Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim nasilsin hic bize soylemiyon bebis nasil unuttun bizi ne var ne yok nasi gidiyo buyumus baya bebis:)
Unuturmuyum canim pek giremiyorm hep dualarimdasiniz allahim sizlerede en kisa zamanda nasip etsin insallah bende kucagima alirim insallah
5 gun once gittigimde iyidi canim ama surekli endiseliyim biseymi oldu vs dogana kadar boyle kaygili olacagim sanirim
Dun kansulandiricinin dozu artirildi gce wcde peceteye 3 4,kucuk damla kan geldi okadar korktumki gece 3 du sanirim.esimi uyandirdim
Mantardan dolayi kasimaktan tahris olmustu vajiana girisim kansulandirici kani fazla sualndirmis olmaliki kanin tahris olan yerden geldigini dusundum yani insallah oyledir rabbim korusun
İnsallah bidaha leke kan vs gelmez elim yuregimde geceden beri 50 kez wc gittim tekrar geldimi diye insallah ilk ve son olmustur gordugum kan allahim dogurana kadar birdaha gosermesin kan leke va bize dua edin teyzeleri biz size hep ediyoruz (ismim cansu)
Sen nasilsin canim

sualp27 sualp27 cansucum canım benim yuregini ferah tut,, biliyorum böyle demesi kolay bize ama senin için ne kadar zordur.. İnsaAllah bak güzel güzel geçecek günlerin Allahın izniyle. Sende hep aklimdasin inan... İnsaAllah Rabbim yanında olur.. Hayirlisiyla da sağlık sıhhatli bir şekilde dünyaya getirirsin kuzum... O günleri merakla bekliyorum..

sualp27 sualp27 cansucum canım benim yuregini ferah tut,, biliyorum böyle demesi kolay bize ama senin için ne kadar zordur.. İnsaAllah bak güzel güzel geçecek günlerin Allahın izniyle. Sende hep aklimdasin inan... İnsaAllah Rabbim yanında olur.. Hayirlisiyla da sağlık sıhhatli bir şekilde dünyaya getirirsin kuzum... O günleri merakla bekliyorum..
Allah raziolsun canim benim
elde degil endiseleniyosun ister istemez birde boyle korkulacak seyler olunca dahada kotu oluyorm insallah iyidir allaha emanet ettim rabbim korusun benm yapacaklarim sinirli o koruyip kollar insallah uzun omur verir
İnsallah dedigin gibi kucagima almak nasip olur benden sonrada sizler dogurusunuz sirayla tek tek

Canlarim yarin yumurta toplama olacak.dualariniza cok cok muhtacim lutfen gonderinde yanimda olsunlar yumurta sayim az cunku insallah kaliteli olsunlar olanlar bari:KK43:

Canlarim yarin yumurta toplama olacak.dualariniza cok cok muhtacim lutfen gonderinde yanimda olsunlar yumurta sayim az cunku insallah kaliteli olsunlar olanlar bari:KK43:
Canım benim duama aldım seni... Rabbim yüzünü güldürsün Allahın izniyle herşey daha da güzel olacak.. Sıkıntı yapma e mi... Yumoslarin seni bekliyor büyük bir aşkla... Sistttt duymasinlarr onlar var ya en kalitelisndennn hemde konuş onlarla :p ... Kaç tane koyacaklar ki

canim Allah yardimcin olsun ben su an dolmustan indim acaip midem bulandi parkta otrdum hava aliyorum ben hastne degistrdim kozlae iyi mi yaptm kotumu bilmem ama igneli qsilamya sonra gececz doktor bu sefer de istrsen hap ile yapalm dedi bekimde isime geldi hapimda vardi zaten burada doktor merak ettgim seyleri aordum hasta olmasina ragmen kadin cok iyi birndoktordu herseye yanit verdi amh testini isteyelm ama ya kullandgin dogum kontrol hapin etkilerse en iyi adrli iken yapalm dedi mesela bunu dusubmesi bile hosuma gtti tamam amh degerin kotu ciktgi zaman devlette tup bebege daha cabuk gecyorsun ancak bu dogru sonucu veememis olacak buda kafami karistiracaknolde degil mi ofis yapalim dedi rahme isik ile bakiliyrmua bu aci verir mi dedim yok dedi hireskpimi nedir yaptrab bir arkds vardi sanki bunu istemeaide hosuma gtti insulun degerine se baktrcam aklima gelmemis sormak ama gttginde kan pihtilasmasina bakiliyor mu die de sorcam oleyse onuda aradan cikrcam birde burda asilama yapilacak hastalra yumurta catlamis mi catlamamis mi die bakiyorlr asilama icinde hic bir ucret odemiyorsun amh testide ucrtesiz en onemlisi kafama takilani soruyorum doktor yorun yapyoe fikir uretiyor basindan savmaya calismiyor.adetli iken denk getirblrsem bu doktordan alamya calisacam hem randevumu

