Ayy iki tane mi sorun çıkmadı di mi.. Yaşın daha genç yaa.. Yaaa insaAllah ikiside tutar Allahın izniyle.. Ben çok umutluyum ne bilim çok şükür bir rahatsızlığın falan yok..büyük bir heyecanla bekliyorm.. Sende umutsuz olma lütfen.. İçini güzel tut ne olur.. İyi düşün iyi olsunCanim napim bebeklerimi aldim evdeyim yatiom simdi.dun transferim oldu iste 2 tane.beklemedeyiz suan bakalim.Allahtan hayirlisi artik.4 tane vardi embriyom ama doktor kalitesi kotu digerlerinin dedi dondurma filan yapaamdik bunlarda iste ii dedi ama ne bilim pek umudum yok.dua edin bana...
Yok vala hheralde cok kaliteli filan deilse oyle yapmis olabilir gerci cok sorun cikarmiomus doktor zaten bu konuda.ikisinide veriom dedi verdi bilmiom artik hayirlisi herseyin.5. Gne gitmesini beklemedi mesela o biraz canimi sikti bilmiom yaa cok zor bir surec baya yoruldumAyy iki tane mi sorun çıkmadı di mi.. Yaşın daha genç yaa.. Yaaa insaAllah ikiside tutar Allahın izniyle.. Ben çok umutluyum ne bilim çok şükür bir rahatsızlığın falan yok..büyük bir heyecanla bekliyorm.. Sende umutsuz olma lütfen.. İçini güzel tut ne olur.. İyi düşün iyi olsun
5.gün ne demek oluyor canım anlamadim.. İğne kullanıyor musun pekiYok vala hheralde cok kaliteli filan deilse oyle yapmis olabilir gerci cok sorun cikarmiomus doktor zaten bu konuda.ikisinide veriom dedi verdi bilmiom artik hayirlisi herseyin.5. Gne gitmesini beklemedi mesela o biraz canimi sikti bilmiom yaa cok zor bir surec baya yoruldum
Canimmmmmm cok sevindim hadi insaallah gönlünü ferah tut allahin izniyle insaallah bu sefer olacak merak etme.Canim napim bebeklerimi aldim evdeyim yatiom simdi.dun transferim oldu iste 2 tane.beklemedeyiz suan bakalim.Allahtan hayirlisi artik.4 tane vardi embriyom ama doktor kalitesi kotu digerlerinin dedi dondurma filan yapaamdik bunlarda iste ii dedi ama ne bilim pek umudum yok.dua edin bana...
Canimm ettigin dualar rabbimin katinda karsiligini bulsun ve 1000 misliyle sana da geri donsun inslalh.yanimda sadece esim var canim zaten kimsenin haberi yok sizlerden baska. 5.gun embriyosunun sansi 3. Gun embriyosuna gore cok yiksek oluyo.yumurtalari dolledikten sonraki gun 1. Gun oluyo ve 3. Gune kadar bekliyolar eger yumurta sayin fazlaysa riske atilabipcek kadar yani 5. Gune kadar laboratuar ortaminda buyutuolar.bolunmesi tamamlanmis ve rahmetutunmaya hazir halde oluyolar yani.5.gune kadar gittigi icinde kaliteli. Benim daha icimde bolunmeyi surduyo yani insallah.o yuzden biraz huzursuzum.bakalim rabbim daha aratmasin bizede yasatsin bu evlat sevincini insallhL loveandhope kimse var mi canım yanında.. Bakıyorlar mi. Kalkmasaydin.. Kimseye soylediniz mi.. Offf Aklimdasin kuzum yaa. Rabbim emeklerinin karşılığıni versin inan şuan dua ediyorum sana.. Biraz önce arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 23eylul de evlendi.. Rabbim vardır bir bildiği.. Biz elimizden geleni yapıyoruz..
