- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
Canim benim adetim cok cok azalmisti kurtajdan sonra.o yuzden suphelendi doktor bu sebeple yapildi yayani yapisiklik olunca adet azaliyomusNeye gore bu teşhis kondu peki bir belirtisi falan varmiydi... Bende 16gun oluyorum sanırım
Valla benim adetlerimde bir değişiklik yok canım 7-8 gün sürüyor... Yinede içim bir tuhaf oldu bakCanim benim adetim cok cok azalmisti kurtajdan sonra.o yuzden suphelendi doktor bu sebeple yapildi yayani yapisiklik olunca adet azaliyomus
Yok gizelim sizlik bi durum yok bilion benm bebek baya buyuktu kurtaj sirasinda o yzuden normal dedi doktor.swnin adetin duzenliyse hicbir sikintn yok merak etme bende bariz bi fark vardi yuzde 80 90 azalma gibu yani dusun sen gonlunu ferah tut durmak yok yola devam calismalara devam :)Valla benim adetlerimde bir değişiklik yok canım 7-8 gün sürüyor... Yinede içim bir tuhaf oldu bak
Tamam kuzum çok sağol.. Sende yuregini ferah tut e mi herşey daha da güzel olacak Allahın izniyleYok gizelim sizlik bi durum yok bilion benm bebek baya buyuktu kurtaj sirasinda o yzuden normal dedi doktor.swnin adetin duzenliyse hicbir sikintn yok merak etme bende bariz bi fark vardi yuzde 80 90 azalma gibu yani dusun sen gonlunu ferah tut durmak yok yola devam calismalara devam :)
Canım sen ne yapiyorsun,nasilsinL loveandhope canimmmm kuşkuya strese yer yok rabbimin izniyle sağlıklı bebisler dollenecek bak göreceksin rabbim gönlüne ferahlık versin bütün kötü dusuncelerden ayirsin seni güzel düşün güzel haberler ver inşaallah
Canim iyiyim çok şükür kabullenip tevekkül etmeye çalışıyorum hayatimdaki olup biten herşeyi bazı sorgulamalarimdan vazgecmeye çalışıyorum öyle yani adetim bitti artik hic bisi yapasim da yok zaten daldım çayıra yani :))) sen nasılsın klomen kullanmayi dusunuyomusun yoksa çatlama testi ile mi deneyeceksinCanım sen ne yapiyorsun,nasilsin
Canimsin ben şuan ovulasyan testiyle takip edecem. Birde yakı taktim belime iki gün oldu yarın çıkaracam. Ara ara kuru incir falan yiyorum dua ediyorum o kadar...Canim iyiyim çok şükür kabullenip tevekkül etmeye çalışıyorum hayatimdaki olup biten herşeyi bazı sorgulamalarimdan vazgecmeye çalışıyorum öyle yani adetim bitti artik hic bisi yapasim da yok zaten daldım çayıra yani :))) sen nasılsın klomen kullanmayi dusunuyomusun yoksa çatlama testi ile mi deneyeceksin
Anladim canim sagol devltte narkoz yapmazlr bence cnku rahim filminde de narkozsjz grdim ben sagolasinOfis dedigi iste benim sana anlattigim uyutulacaksin yani.benim yukarda yazdiklarim cokhafif ofis histereskopi sirasinda temizlenebilecekvseyler diger yontem cok da ha ciddi rahatsizliklari olanlarda yapilio zaten.tanisal bi operasyon agir bisi degil sikinti olmuyo ama narkoz filan almanda gerekio yani.ben rahm filmi cektirmistim temiz demisti ama gebelikten onceudi o. Bu yapisiklik kurtaj kaynakli sonradan yani.ben normal hayatimda bi etksini rahatsizligini gissetmedim ama hamile kalmayi engelleyebiliomus veya dusuk riskini artiyomus
oo sen bu kafada kalmaya devam et yavrum bu ay bunu kafandan tamamen sil bakalim ne olacak ama hic dusunme ve calisma bunun icin stres herseyin sebebi zaten eger bisiy baslamadiyaan bi ay ara ver bakalim bide oyle dene.onumuzdeki ay daha bakarsin duruma gore bence..Canim iyiyim çok şükür kabullenip tevekkül etmeye çalışıyorum hayatimdaki olup biten herşeyi bazı sorgulamalarimdan vazgecmeye çalışıyorum öyle yani adetim bitti artik hic bisi yapasim da yok zaten daldım çayıra yani :))) sen nasılsın klomen kullanmayi dusunuyomusun yoksa çatlama testi ile mi deneyeceksin
Canım ışte takmamaya takilmamaya çalışıyorum sen naptin haber var mioo sen bu kafada kalmaya devam et yavrum bu ay bunu kafandan tamamen sil bakalim ne olacak ama hic dusunme ve calisma bunun icin stres herseyin sebebi zaten eger bisiy baslamadiyaan bi ay ara ver bakalim bide oyle dene.onumuzdeki ay daha bakarsin duruma gore bence..
