Ben adet oldum canim su anda adetliyim zaten az ilyoe benimde bu aralar ama ilk gunu basim tuttu 5tane agri kesici uc bes kasitta surup ictm oda kesmis olblr ama iki ux aydir az gelyke yogun yogun olmyor simdi ada cayi ve aslan pencesi aldim iciyorum ben igneli asilama olacaktm normalde bu hastnede bir kere daha hapma yapalm mi ne dersin dedi doktor bende kabul ettim iyuki etmisim cnku igneli asilamada adetin 2.gunu gtmen gerekiyrmus saglikli olabilmesi icin benim zaten hafta sonuna denk geldi ins bir dahaki aya tahminimce persembe aset gunum ama cuma aksami falan olursam yine hafta sonuna denk gelecek artik 3.gun gtmis olacamYok Tatlim normal testler yaa 21.gün ve 2.günleri yapılandan.. Hormon testleri falan.. Ofis ne oluyor anlamadım.. Sen ne zaman adet olacan
Aaa senden bayağı bisey istemişler yaa ne guzel..İyiymis bu gittiğin yer canimsin. Araştırma hastanesi mi.. Yanı bu ay olmicanmi.Hormon hemen cikiyor zaten ben elimdeki testleri gotrdum iyuzden istmedi sadce yapilamayanlar hireskipi var ya kamera ile rahim icine bakilacak ondan yapualcak iste
Ins olacam adetli iken gel dedi cani. Baslarim iste muayene eder klomene baslar sole ki insulin direncine ben baktrmk istedim oda ac olman gerek ozaman istylm dedi amh testine digee hastne istedi buda tamam bakarz burda ama dogum kntrol.etkileyeblr dedi adtlj iken geldginde onuda yaparz dedi ayni doktora randevu alamadim cnku gebe takibindeymis kendisi ins digeri bunun solediklrni yapaz yapmzsa gider onu bulurm vala kaybdecek zamanim.yok benim oda digerine soler bunlari bunlari yapacktim die aralrinda iletisime gecsinler umrumda diilAaa senden bayağı bisey istemişler yaa ne guzel..İyiymis bu gittiğin yer canimsin. Araştırma hastanesi mi.. Yanı bu ay olmicanmi.
Valla bende çok istiyorum artık beklemek istemiyorum ... Rabbim emeklerimizin karşılığını verir.m kucagimizi boş bırakmaz.. Rabbim nasip eder..Ins olacam adetli iken gel dedi cani. Baslarim iste muayene eder klomene baslar sole ki insulin direncine ben baktrmk istedim oda ac olman gerek ozaman istylm dedi amh testine digee hastne istedi buda tamam bakarz burda ama dogum kntrol.etkileyeblr dedi adtlj iken geldginde onuda yaparz dedi ayni doktora randevu alamadim cnku gebe takibindeymis kendisi ins digeri bunun solediklrni yapaz yapmzsa gider onu bulurm vala kaybdecek zamanim.yok benim oda digerine soler bunlari bunlari yapacktim die aralrinda iletisime gecsinler umrumda diil
Aminn insallah canim benimValla bende çok istiyorum artık beklemek istemiyorum ... Rabbim emeklerimizin karşılığını verir.m kucagimizi boş bırakmaz.. Rabbim nasip eder..
Canım dualarimiz seninle transfer işleminde rahimde bi kasılma ve yumurtaliklarinda ağrın oldumu bide lavaboya ne zaman gittin ilk iki saat çok önemliCanim saol havuc suyu icemiomda havuc yiyom.3. Gun embriyosu cokta umudum yok acikcasi o yizden.oyle cok yatmiom yaaa zaten ilk ginden beri.zaten sizlerden baska kimsenin haberi yok canlarim sizin dualariniz yeter bana korur beni.
Vala ben transfer icin ekstradan 2 bucuk saat bekledim hastanede aletlerde ariza olmustu patlicaktum az daha ne zman alcaklarini bilmedigimizde gidemesuk wc ye. O yuzde dayanamadim 15 dk sonra kalkip wc ye gittim benCanıimiz seninle transfer işleminde rahimde bi kasılma ve yumurtaliklarinda ağrın oldumu bide lavaboya ne zaman gittin ilk iki saat çok önemli
Azar azar aralıklarla lavaboya gitseydin canım bende bi saate yakın bekledim ve aralıklarla gitmeme izin verdiler transfer den yarım saat sonra lazimlik gibi bir şey getirip altima koydular yaptım iki saat boyunca sırt üstü uzandim yastiksiz başımı kaldirmadim sonra lavaboya gittim rahatladım bugün transferin kaçıncı günü beşinci günü evde test yapabilirsin çıkıyo çünküVala ben transfer icin ekstradan 2 bucuk saat bekledim hastanede aletlerde ariza olmustu patlicaktum az daha ne zman alcaklarini bilmedigimizde gidemesuk wc ye. O yuzde dayanamadim 15 dk sonra kalkip wc ye gittim benagrim olmadi benim..