canim Allah yardimcin olsun ben su an dolmustan indim acaip midem bulandi parkta otrdum hava aliyorum ben hastne degistrdim kozlae iyi mi yaptm kotumu bilmem ama igneli qsilamya sonra gececz doktor bu sefer de istrsen hap ile yapalm dedi bekimde isime geldi hapimda vardi zaten burada doktor merak ettgim seyleri aordum hasta olmasina ragmen kadin cok iyi birndoktordu herseye yanit verdi amh testini isteyelm ama ya kullandgin dogum kontrol hapin etkilerse en iyi adrli iken yapalm dedi mesela bunu dusubmesi bile hosuma gtti tamam amh degerin kotu ciktgi zaman devlette tup bebege daha cabuk gecyorsun ancak bu dogru sonucu veememis olacak buda kafami karistiracaknolde degil mi ofis yapalim dedi rahme isik ile bakiliyrmua bu aci verir mi dedim yok dedi hireskpimi nedir yaptrab bir arkds vardi sanki bunu istemeaide hosuma gtti insulun degerine se baktrcam aklima gelmemis sormak ama gttginde kan pihtilasmasina bakiliyor mu die de sorcam oleyse onuda aradan cikrcam birde burda asilama yapilacak hastalra yumurta catlamis mi catlamamis mi die bakiyorlr asilama icinde hic bir ucret odemiyorsun amh testide ucrtesiz en onemlisi kafama takilani soruyorum doktor yorun yapyoe fikir uretiyor basindan savmaya calismiyor.adetli iken denk getirblrsem bu doktordan alamya calisacam hem randevumu
Canimsin yaa çok sevindim iyi bir doktorla karşılaşmana.. Hireskopiyi L loveandhope arkadaşımız olmuştu.. Herşey yolunda gider insaAllah hep bu doktorla tedavini surdurursun..seni bu kez mutlu gormek güzel..

vesselam_ vesselam_ canim ben sabah atlattim yumurta toplamayi dusundugumuzden daha cok cikti sayisi ama kalitesi filan nasil bilmioz daha bugun esimden de ornek aldilar dollenecek insallah bugun dollenirse yarin arayip haber verecekler durumlarini iyi giderse herşey haftasonuna kadar transfer olur healde.ama kac tane transfer edilecek belli deil.bakalim gergincbi bekleyis var bgn insalah dollenme olur dua edin bana.@hllal canim histereskopi bn oldum korkmana gerej yok.zaten uyutuyolar seni ve rahme kamera ile bakiilar bende kurtajdan kaynakli yapisiklik cikti mesela.ayrica histereskopiden sonra gebelik sansi artiyomus snirim eger doktor yapmaya gerek gorduyse yaptir korkma

Allahim ins ikizin olur kendim icinde diorm ikiz olsunda ugrasmayayim bu arada AF degeri neyi ifade ediyor kizlae sanirm yumurta sayisini benim sirtimda yillardir beri geleb sivilcelerim var doktor dedi ki killanma ve silvilce polikistij over hastlrinda olablr bende dedim ki neye gore karar verliyor cunku bemim hormin degelrim normal buda hani yumrtan sayin yani AF 6. 7fazla gini geldi belki olnalr sedi adetlerin sasirmi dedi yok dedin diger doktor diger hastneseki doktorlara gecen sende sekerime insulin direncine baktrmk istedgimi soledgimde genelde polikistik overi olanlarda ve kilolu hastlarda suphe ediyoruz dedi bunun istediklermi yapiyor olmasi hosuma gitti acikcasi suphe duymasida cok hos insulin direncimin olmasi icin illa kilolu olmam gerekmiyor ya ole degil mi tup bebege biraz daha uzaklastik ama olsun olacaksa bolede olur Allahin izini ile ole degil mi

Vala kuzucuklarim daha hic dusunmedim sayi olayini suan benim kafa dollenip dollenemeyecegunde cok stresliyim bugun rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah kavusalim artik bebislerimize.bi tane olsun benim olsun kafasindayim suan bu surec cok baska insallah allahim sizlere bugunleri gostermeden nasip etsin vesselam_ vesselam_ geldimi seninntestler basladinmi yapmaya

canim hireskipi nasil bir islem merak eidyorum agrin oldumu L loveandhope merak ediyorumda sonuc iyi cikti demi
Canim histereskopi rahim icine kamerayla girilmesi demek.girdiginde doktor atiyorum bi polip yada yapisiklik yada orada olmamasi gereken bisi gordugunde onu temizliyor ,tuplerin girislerine bakio normalmi die ,birde rahimden bi parca alio o biyopsuye gidiyo.benim yapisiklik haricinde temiz cikti cok sukur.histereskopi sirasinda uyudugun icin hicbirsey duymuyorsun sonrasindada cok agrim olmadi benim hafif bi agri ile 3 4 gun suren hafif kanama oldu.operasyona girecegin sabha bi ilac veruolar rahmin acilmasi icin o baya sanci yapio yalniz ama oda bi yarim saate kesilio.

