsim zaten

Bir daha ki adete ofis tapulacak zaten hani ilac vs kullanmayacam anlayacaginiz kizlar ara vermis olacam mecburen

Vala aynı şeyleri bende düşünüyorum..Canım benim durumum çok kötü çünkü ben son noktaya geldim ve ondan da eli boş döndüm..Resmen yıkıldımm..Çok zor bi sınavımız varmış..
Benim gittigin hastnede ilk tup bebek yaptrrip tutnayan sonra asilamaya donenler var millet bana nie tup bebek yapmyrsun die senin dedigin gbi tup benek en son umit gbi geliyor sona birakiyorum iki igneli asilama daha olacak sonrasi zaten tup bebek ama umutlrmiz ya tukendigindemi gelecek acaba bilemiyorum

Babamin yanina gitmeden once kendi hastneme gidip islemleri yaptrip oraya gecyrm ve dedigin gbi gorduklerim karsisinda sukur ediyorum hep

Canimsin ya valla bende sizi kader arkadaşı görüyorum sizden biri hamile kalsa inanin kendim kalmış gibi sevinirim zor şeyler yaşadık atlattık cok şükür ama izleri silinmiyo işte napalim sabir edicez.Kizlar bütün doktorlar diyoya kafanizdan atin sürekli yoğunlaşmak cok sakıncalı olacağı varsada olmaz diye nasil aticaz kafamizdan bilmiyorum ya napsak acaba

Babamin yanina gitmeden once kendi hastneme gidip islemleri yaptrip oraya gecyrm ve dedigin gbi gorduklerim karsisinda sukur ediyorum hep
Canım babanin nesi var tam olarak daha öncede sordum ama görmedim sanırım bende senin gibiyim annemle kemoterapi ye gidiyorum döndüğüm de evinde ona bakiyorum kendi evim eşim hayatimi saldim gitti akışına biraktim herşeyi bide şu yumurtlama günü vs onlarada inancim kalmadi zaten takipte etmiyorum.benim yumurtalar da geçen geç büyümüştü 3 tane oldu ama iki kutu klomen icmistim belki geç kalicam bilmiyorum ama bende son çare tüp bebek görüyorum ama bilmiyorum akışına mi bırakayım tek derdim annemin görebilmesi inşaallah nasip eder rabbim

Ah ah onu bende bilebilsem.. Ama gerçektende genelde kafaya takmadigin an hamile kalıyorlar... Çok okudum.. Stressssss... Bilmiyorum en yakın zamanda bu mutluluğu yaşarız.. Duamdasiniz

Bakalım bana ne diyecek doktor aslında yarın hormon tahlili yaptıracam.. Sonuçlardan sonra doktorun muayanesine gidecem.. Çarşamba günü insaAllah.
Hadi bakalım inaşşalh bize umudu sen yüklersin güzel haberler vererek bizi de inandırırsın anne olacağımıza bu ay..Sizlerin yeri bende de çok ayrı herşeyin ilkini beraber yaşadık sizle yaa aynı yolları yürüdük ve yürüyoz hala.Bende çok seviom sizi..

Canim benim yazdim die hatrlyorum babamda paknreas enfeksyonu sebebi ile yatti tedavi gordu simdidi sivi birkmesi olmus 17 18kilo verdi dal gbi adam mama ile besleniyor rabbim annene sifa versin bugun gastneden geliyorum bir tane doktor kan istedi verdim tekrar amh istedi ultrsayona girdim ince 16mm sonra 14mm dedi persembe gel dedi ben gitsem mi die dusunrken neyse dedin kan sonucumj alayim kan sonucumu almaya girdim ultrsayona giren doktor ile kan verdiren doktorlar ayri idi aaa sen dedi mie burdasin kan var dedim bir bakti kana kendi kendine catlamis yumrtlarin gun asiri iliski dedi ben zaten hisserrm tam anlayamdi en uzun bana bakti ultrsayonda cnku sanrm bal tarcin ve corem otu ise uariyor kizale su an itibari ile bunu kanitlamis bulunuyorum uc gun iliski onerdi ya git dediginde eve gtseydim persembe bosuna bosuna hastneye gdecekrim bazen kendi kendimizjn doktoru oluyoruz bazen doktorlar uzerinde israrci olmakta iyi vala dinlemeseler cvp bile vermseler ben kafama takilani her seferinde ayni seu bile olsa soyluyorum en azindan birinin ilgisini cekmese digernim cekiyor sekil ornekte oldgu gbi dugerleri hic kan istememsiti bu istedi demek ki birseysen suphe etti kadin Canim bu ay bende cok cok sitrseliyim senin durumunda cok zor agir Allahim tez zamanda annenini sagligina kavustrsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…