Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hepimizin içi kıpır kıpır desene hadi hayirlisi o zaman canim benim rabbim hepimize nasip etsin inşaallah

Canlar malesef hayaller umutlar suya sanirim adet oluyorum pembeler gelmeye başladı nasip değilmiş gitti 3 yumurta çöpe :)

Canlar malesef hayaller umutlar suya sanirim adet oluyorum pembeler gelmeye başladı nasip değilmiş gitti 3 yumurta çöpe :)
Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm...kısmet boyleymis balim skma canını biz daha büyük sıkıntılar atlattik.. Ne yapalım Rabbim yeri ve zamanını biliyor

Ay hadi yaa bende cok uzuldum umutlanmayalim dedik ama genede icten ice inanmistim yani ama dedigin gibi bu ay stres sikinti bi suru sey yasadin.neyse takma kafana yumurta sayin ii bak ii cevap verion insallah onumuzdeki maclari alirsin:)

Ay hadi yaa bende cok uzuldum umutlanmayalim dedik ama genede icten ice inanmistim yani ama dedigin gibi bu ay stres sikinti bi suru sey yasadin.neyse takma kafana yumurta sayin ii bak ii cevap verion insallah onumuzdeki maclari alirsin:)
Napalim hayatim kismet böyleymiş iyi cevap aliyoruz da sonuç yok anlamadim gitti neyse rabbim bilir işini

Napalim hayatim kismet böyleymiş iyi cevap aliyoruz da sonuç yok anlamadim gitti neyse rabbim bilir işini
Aynen ole beni de deli eden o ya.bi soun olsa bundan dicem ama sebep yok sonucta yok.ne olacak halimiz bilmem.neyse sabredelim canlarim hersey guzel olacak hergecen gun yavrularimiza bigun daha yaklasiyiruz ii yandan bakalim.

H hllal canimsin ne yaptın nasılsın
canim gittgim hastnede bana Amh testini devlet karsilamyor demisleri ama baska bir dogum hastnedinde ucretsiz yapldgini ogrendim oraya pazrtesi gunune randevu aldim hersyi soracagim guzelce izah eden birini bulablrsem tup bebek hakkinsa hilgi edincem olmazsa hastne degisklihine gidecem ama bu ay biliyorsun doktor dogum kntrol hapi verdi digeri bakalim ayni tesaviyi uygulayackmi bunun gbi rapor cikramk icin ugrasacak mi benim bildgim devlette prosudurler ayni olur ama degilmis sanrm arkdasimin ablasi orda tedavi goryor ve ilk bebek icin tup bebege yaslari ne olursa olsun para odememilsr safce ilac ve igne parasi asilama icinde odenmyorsmu ben asilama icin cuzzi birseyler odedim onemli diil onemli olan benim icin tup bebek sartlari anlayacagin tatlim kafam.cok cok karisim babam rahatsiz devamli hastlantor hastneye aliyorlar oda ayri bir uzuntu benim icin bakalim pazrtesi Amh testi istem yaprsa doktor yaptrcagim doger doktorun kagidini gosterip adetime 8gun var adet olunca asilamaya baslanack ins baslansin istyrm cnku esime 2yadir pekmz kuruyemis yoyor bosa gtsin istemem ole iste

Canimsin yaaa herşey yoluna girecek insaAllah hicc canını skma e mi.. Sabır dile dua ederek git..Rabbim yanında olur insaAllah

Canimsin yaaa herşey yoluna girecek insaAllah hicc canını skma e mi.. Sabır dile dua ederek git..Rabbim yanında olur insaAllah
Evet canim kendime ozel bir doktor ayarlayims diorm sonra netten yorunlsra bakyorum kime nasil ne sekilde guvenecz bilemuyorum Allah ol dese olacakra iste hepmizin duygulari ayni csnim artik asilamada umudum yok bakalim hayrlisi bu igneli asilamsdan sonra hap kullanip catlama ignesin olup normak denemek istegimi soleycem herhangi hir kadin dogumcuya gidip kontrol yaprrcam bu ilk igneli asilamam olacak hayrlisi Allahtan iki tanr tuttsunsa bir daha ugrasmayim dir dua ediyorum Allaha

Benim ki iğneli aşılama oldu onun sansida yüksek canım bakarsın olur.. Ovulasyan testi falan kullandın mi

Kızlar ovulasyan testi kullanan var mi.. sualp27 canım sen diyordum sanki hangi marka kullanmistin
Ben kullandim canim internetten almistim g.gidiyordan. 20 tane filan vardi icinde 1 2 tanedevgebelik testi ole paket olarak olanlar var uygun fiayata.laboqick gibi bisidi markasi lh artisini tespit ediyo ben memnun kaldim yani.alabilirsin onu takip etmen cok kolay olur

Ettim sipariş canım insaAllah faydası olur

hangi siteden hangi marka yok hic kullanmdim canim bende mi siparis etsem ki bilemedim simdi bak
No11.comdan sipariş ettim canim bilmiyorum bakalım insaAllah bir faydası olur.. Le ile basliyordu labaquick falandi sanirim

kizlar gercektwn catlicagi gunu anliyorsun kopkoyu iki net cizgi cikinca pozitif demek oluyo ve o o iki aynibkoyulukta cozgiyi gordukten 36 saat sonra catlama oluyo.insallah faydasini görürsünüz bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…