Ayni anda yazmisiz valahi bak nacaklrm siziliyor bugun misafrm gelevkndie hamur isi falan yapmstm kasigim taa belime vurdu simdi iyim uzandim dinlendim iyim.simdjBugun hafif kasik agrim oldu belimde agriyo insallah adet olmam ya 10. Gunum
Canm sonucun netlesmeden nden kendini yoruyosun ki gebelik varsa zarari olur yorulmaman lazi.Ayni anda yazmisiz valahi bak nacaklrm siziliyor bugun misafrm gelevkndie hamur isi falan yapmstm kasigim taa belime vurdu simdi iyim uzandim dinlendim iyim.simdj
Canim allah korusun insallah hamilesindirde yumurtan catlamaz kist olursada adetin olmazay nebilim.icimde bole dingin hicccc hastneye gidesim yok bende anlamadim vala tatlim kendimi beklemek istyorum nedense ne olablir ki ader gormedim bebekten baska bilemiyorum
kist agri yapar mi peki bilgin var miCanim allah korusun insallah hamilesindirde yumurtan catlamaz kist olursada adetin olmaz
camim evime ilk defa gelen insanlardi ki gelemdoler zaten sinirlerm bozulduCanm sonucun netlesmeden nden kendini yoruyosun ki gebelik varsa zarari olur yorulmaman lazi.
Eger buyukse yapar canim ama allah korusun o en kotu ihtimalkist agri yapar mi peki bilgin var mi
Obir ihtimal canim allah korusun ama ben senn hamile olduguna inaniyormole olsa catlama ignesi vuruldgum hun kasiklarm okadar agrimzdi die dusunyrm ama tabi kan vermden bisi diyemem
biri 15 digeri 18.5 di yumrtlarm sanmiyorum ole hissetmyrm tabi ama nilemeyiz dedigin gibi her ihtamal var dun gece varya midemin kazintisindan uyuyamadim sabahta cok acikiyorumEger buyukse yapar canim ama allah korusun o en kotu ihtimal
yani test icin bekleme bence allah korusun diyeln kanamn oldu enazindan adetmi oldun kimyasalmi yasadin onu anlarsi. Hamileysen mutlulugunu daha erken yasarsin
Benm hamilegmdede oyleydi bence hamilesinbugun 16.gunum asilama gununuse sayarsak yorulunca varya belime vuryor kasgimin agrisi
Belirtilwrin gebelik belirtisi canm ama kanda baktirmadan emin olaniuorz iste allah yuzune baksinbiri 15 digeri 18.5 di yumrtlarm sanmiyorum ole hissetmyrm tabi ama nilemeyiz dedigin gibi her ihtamal var dun gece varya midemin kazintisindan uyuyamadim sabahta cok acikiyorum
evet ole belirtiler varda istw bakalim gidrm bir iki gune tatlim esim bekle dio iste kan sonucunu beklemek cok sitrseli geliyoe banaBelirtilwrin gebelik belirtisi canm ama kanda baktirmadan emin olaniuorz iste allah yuzune baksin
Hayır canım o başka arkadaş ben ikinci aşılama da hamile kaldimcanim neyin 8.gunu yaptn sen asilama olmadin olmadan kaldin die hatrliyprum demi ole yazmistn ikinci asilama olmaya hazrlnirken yanlismiyim
Haklısın canm test sonucu beklemek çok zorevet ole belirtiler varda istw bakalim gidrm bir iki gune tatlim esim bekle dio iste kan sonucunu beklemek cok sitrseli geliyoe bana
Ben karistrdim ozaman tamam canimHayır canım o başka arkadaş ben ikinci aşılama da hamile kaldim
Bence git canım belirsizlik içinde yaşamak kırmızılar geldi gelcek diye diye yaşamak çok zor git seninde için rahat etsinBir aklim diyor git acile karnim kasgim cok agryor de kan ver ozaman hemen cikiyor bak