- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
L loveandhope canimsin insaAllah yaa bakalım doktor iiyi olsun güler yüzü yeter..ayy dort tane masaAllah Rabbim yüzüne baksın bizi habersiz bırakma haa.. Gerginliğini at ustunden lutfenn herşey yolunda gidecek rahat ol..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim aarastirma hastaneeu ii olyo geneldevsorun yasamazsin insallah sende bize haber ver yarin hadi bismillahL loveandhope canimsin insaAllah yaa bakalım doktor iiyi olsun güler yüzü yeter..ayy dort tane masaAllah Rabbim yüzüne baksın bizi habersiz bırakma haa.. Gerginliğini at ustunden lutfenn herşey yolunda gidecek rahat ol..
Ama tam bilmiyorum belki tup bebeklerde hamile kalmış olabilir kafam karıştıdelalimmm vardı o ne yapıyor acaba... Canimm. Nerelerdesinn.. Ne yapıyorsun...@loveandhope canım bu arkadasta tüp bebek yaptırmıştı olmamıştı sanırım.. Ama diğer ay kendiliğinden hamile kalmıştı..sonra düşmüştü galiba: (
Tatlim hastane iyi olur biliyorum da doktorlar fena... Bak H hllal e neler yaşadı..esimj zor ikna ettim.. İnsaAllah iyidir doktorlr..iki Sene önceki rahim filmi geçerli olur mu acaba offf. Bi daha çekilmek istemiyorumCanim aarastirma hastaneeu ii olyo geneldevsorun yasamazsin insallah sende bize haber ver yarin hadi bismillah
Onun 6 ayda bir yenilenmesi gerekio tatlim ama ona ihtiyac duyacagini sanmam cilunku asilama ile hamile kaldin tuplerin acik.bana kalirsa hic uzatma direk baslayabiliosan tupebasla evet cok zor bi surec ama en azindan sans yuksek ama tabii sizin kaarriniz bi dusunun yinede derim.hoca insallh iidirde her soruna cevap verir herseyinle ilgilenir
Yaa desene bi daha çektirir mi acaba. Aslında bende öyle düşündüm hamile kaldım yaa rahim filmini tekrr istemezler diyee . Bide o yüzden geç kalmiyalim dedim.üstünden baya geçmiş olsa hemen yaptirirlardi.tüpe baslayacaklarini sanmıyorum. Kurallar var.. Uç asilamadan sonra tüpe geçiyorlar diye biliyorum...Onun 6 ayda bir yenilenmesi gerekio tatlim ama ona ihtiyac duyacagini sanmam cilunku asilama ile hamile kaldin tuplerin acik.bana kalirsa hic uzatma direk baslayabiliosan tupebasla evet cok zor bi surec ama en azindan sans yuksek ama tabii sizin kaarriniz bi dusunun yinede derim.hoca insallh iidirde her soruna cevap verir herseyinle ilgilenir
Tüp Bebek tedavisimi gorcen canım benim rahim filmim 2007 de çekilmişti doktor kabul etti bi daha cekmedim
Canim benim düşük olduğu için altı ay ara vermem lazım onun için Mayıs ayında yaptiracam L loveandhope canım basladinmi tedaviye bi sorun olursa seve seve yardimci olurumSelam kızlar gittim doktora herşey yolunda rahim filmi falan istemediler gerekli tahlilleri yaptiriyorum şuan.. Tek sorun asistan doktorlar bakıyor. delalimmm canimsin yaaa kayboldun.. Neden mayis yaptirsana erkenden.. Zamanimi var dondurulmus embriyonlarin yoksa L loveandhope arkadaşımız yaptırıyor tüp bebek.. Ben tekrar aşılama yaptıracam.. İşlemleri belgeleri hallediyorum..
Sen o tüp bebekten sonra bi daha mi yaptirdin ki bizimle beraber kalmistin sanki hamileCanim benim düşük olduğu için altı ay ara vermem lazım onun için Mayıs ayında yaptiracam L loveandhope canım basladinmi tedaviye bi sorun olursa seve seve yardimci olurum
Canim ben tüp bebek sonrası hamile kaldım ama dusukle sonuçlandı hilalim doğru hatirliyoSen o tüp bebekten sonra bi daha mi yaptirdin ki bizimle beraber kalmistin sanki hamile
Doğru hatirliyon hayatım inş tüp bebek tedavisine muhtaç kalmazsin çünkü çok zor o iğneler mahvediyo insanı benim bünye zayıf olduğu için çok acı çektim Rabbim dayanma gücü versinCanim delalim tup benek ile kalmadi o arafa kalmis farkinda olmamis dusun oldu sonra tup bebegi tutmadi ama sonrasinsa kaldi die bilyem bende by ay klomen ile sonraniki kere igneli asilama sonra tup yaoacam kizlar babam cok hats bu kacincj oldu hasneye yatali daha 45yasinda cok uzuluyorm Allah rizasi icin dua edin
Çok geçmiş olsun kuzum ya..neyi var babanın.. Bu arada Bende basvurdum araştırmaya asistanlar baktı sendede oluyor mu oyleCanim delalim tup benek ile kalmadi o arafa kalmis farkinda olmamis dusun oldu sonra tup bebegi tutmadi ama sonrasinsa kaldi die bilyem bende by ay klomen ile sonraniki kere igneli asilama sonra tup yaoacam kizlar babam cok hats bu kacincj oldu hasneye yatali daha 45yasinda cok uzuluyorm Allah rizasi icin dua edin
Tamam kuzum bende öyle biliyordum.. Eee altı ay olacak. Sen bi daha mi hamile kaldin..altı ah dedin yaa olmuştur diyeCanim ben tüp bebek sonrası hamile kaldım ama dusukle sonuçlandı hilalim doğru hatirliyo
Canim ever hastye kim senk gelirse o bakiyor ben hastne degstrdim son yasadgim azardan sonra aman inan bana o doktor asistan degildi asistanlar en azindan daha kibar iyi niyetli oliyorlae insanina denk gelmek lazim nuayne odalrinin bazilarinda uzamn ve asistan bazileinsa hep asistan olyoe benim bu yeni gttgm hastnedekinin yasi naya vardi asistan gbide gelmedi bana cokta iyiydi babam penkreastan yatyor devamli karin agrisu mide bulantisi vr benimde bogazlrm agryor iki hundur ihlamir ictm icrm kendine geldmÇok geçmiş olsun kuzum ya..neyi var babanın.. Bu arada Bende basvurdum araştırmaya asistanlar baktı sendede oluyor mu oyle
Tekrar geçmiş olsun canım Rabbim su mübarek cuma gününde şafi adıyla sifasini versin insaAllah... Rabbim yemeklerimizin karsiliginida versin insaAllahCanim ever hastye kim senk gelirse o bakiyor ben hastne degstrdim son yasadgim azardan sonra aman inan bana o doktor asistan degildi asistanlar en azindan daha kibar iyi niyetli oliyorlae insanina denk gelmek lazim nuayne odalrinin bazilarinda uzamn ve asistan bazileinsa hep asistan olyoe benim bu yeni gttgm hastnedekinin yasi naya vardi asistan gbide gelmedi bana cokta iyiydi babam penkreastan yatyor devamli karin agrisu mide bulantisi vr benimde bogazlrm agryor iki hundur ihlamir ictm icrm kendine geldm
Maalesef hayatım dedim oldu artık tedaviye muhtaç değilim ama sevincim kursagimda kaldı herşeyin hayırlısı ne yapalımTamam kuzum bende öyle biliyordum.. Eee altı ay olacak. Sen bi daha mi hamile kaldin..altı ah dedin yaa olmuştur diye