Canım ışte takmamaya takilmamaya çalışıyorum sen naptin haber var mi
ay hadibakalim canlarim rabbim hepimizin y a rdimcisi olsun insaallh.benim yarin transferim olacak kizlar ne olur dua edin benle kalsin bebebgim bu kez.@aysemzumram pihtilasma testi iste ozellikle cocugun gelisimi durdugundan bahset arastirma hastanesine goliderek cok cok iyi yapiosunKızlar yarın araştırma hastensinden randevu aldım ay insaAllah iyi bir doktordur anca rapor falan lazım olur diye şimdiden gidelim dedik.. Bakalım ne diyecekler.. İki sene omceki Rahim filmim var insaAllah bi daha istemezler yaa off
Canim insaallah senle olur bebisin kac tane döllenmiş bence kesinlikle ısrar et iki tane koyulması icinay hadibakalim canlarim rabbim hepimizin y a rdimcisi olsun insaallh.benim yarin transferim olacak kizlar ne olur dua edin benle kalsin bebebgim bu kez.@aysemzumram pihtilasma testi iste ozellikle cocugun gelisimi durdugundan bahset arastirma hastanesine goliderek cok cok iyi yapiosun
Canim 4 tane var diolar aama yarin belli olacak kalitesi filan bakalim onsallah bi aksikili cikmaz 2 tane koyarlarmi bilmiom ki yastan dolayo ve deneme saysiindan dolayiCanim insaallah senle olur bebisin kac tane döllenmiş bence kesinlikle ısrar et iki tane koyulması icin
Canim neden geriliyosun sacmalama sen ne kadar rahat olursan vucudun o kadar rahatlar allaha emanet et ve rahatla bide sor estrafem verceklermi acaba ostrojeni artirip rahim duvari kalinlasiyormus tutunabilsin diyeCanim 4 tane var diolar aama yarin belli olacak kalitesi filan bakalim onsallah bi aksikili cikmaz 2 tane koyarlarmi bilmiom ki yastan dolayo ve deneme saysiindan dolayiAllahim yardim etsin yaaa cok gerginim bugun
Wvet tatlim kullaniom bisuru ilac kullaniyom onun yaninda daha bakalim yavsimdi bvtedavi artik son nokta ya o yuzden daha bi gergin oluyo insan asilamada cok daha rahattim.kendimi rahatlatmaya calisiyom bakalim iste.Allah yardimcimiz olsunCanim neden geriliyosun sacmalam sen ne kadar rahat olursan vucudun o kadar rahatlar allaha emanet et ve rahatla bide sor estrafem verceklermi acaba ostrojeni artirip rahim duvari kalinlasiyormus tutunabilsin diye
Transfer edilmeyen embriyolari donduracaklarmi pekiWvet tatlim kullaniom bisuru ilac kullaniyom onun yaninda daha bakalim yavsimdi bvtedavi artik son nokta ya o yuzden daha bi gergin oluyo insan asilamada cok daha rahattim.kendimi rahatlatmaya calisiyom bakalim iste.Allah yardimcimiz olsun
O konuyuda henuz konusmadik bizim amacimiz obyonde ama dondurulmaya uygunsa eger isticez yarin bilgi veririm zaten sizlere canlarimTransfer edilmeyen embriyolari donduracaklarmi peki