Canim histereskopi rahim icine kamerayla girilmesi demek.girdiginde doktor atiyorum bi polip yada yapisiklik yada orada olmamasi gereken bisi gordugunde onu temizliyor ,tuplerin girislerine bakio normalmi die ,birde rahimden bi parca alio o biyopsuye gidiyo.benim yapisiklik haricinde temiz cikti cok sukur.histereskopi sirasinda uyudugun icin hicbirsey duymuyorsun sonrasindada cok agrim olmadi benim hafif bi agri ile 3 4 gun suren hafif kanama oldu.operasyona girecegin sabha bi ilac veruolar rahmin acilmasi icin o baya sanci yapio yalniz ama oda bi yarim saate kesilio.
Canim bana ofis dedi o daha basit bir islem sanirm uyutulacaksin falan demediler acilimi dedim yok dedi doktor

Rahim filmi cekinmismiydin sen peku daha once yapisiklik hissesegin bisi mi nebilm iliski sirasinda falan seni rahatsiz eden birsey oluyor mu

Vala kuzucuklarim daha hic dusunmedim sayi olayini suan benim kafa dollenip dollenemeyecegunde cok stresliyim bugun rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah kavusalim artik bebislerimize.bi tane olsun benim olsun kafasindayim suan bu surec cok baska insallah allahim sizlere bugunleri gostermeden nasip etsin vesselam_ vesselam_ geldimi seninntestler basladinmi yapmaya
Geldi Tatlim başladım bugün ama ikinci çizgi cikmadi daha bugün 11gun zaten çıkmazda merak ettim.. İki tane net kırmızı çizgi olması lazım di mi sonradan çıksa yada hafif olsa olmaz di mi canim

Canim bana ofis dedi o daha basit bir islem sanirm uyutulacaksin falan demediler acilimi dedim yok dedi doktor
Rahim filmi cekinmismiydin sen peku daha once yapisiklik hissesegin bisi mi nebilm iliski sirasinda falan seni rahatsiz eden birsey oluyor mu
Ofis dedigi iste benim sana anlattigim uyutulacaksin yani.benim yukarda yazdiklarim cokhafif ofis histereskopi sirasinda temizlenebilecekvseyler diger yontem cok da ha ciddi rahatsizliklari olanlarda yapilio zaten.tanisal bi operasyon agir bisi degil sikinti olmuyo ama narkoz filan almanda gerekio yani.ben rahm filmi cektirmistim temiz demisti ama gebelikten onceudi o. Bu yapisiklik kurtaj kaynakli sonradan yani.ben normal hayatimda bi etksini rahatsizligini gissetmedim ama hamile kalmayi engelleyebiliomus veya dusuk riskini artiyomus

Geldi Tatlim başladım bugün ama ikinci çizgi cikmadi daha bugün 11gun zaten çıkmazda merak ettim.. İki tane net kırmızı çizgi olması lazım di mi sonradan çıksa yada hafif olsa olmaz di mi canim
Canim evet iki cozgide ayni koyulukta olmasi lazim asagi yukari hangi gunler yumurtluyon bilionmu o gunlere yakin gunde 2 kez yap mesela bi sabah 10 bide aksam 5 6 gibi filan.benim 16. Gun mesela oluyo ben 15.gunden itibaren 2 kez yapiodum gunde

Ofis dedigi iste benim sana anlattigim uyutulacaksin yani.benim yukarda yazdiklarim cokhafif ofis histereskopi sirasinda temizlenebilecekvseyler diger yontem cok da ha ciddi rahatsizliklari olanlarda yapilio zaten.tanisal bi operasyon agir bisi degil sikinti olmuyo ama narkoz filan almanda gerekio yani.ben rahm filmi cektirmistim temiz demisti ama gebelikten onceudi o. Bu yapisiklik kurtaj kaynakli sonradan yani.ben normal hayatimda bi etksini rahatsizligini gissetmedim ama hamile kalmayi engelleyebiliomus veya dusuk riskini artiyomus
Neye gore bu teşhis kondu peki bir belirtisi falan varmiydi... Bende 16gun oluyorum sanırım

X