Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnim 12. Gunim hafif bel ve kasik agrim oluyor ara ara insallah hamileuomdir regl olmam dua edin kizlar bir ruya gordum bugun tum sitelerde evlada yorumlanmis insalah dogru cikar

ben artik kesinlikle belirtilere inanmiyorum daha dune kadar kasik agrisi cektim dun esimle birlikte olduk adet okyorum ama sole dolu dolu olmadim ya gecen ayda agri kesici kullandgim icin yarimyamalk gordum bu ay hic bisi kullanmasim ama dun gece basldi ama bir tane pet bile doldurmuyor anlayamdim buraz yuryus ypsam iyce gelir harelde

inşallah aslında bugün bile belli olur güzel haberlerini bekliyoruz
canim insa sen hamissindir insallah ben adetin son gunu gidcem yine ama ignelu tedavi beni korktyr yani ilacli bukadr agyorsa igneli nasil etki yapacak bana kimbilir
Alakasi yok canm igneli ilacli hepsi ayni korkma igneli daha kaliteli yum.olusumi sagliuor insallah canm 13. Gun bugn bakalim 15, gunu kan verecgm eger adet olmazsam

bugun hic iyi degilim anneme dogru gttim elim ayagim dokuldu nasil uyky bastrdi eve geldim su vaktenkadar uyumusum mutfak daginik yemek yapacam mutfaga grmek bile istemitorum arada sol gogus ucum cekule cekile aciyor bugun kendimi mutsuz hissedyorum kizlar benim umudum kalmadi dieblrm artik evet yeniden gdexem ama umutsuzum

yaaa olsun gelen Allahtan herşeye şükür allahım kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah ama senin çok belirtin vardı bu sefer yazılarını okuyodum da bn kesin hamilesindir diye bekliyordum haber

yaaa olsun gelen Allahtan herşeye şükür allahım kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah ama senin çok belirtin vardı bu sefer yazılarını okuyodum da bn kesin hamilesindir diye bekliyordum haber
sanirm bana solediniz ever ben cok hissettm ama artik belirtiye asla inanmam gercekten

yarin temilik yapacam saclrmi boyaycm moralim cok bozuk canim dun aksam arkdsim geleckti en sevdgim elbiseyi giyecktm baktim yirtilmia hole kac tane elbisem yirtildi varya yepyeni makinadan dedik kazani degisti olmadi yine yirtildi bu sefer makinam komple degisti ama halen var ya cildircam

ya canim varya az geliyor adam aklli adet goremiyorun ya dusukte bile bol bol gelmisti belim kasgim agryor ama daha inan dun aksam basladi bugun ancak bir pet dolmadi bile nie bole oldu anlayamadim
Benmde bazen cok az oluyor 1 pet bile kirlwnmiyor canm
İnsallah ben adet olmam ya elim yuregimde geziyorum 13. Gun su 2 gun gecseydi cok korkuyorum

yarin temilik yapacam saclrmi boyaycm moralim cok bozuk canim dun aksam arkdsim geleckti en sevdgim elbiseyi giyecktm baktim yirtilmia hole kac tane elbisem yirtildi varya yepyeni makinadan dedik kazani degisti olmadi yine yirtildi bu sefer makinam komple degisti ama halen var ya cildircam
Nasil yirtiliyor canm elbiseler

Benmde bazen cok az oluyor 1 pet bile kirlwnmiyor canm
İnsallah ben adet olmam ya elim yuregimde geziyorum 13. Gun su 2 gun gecseydi cok korkuyorum
benim normal duzeylerdenokyordu gecen ayda cok basim agrdgin icin agri kesici almstm o kesti bubayda bole zor sokuldu anlamadim

X