canim insa sen hamissindir insallah ben adetin son gunu gidcem yine ama ignelu tedavi beni korktyr yani ilacli bukadr agyorsa igneli nasil etki yapacak bana kimbilirAdet olmazsam persembe guni kan verecegm canm
inşallah aslında bugün bile belli olur güzel haberlerini bekliyoruzBnim 12. Gunim hafif bel ve kasik agrim oluyor ara ara insallah hamileuomdir regl olmam dua edin kizlar bir ruya gordum bugun tum sitelerde evlada yorumlanmis insalah dogru cikar
zaten yapılan araştırmalarda 3 den fazla aşılamanın olumlu yanıt vermediği tespit edilmişnetten bakiyorumda 4.ve 5.asilama ile hamile kalan hic goremedim ben
Eger adet olmazsam 15. Gunu test yaptiracagim canm bugun 13. Gunuminşallah aslında bugün bile belli olur güzel haberlerini bekliyoruz
Ama o hic tutmayanlar icin canim mesela 1 kez bile olsa tutanlarda 5 6 kez denenebiliuormuszaten yapılan araştırmalarda 3 den fazla aşılamanın olumlu yanıt vermediği tespit edilmiş
Kk da var gormustm bir ara canim 6 kez falan asilama olan cocugunu kucagina alannetten bakiyorumda 4.ve 5.asilama ile hamile kalan hic goremedim ben
inşallah aslında bugün bile belli olur güzel haberlerini bekliyoruz
Alakasi yok canm igneli ilacli hepsi ayni korkma igneli daha kaliteli yum.olusumi sagliuor insallah canm 13. Gun bugn bakalim 15, gunu kan verecgm eger adet olmazsamcanim insa sen hamissindir insallah ben adetin son gunu gidcem yine ama ignelu tedavi beni korktyr yani ilacli bukadr agyorsa igneli nasil etki yapacak bana kimbilir
benim ikinci asilamam tuttu fakat dustuzaten yapılan araştırmalarda 3 den fazla aşılamanın olumlu yanıt vermediği tespit edilmiş
ya canim varya az geliyor adam aklli adet goremiyorun ya dusukte bile bol bol gelmisti belim kasgim agryor ama daha inan dun aksam basladi bugun ancak bir pet dolmadi bile nie bole oldu anlayamadimhilal Canim senin kanaman oldumu
sanirm bana solediniz ever ben cok hissettm ama artik belirtiye asla inanmam gercektenyaaa olsun gelen Allahtan herşeye şükür allahım kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah ama senin çok belirtin vardı bu sefer yazılarını okuyodum da bn kesin hamilesindir diye bekliyordum haber
Benmde bazen cok az oluyor 1 pet bile kirlwnmiyor canmya canim varya az geliyor adam aklli adet goremiyorun ya dusukte bile bol bol gelmisti belim kasgim agryor ama daha inan dun aksam basladi bugun ancak bir pet dolmadi bile nie bole oldu anlayamadim
Nasil yirtiliyor canm elbiseleryarin temilik yapacam saclrmi boyaycm moralim cok bozuk canim dun aksam arkdsim geleckti en sevdgim elbiseyi giyecktm baktim yirtilmia hole kac tane elbisem yirtildi varya yepyeni makinadan dedik kazani degisti olmadi yine yirtildi bu sefer makinam komple degisti ama halen var ya cildircam
benim normal duzeylerdenokyordu gecen ayda cok basim agrdgin icin agri kesici almstm o kesti bubayda bole zor sokuldu anlamadimBenmde bazen cok az oluyor 1 pet bile kirlwnmiyor canm
İnsallah ben adet olmam ya elim yuregimde geziyorum 13. Gun su 2 gun gecseydi cok korkuyorum