Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tatlim vala beyaz yogun bir akitim vardi simdi iki damla siyah lekenmem oldu sanirm sokuluyor baskada olmadi ama iki damla heralde bu da yerlesme kanamasi degildi demi ben affdrsiniz esimle birliktelik yasayacam bakalim gelecek mi iyce
Belkide yerlesme lekesidir canım harıl harıl kan gelmeyene kadar bekle yarın testi tekrarla

Belkide yerlesme lekesidir canım harıl harıl kan gelmeyene kadar bekle yarın testi tekrarla
Sanmiyrum tatlim vala ayiptir solemesi ne zamandir bebek varidr die birliktelik yapmamasrik artik oldu bitti zaten varya adet kani ise gelir degilse gelmez tatlimmm gelsin en azindan tedavime devam.esiyim araya bayram gremden gideyim ki ilaclarima baslayayim en azindan ole degil mi henuz bisi yok kan yok yani ama iki uc damla leke

Bugun bir arkds dedi ki kisin dogum yapti adetten iki gun once kan vermistm kan degerim sufir cikti sonra 4 gun gecti gittim 200kusurlerdydi dio yani 4 gunde nekadr artmis aslinda dollenme olmus demekki kana karismamsti daha doktor ona gec dollenme olmus demis

Canim beklersin gelmez beklemezsin günü geçmeden gelir maalesef bu hep öyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…