affdersin esim gicinin uzerinsen bi kalksa gidecem de sinie oluyorum ya varya bir yere cikmaya bununla krizler geciriyorum adam rahatBence git canım belirsizlik içinde yaşamak kırmızılar geldi gelcek diye diye yaşamak çok zor git seninde için rahat etsin
Canım acil sana yakinsa sen tek git bekleme onu acıyı ve acabalari yaşayan sensin o değil onun için o kadar rahataffdersin esim gicinin uzerinsen bi kalksa gidecem de sinie oluyorum ya varya bir yere cikmaya bununla krizler geciriyorum adam rahat
Bakarlar canım deki onlara aşılama yaptım test günüm bugün bi gebelik testi yapcam yaparlar hem pozitifide hemen alcan eline inş :)basim agrimaya basladi bugunde gideyim benim kasigim ve belim cok agryor gunumde gecti 4gun diyeyem birnkac ay once dusuk yaptm yine agrilardan dolayi korkyrm desem kanda baktrr heralde gebelik var mi die
Canim inş artar değerinadetim hayatimim hic bir donemeinde bukadar gecikmezdi nerdeyse adetin son hunu bugun tekrar asilama icin starr vercektik ama daha adet olamadim ayyy nie bole.oldi artik yatmayim her isimi yapsam mi kiz kizlar gelsin kirmizilar esim bekle dio ama gtsem mi yarin bir kadin dogumcuya
ole mi canim ama adetimin uzerinden 3 4gun gevti tatlim olsaydi cikardi diorum nasil akntim var size anlatamam kizlar su gni doktorda belki artar dedi ilac yazmadiCanim inş artar değerinsemisderin inde 3 çıkmıştı ilk başta şimdi prensesini bekliyo belki seninde artar degerin iki gün sonra tekrarla belki geç dollendi belkide aşılama değilde sonrasında olan ilişkide tuttu belli olmaz iki gün sonra git yenile şimdi yorma kendini
Benjm hep kanamam var canim hala risk var insallah duzelirins canim sen nasilsin kizin nasil bebisin hasta olmzsam ins yaptrcagim sen nasilsin bakalim
Belkide hamilesin canım bekle bakalım iki güne gelmezse git yine test yap inş artargunun sonuna geldik halen kanamam baslamasu ya hayatimsa ilk sefa bole biai yasiyorum vucud dengem sasri sanirm
canım sen ne durumdasın en son şimdi tedavi görüyormusun şuan?Belkide hamilesin canım bekle bakalım iki güne gelmezse git yine test yap inş artar
11. Gunum bugun canim ama benm cesaretim yok test yapmaya adet olmazsan kan verecegim belirtim yok ama hic umudum allahtan yinedecanım sen ne durumdasın en son şimdi tedavi görüyormusun şuan?sualp27 senin bugün kaçıncı gün oldu seninde artık idrarda çıkar heralde baya oldu yaptınmı hiç test.Hadi güzel haberler gelsin..
Tatlim olsam kanda kesin cikardi yaBelkide hamilesin canım bekle bakalım iki güne gelmezse git yine test yap inş artar
Allah yardimcin olsun bazilarinin 9 ay kanamasi olurmus sen onlardansin insallh bebegin sag salim birde kiz cocuklari hayata ve yasama daha siki ski bagli kalirlarmis mucadeleci olurlarmia bir doktor solemstiBenjm hep kanamam var canim hala risk var insallah duzelir
Uzulme canm kanaman olmazssa testi tekrarlarsin insallah yukselirkizlar malaef sonuc negatif testte cikmadgi kadar varmis 2 cikti adet sokturucu mu kullansam ne yapacagimi sasirdim ya acile gttm icin doktor biside vaermdo yarin bir daha kan veriri belki artar dio basima agei girdi vala