Canimsin yaaa.. Bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum aşılama yaptirrsamm eğer. İyi yapmissin dememeklee ...amin amin insaAllah Tatlim.. İyi olacak herşey inan.. Yeter ki yuregini aklını güzel tut.. Teyzeleri dort gözle bekliyor bebisleriCanimm ettigin dualar rabbimin katinda karsiligini bulsun ve 1000 misliyle sana da geri donsun inslalh.yanimda sadece esim var canim zaten kimsenin haberi yok sizlerden baska. 5.gun embriyosunun sansi 3. Gun embriyosuna gore cok yiksek oluyo.yumurtalari dolledikten sonraki gun 1. Gun oluyo ve 3. Gune kadar bekliyolar eger yumurta sayin fazlaysa riske atilabipcek kadar yani 5. Gune kadar laboratuar ortaminda buyutuolar.bolunmesi tamamlanmis ve rahmetutunmaya hazir halde oluyolar yani.5.gune kadar gittigi icinde kaliteli. Benim daha icimde bolunmeyi surduyo yani insallah.o yuzden biraz huzursuzum.bakalim rabbim daha aratmasin bizede yasatsin bu evlat sevincini insallh
Canım hayırlı olsun inş tutar canım her sabah aç karnına taze sıkılmış bir bardak havuç suyu iç bide kaçıncı gün embriyosunu transfer ettiler sana sürekli uzanma arada ev içinde kısa yürüyüş yap tekrar uzanCanim napim bebeklerimi aldim evdeyim yatiom simdi.dun transferim oldu iste 2 tane.beklemedeyiz suan bakalim.Allahtan hayirlisi artik.4 tane vardi embriyom ama doktor kalitesi kotu digerlerinin dedi dondurma filan yapaamdik bunlarda iste ii dedi ama ne bilim pek umudum yok.dua edin bana...
Kan sulandirici igneyi yumurta toplama işleminden sonra başlanıyor bide ilaç ve ignelerini saatli kullan hergün aynı saatte hiç kimseyede söyleme tup bebek yaptığını etrafimizda cahil çok nazar degmesinler sanaBu arada kan sulandirixi igne kullanmaya basladim evet bu pihtilasma yuzunden.
Canim saol havuc suyu icemiomda havuc yiyom.3. Gun embriyosu cokta umudum yok acikcasi o yizden.oyle cok yatmiom yaaa zaten ilk ginden beri.zaten sizlerden baska kimsenin haberi yok canlarim sizin dualariniz yeter bana korur beni.Canım hayırlı olsun inş tutar canım her sabah aç karnına taze sıkılmış bir bardak havuç suyu iç bide kaçıncı gün embriyosunu transfer ettiler sana sürekli uzanma arada ev içinde kısa yürüyüş yap tekrar uzan
Yaa benden istemediler bende araştırma hastanesine basvurdum... Ücreti var mi canimBende bugun basladun bal tarcun ve corek oruna basladim hayirlj olsun bakalim bu ay amh inslun dirncine bakilp ofiste yapalack
Heryerde yapilamayblyor bazi hastnlerde ucretsiz bazilarinda ucretli benim gttgim haatnede yapilmiyordu burda ucretsiz yapiliyor duzen lab 169tl amaYaa benden istemediler bende araştırma hastanesine basvurdum... Ücreti var mi canim
Hmmm anladım Tatlim bakalım salı günü gidecem bazı test istediler sonra adetin 2. Günü gidecemAmh testini hemen ustemiyorlar ben 3adet asilama yaptrdim oyuzden igneliye gecilecegi icin ustenildu canim benim
Ne gibi testler istediler canim her zaman ayni doktorlsr denk gelmiyor malasef devlette unv hastneside muhtemelen ole bende insulun dirncine amh ve ofis yapilacakHmmm anladım Tatlim bakalım salı günü gidecem bazı test istediler sonra adetin 2. Günü gidecem
Yok Tatlim normal testler yaa 21.gün ve 2.günleri yapılandan.. Hormon testleri falan.. Ofis ne oluyor anlamadım.. Sen ne zaman adet olacanNe gibi testler istediler canim her zaman ayni doktorlsr denk gelmiyor malasef devlette unv hastneside muhtemelen ole bende insulun dirncine amh ve ofis yapilacak