Tekrarlasam.ne olacak ki tatlim yok ki bisey ben anlamadim hic bole olmazdi garip yaniUzulme canm kanaman olmazssa testi tekrarlarsin insallah yukselir
Keske 14. Gunu yapsaydin Kan testi neoldugunu anlardin en azindan canm degerin dususemi gecmis yoksa hicmi tutmamis ama ignenn etkisindende deger 2 cikmis olabilir tabi gwcen ay kullandigin adet geciktiricide dengeni bozabilir o tarz ilaclar 2 3 ay duEnini bozabiliyorTekrarlasam.ne olacak ki tatlim yok ki bisey ben anlamadim hic bole olmazdi garip yani
Olabilir tabi ama ben geciktirciyi biraktm adet oldum o aya etki yaprdi die dusunyrm arti ben nisanliykende kullandim geciktirci bisi olmadi su anda kasigim agryor ya bayaKeske 14. Gunu yapsaydin Kan testi neoldugunu anlardin en azindan canm degerin dususemi gecmis yoksa hicmi tutmamis ama ignenn etkisindende deger 2 cikmis olabilir tabi gwcen ay kullandigin adet geciktiricide dengeni bozabilir o tarz ilaclar 2 3 ay duEnini bozabiliyor
Bilmiyorum canim valla doktora gitmeden ne oldugunu anlayamazsin benmde 11. Gunm hic belirti yokCanim dususe gecse direk kanamam baslar bence hic yukselmemtr daha once 4 gun kanamam oldgu halde ancak dusmustu valahi
Evet gidecm 2 gun daha beklyip kan alirlar yine sonra bisiler yaparlar heralde adet gelsin die demiBilmiyorum canim valla doktora gitmeden ne oldugunu anlayamazsin benmde 11. Gunm hic belirti yok
İnşallah oyle olur canimAllah yardimcin olsun bazilarinin 9 ay kanamasi olurmus sen onlardansin insallh bebegin sag salim birde kiz cocuklari hayata ve yasama daha siki ski bagli kalirlarmis mucadeleci olurlarmia bir doktor solemsti
Canim ayni benim durumsasin sanirim hepimiz topluca kafayi yemeden rabbim gorsun göz yaslarimiziKızlar hadi güzel haberler verin ya.. Moralim çok bozuk bugün. Bi arkadaşım hamileymiş bide bana şu şekilde anlatıyor işte aslında hiç niyetleri yokmuşta kocasına demiş beni örnek gösteriyo işte onun 1 senedir uğraşıyor olmadı zzaten bizde o kadar sürer bi yapalım ve kız çat hamile . İlk deneme çok komikmiş gibi bana anlatıyor. Adaletin bu mu dünya dedim gene bi ağlama krizi geçirdim tabi.insanlar neden böyle kimsenin bebek, hamilelik hikayesini dinlemek istemiyorum yaa kaçıyorum, görüşmek istemiom anlamıyorlar.inşaallh tez zamand bu bbekleyişimiz son bulsun yoks.a ben kafayı yicem
Yok canım tedavi görmüyorum Mayıs ayında tekrar tüp bebek deniycez şimdi vucudumu dinlendiriyorum çünkü çok fazla iğne ve ilaç yedicanım sen ne durumdasın en son şimdi tedavi görüyormusun şuan?sualp27 senin bugün kaçıncı gün oldu seninde artık idrarda çıkar heralde baya oldu yaptınmı hiç test.Hadi güzel haberler gelsin..
Kız ben sana diyom dinlen hemen attin kendini dışarı bak agrinda oldu ya hamileysen değerin belki yükselir iki gün daha sabret git kan ver tekrarKizlar bugun azcik moralim yerine gelsin die alisverise ciktm su anda yoruldum otuyorum inanilmaz kasigima agri girdi cok yurdum acaip madem yok bisi neden bu agri anlamiyorum kistte agri yapar ama yine aktim var baya
Ay nebilim artmaz die dusunuyorum tatlim sabaha kadar bas agrisi vektm halen gelen giden bisi yokKız ben sana diyom dinlen hemen attin kendini dışarı bak agrinda oldu ya hamileysen değerin belki yükselir iki gün daha sabret git kan ver tekrar
Canim ya erkekler niraz daha rahat takiliyorlar bu konuda biz daha evfamliyiz nie bilmem annelok hormonlarmiz depresiyor bize eziyet cektryor benim 6 gun gecti daha olamadim bugun 6.gun hayatimda ilk dafa bole bisi yasyrm kan testide negatif asilama olmsam neyse diecem asilama sonrasi bukadr gecikmede cok anormal Allah yardimicmiz olsun hepimizin duzen bozuldu benimdeeeeee sanirmKizlar mayista kurtaj oldum adetim sapitti iki aydir bu ay 9 gün gecikti düşünün yani eşime diorum bi dahaki ay yaptiralim aşılama istemiyor zorlama normal olsun vs delircem ya napim ben şimdi.bide esimde şeker çıktı allahtan ilaca tepki verdi düştü cok şükür israr da edemiyorum napsam bilemedim
Tabiki ole olacak zaten kocaman oldu az kaldi sayolirİnşallah oyle olur canim