vala bi 15 dk sonra artık kalakbilirisn dediler bana bende hemen kalkıp gittim daynacak gücüm yoktu artık ben zaten normalde tutamam felaket oldum bayılacaktım yani o kadar.Artık hayırlısıı diyorum..Bugün transferden sonra 5. gün ama daha çıkmaz canım 3. gün embriyosuydu benm çünkü.Moralimi bozmak istemiom şimdidenAzar azar aralıklarla lavaboya gitseydin canım bende bi saate yakın bekledim ve aralıklarla gitmeme izin verdiler transfer den yarım saat sonra lazimlik gibi bir şey getirip altima koydular yaptım iki saat boyunca sırt üstü uzandim yastiksiz başımı kaldirmadim sonra lavaboya gittim rahatladım bugün transferin kaçıncı günü beşinci günü evde test yapabilirsin çıkıyo çünkü
Vala öyle böyle 30 haftalık olmuşssun az kalmış:))) maşallah canım çoğu bitti artık az daha sabır sağlıkla kavuşunca totosuna totosuna vurup bana çok çektirdin dersin:)geçmiş olsun..slm kızlar uzun zamandır yoktum aranızda biliyosunuz kanamam oluyordu sürekli yatıyordum. sonrasında ishal ve kusmadan hastaneye yatırıldım yeni yeni kendime geliyorum hayırlısıyla bu günleri bi atlatabilsem keşke
Oyy masaAllah Tatlim zaman ne çabuk geçmiş 30 haftalık olmuşsun.. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insaAllah. Gececek sadece sabret şükret ve dua et.. Bizede tabikide... Bizde işte çocuk için ugrasiyoruzz.. Bakalım güzel haberler veririz insaAllahslm kızlar uzun zamandır yoktum aranızda biliyosunuz kanamam oluyordu sürekli yatıyordum. sonrasında ishal ve kusmadan hastaneye yatırıldım yeni yeni kendime geliyorum hayırlısıyla bu günleri bi atlatabilsem keşke
Selam canım çok sasirdim bende senin gibi.. Dediğin gibi doğum kontrol hapindan olabilir.. Aslında hiç kullanmayacaktin yaa çok zararlı.. Sen en iyisi soğan kuru yap Tatlim çok faydası var..Slm arkdaslar dun hastneyde grrm adetin 4.gunuydi ilk defa bole birsey ile karsilasrik soklardyim hormonlarm yukselmis degerlim doktor nie bole oldu dior diorm ki ben gecen ay dogum kntril hapi kullandim ondan olmstr bisi demedi fsh.her zaman 5kusurlede cikarken bu ay fsh 9.kusurlerde kafama cok takildi zaten adetim bu ay cok cok az geldi doktolar digru duzgun cvpte vermyolr ulstrsayona grdim kagtta sol be sag overde pcos yazmlsr ya ben polikistik over hastasimiyim diorm biai dien yok bizim istedgimizde bu bir suru yumurtan var iste bizde bunlari buyutecz dio herzaman geceb ay bile ultrsayonda Af hem sagda hem solda 6 7adet cikrdi simdi ne oldu de bole oldu amh sonucumada simdi guvenem 7gun sonra belli olacak ama oda yanlirici olacak bir ayda pcos hastasimi olacam cok sacma kesinlikle ben dogum kontrol hapina bagldim netten arastrdim yumurtlari baskilayip hormanlrin islevini degistebilyrmus kafam cok karisti geecekten
Klomeme baslasim bal tarcin xorek otu ada cayi aslan pencesi iciyrm tatlim gecen ayda herseyim noramldi cunku bu ay bole olmasi kafami allak bullak etti benim bu ay umudun sifir asilamadan kizlarSelam canım çok sasirdim bende senin gibi.. Dediğin gibi doğum kontrol hapindan olabilir.. Aslında hiç kullanmayacaktin yaa çok zararlı.. Sen en iyisi soğan kuru yap Tatlim çok faydası var..
o günleri bi görsem neler yapıcam ona nelerrVala öyle böyle 30 haftalık olmuşssun az kalmış:))) maşallah canım çoğu bitti artık az daha sabır sağlıkla kavuşunca totosuna totosuna vurup bana çok çektirdin dersin:)geçmiş olsun..
saol canımsın. inşallah sizlerde böyle güzel duyguları tadarsınız dualarım hep sizinleOyy masaAllah Tatlim zaman ne çabuk geçmiş 30 haftalık olmuşsun.. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insaAllah. Gececek sadece sabret şükret ve dua et.. Bizede tabikide... Bizde işte çocuk için ugrasiyoruzz.. Bakalım güzel haberler veririz insaAllah
Hayır hayır umudunu yitirme bak pkolusun diye sanada kan sulandırıci iğne verirler belki.. Vardır herseyde bir hayır hiç sıkıntı yapma.. Bende bugün test yaptirdim perşembe günü sonucu.. Sonra adet ikinci günü ne olacak. İnsaAllah iyi çıkar. Muayanede herşey yolunda dedi doktor..Klomeme baslasim bal tarcin xorek otu ada cayi aslan pencesi iciyrm tatlim gecen ayda herseyim noramldi cunku bu ay bole olmasi kafami allak bullak etti benim bu ay umudun sifir asilamadan kizlar
Bende hemen kaldirmadilar canım benimde üçüncü gün embriyosuydu benimle beraber yapan arkadaş beşinci günde evde gebelik testi yaptı çıktı yedinci gün kanda tahlil yaptı çıktıvala bi 15 dk sonra artık kalakbilirisn dediler bana bende hemen kalkıp gittim daynacak gücüm yoktu artık ben zaten normalde tutamam felaket oldum bayılacaktım yani o kadar.Artık hayırlısıı diyorum..Bugün transferden sonra 5. gün ama daha çıkmaz canım 3. gün embriyosuydu benm çünkü.Moralimi bozmak istemiom şimdiden