Günaydın tatlım yorgunluk başına vurdu inş hamilelik alemetidir yorma kendini ne olur bi kesinlessin heleAy nebilim artmaz die dusunuyorum tatlim sabaha kadar bas agrisi vektm halen gelen giden bisi yok
Göğüs ağrısı cektinmi canımBenim agzimda demir tadi halen halen var cok garip ama kan degerim 2 yani
daha çok var canım ya çabuk geçer inşallahTabiki ole olacak zaten kocaman oldu az kaldi sayolir
Tatlim vala beyaz yogun bir akitim vardi simdi iki damla siyah lekenmem oldu sanirm sokuluyor baskada olmadi ama iki damla heralde bu da yerlesme kanamasi degildi demi ben affdrsiniz esimle birliktelik yasayacam bakalim gelecek mi iyce@hilal ne alemdesin canım
Canim kani ne zaman verceksin senBenmde 12. Gunum ama hic belirti yok arkadaslar
Gogsum hicccc agrmyor.noramlde adete yakinda siser ama sismedi valaGöğüs ağrısı cektinmi canım
Belkide yerlesme lekesidir canım harıl harıl kan gelmeyene kadar bekle yarın testi tekrarlaTatlim vala beyaz yogun bir akitim vardi simdi iki damla siyah lekenmem oldu sanirm sokuluyor baskada olmadi ama iki damla heralde bu da yerlesme kanamasi degildi demi ben affdrsiniz esimle birliktelik yasayacam bakalim gelecek mi iyce
Sanmiyrum tatlim vala ayiptir solemesi ne zamandir bebek varidr die birliktelik yapmamasrik artik oldu bitti zaten varya adet kani ise gelir degilse gelmez tatlimmm gelsin en azindan tedavime devam.esiyim araya bayram gremden gideyim ki ilaclarima baslayayim en azindan ole degil mi henuz bisi yok kan yok yani ama iki uc damla lekeBelkide yerlesme lekesidir canım harıl harıl kan gelmeyene kadar bekle yarın testi tekrarla
Canim beklersin gelmez beklemezsin günü geçmeden gelir maalesef bu hep öyle oluyoSanmiyrum tatlim vala ayiptir solemesi ne zamandir bebek varidr die birliktelik yapmamasrik artik oldu bitti zaten varya adet kani ise gelir degilse gelmez tatlimmm gelsin en azindan tedavime devam.esiyim araya bayram gremden gideyim ki ilaclarima baslayayim en azindan ole degil mi henuz bisi yok kan yok yani ama iki uc damla leke
Canim günün dolmuş neden test yapmiyosunBenmde 12. Gunum ama hic belirti yok arkadaslar
Canim eger 3 gun icinde adet olmazsam kan verecegim test stresi yasamak istemiyorm korkuyirm hem dr 15. Gunu kan ver demistiCanim günün dolmuş neden test yapmiyosun
Adet olmazsam persembe guni kan verecegm canmCanim kani ne zaman verceksin sen
Hadi bakalım inşallah bu kez olsun canım benimAdet olmazsam persembe guni kan verecegm canm
İnsallah canim ebnm cok sagolHadi bakalım inşallah bu kez olsun canım benim