Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iki gun daha durcam kadin doguma gtcem vala sokturucu filan bisi versinler isime gucume yeniden tadavime bakim yani 2 ne ya 2 deger cok cok az.ama su anda kasgim cok agryor biraz gezdim hemen agri girdi ama gemzsem bisi yok agri falan uzun sure is yapinca ayakta kalinca oluyor tok tok bir agri giryor

Kanama baslsinda artik tekrar baslayatim diyorum cnku bugun gtmis olacaktim doktor ve hapa yeniden baslamis olacaktim

Tekrarlasam.ne olacak ki tatlim yok ki bisey ben anlamadim hic bole olmazdi garip yani
Keske 14. Gunu yapsaydin Kan testi neoldugunu anlardin en azindan canm degerin dususemi gecmis yoksa hicmi tutmamis ama ignenn etkisindende deger 2 cikmis olabilir tabi gwcen ay kullandigin adet geciktiricide dengeni bozabilir o tarz ilaclar 2 3 ay duEnini bozabiliyor

Olabilir tabi ama ben geciktirciyi biraktm adet oldum o aya etki yaprdi die dusunyrm arti ben nisanliykende kullandim geciktirci bisi olmadi su anda kasigim agryor ya baya

Canim dususe gecse direk kanamam baslar bence hic yukselmemtr daha once 4 gun kanamam oldgu halde ancak dusmustu valahi

Canim dususe gecse direk kanamam baslar bence hic yukselmemtr daha once 4 gun kanamam oldgu halde ancak dusmustu valahi
Bilmiyorum canim valla doktora gitmeden ne oldugunu anlayamazsin benmde 11. Gunm hic belirti yok

Forumlrdan bakiyorumda kizlar adet tarhi 2 3 gun gecip 2 yada 3 degeri gorup dana sonra yukselenler olmus ama ben yok die bugun gezdim tozdjm vala amanmmn bunaldom vala

Canim ayni benim durumsasin sanirim hepimiz topluca kafayi yemeden rabbim gorsun göz yaslarimizi

Yok canım tedavi görmüyorum Mayıs ayında tekrar tüp bebek deniycez şimdi vucudumu dinlendiriyorum çünkü çok fazla iğne ve ilaç yedi

Kizlar bugun azcik moralim yerine gelsin die alisverise ciktm su anda yoruldum otuyorum inanilmaz kasigima agri girdi cok yurdum acaip madem yok bisi neden bu agri anlamiyorum kistte agri yapar ama yine aktim var baya
Kız ben sana diyom dinlen hemen attin kendini dışarı bak agrinda oldu ya hamileysen değerin belki yükselir iki gün daha sabret git kan ver tekrar

Kizlar mayista kurtaj oldum adetim sapitti iki aydir bu ay 9 gün gecikti düşünün yani eşime diorum bi dahaki ay yaptiralim aşılama istemiyor zorlama normal olsun vs delircem ya napim ben şimdi.bide esimde şeker çıktı allahtan ilaca tepki verdi düştü cok şükür israr da edemiyorum napsam bilemedim

Canim ya erkekler niraz daha rahat takiliyorlar bu konuda biz daha evfamliyiz nie bilmem annelok hormonlarmiz depresiyor bize eziyet cektryor benim 6 gun gecti daha olamadim bugun 6.gun hayatimda ilk dafa bole bisi yasyrm kan testide negatif asilama olmsam neyse diecem asilama sonrasi bukadr gecikmede cok anormal Allah yardimicmiz olsun hepimizin duzen bozuldu benimdeeeeee sanirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…