Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence git canım belirsizlik içinde yaşamak kırmızılar geldi gelcek diye diye yaşamak çok zor git seninde için rahat etsin
affdersin esim gicinin uzerinsen bi kalksa gidecem de sinie oluyorum ya varya bir yere cikmaya bununla krizler geciriyorum adam rahat

basim agrimaya basladi bugunde gideyim benim kasigim ve belim cok agryor gunumde gecti 4gun diyeyem birnkac ay once dusuk yaptm yine agrilardan dolayi korkyrm desem kanda baktrr heralde gebelik var mi die

affdersin esim gicinin uzerinsen bi kalksa gidecem de sinie oluyorum ya varya bir yere cikmaya bununla krizler geciriyorum adam rahat
Canım acil sana yakinsa sen tek git bekleme onu acıyı ve acabalari yaşayan sensin o değil onun için o kadar rahat

basim agrimaya basladi bugunde gideyim benim kasigim ve belim cok agryor gunumde gecti 4gun diyeyem birnkac ay once dusuk yaptm yine agrilardan dolayi korkyrm desem kanda baktrr heralde gebelik var mi die
Bakarlar canım deki onlara aşılama yaptım test günüm bugün bi gebelik testi yapcam yaparlar hem pozitifide hemen alcan eline inş :)

kizlar malaef sonuc negatif testte cikmadgi kadar varmis 2 cikti adet sokturucu mu kullansam ne yapacagimi sasirdim ya acile gttm icin doktor biside vaermdo yarin bir daha kan veriri belki artar dio basima agei girdi vala

adetim hayatimim hic bir donemeinde bukadar gecikmezdi nerdeyse adetin son hunu bugun tekrar asilama icin starr vercektik ama daha adet olamadim ayyy nie bole.oldi artik yatmayim her isimi yapsam mi kiz kizlar gelsin kirmizilar esim bekle dio ama gtsem mi yarin bir kadin dogumcuya

Idrarim rengi bile degisti inanirmisinz artik hastnenim laboratuvarina hata bulacak nerdeyse 2 de komikbir rakam yaa kimyasal genelik bence benimli henuz adet olmadim bir ilacta yazmadi yarin bir daha kan verin dedi

Canim inş artar değerin semisderin inde 3 çıkmıştı ilk başta şimdi prensesini bekliyo belki seninde artar degerin iki gün sonra tekrarla belki geç dollendi belkide aşılama değilde sonrasında olan ilişkide tuttu belli olmaz iki gün sonra git yenile şimdi yorma kendini

ole mi canim ama adetimin uzerinden 3 4gun gevti tatlim olsaydi cikardi diorum nasil akntim var size anlatamam kizlar su gni doktorda belki artar dedi ilac yazmadi

gunun sonuna geldik halen kanamam baslamasu ya hayatimsa ilk sefa bole biai yasiyorum vucud dengem sasri sanirm

11. Gunum bugun canim ama benm cesaretim yok test yapmaya adet olmazsan kan verecegim belirtim yok ama hic umudum allahtan yinede

Kizlar bugun azcik moralim yerine gelsin die alisverise ciktm su anda yoruldum otuyorum inanilmaz kasigima agri girdi cok yurdum acaip madem yok bisi neden bu agri anlamiyorum kistte agri yapar ama yine aktim var baya

kizlar malaef sonuc negatif testte cikmadgi kadar varmis 2 cikti adet sokturucu mu kullansam ne yapacagimi sasirdim ya acile gttm icin doktor biside vaermdo yarin bir daha kan veriri belki artar dio basima agei girdi vala
Uzulme canm kanaman olmazssa testi tekrarlarsin insallah yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…