Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayni anda yazmisiz valahi bak nacaklrm siziliyor bugun misafrm gelevkndie hamur isi falan yapmstm kasigim taa belime vurdu simdi iyim uzandim dinlendim iyim.simdj
Canm sonucun netlesmeden nden kendini yoruyosun ki gebelik varsa zarari olur yorulmaman lazi.

ay nebilim.icimde bole dingin hicccc hastneye gidesim yok bende anlamadim vala tatlim kendimi beklemek istyorum nedense ne olablir ki ader gormedim bebekten baska bilemiyorum
Canim allah korusun insallah hamilesindirde yumurtan catlamaz kist olursada adetin olmaz

ole olsa catlama ignesi vuruldgum hun kasiklarm okadar agrimzdi die dusunyrm ama tabi kan vermden bisi diyemem

kist agri yapar mi peki bilgin var mi
Eger buyukse yapar canim ama allah korusun o en kotu ihtimal

yani test icin bekleme bence allah korusun diyeln kanamn oldu enazindan adetmi oldun kimyasalmi yasadin onu anlarsi. Hamileysen mutlulugunu daha erken yasarsin

Eger buyukse yapar canim ama allah korusun o en kotu ihtimal

yani test icin bekleme bence allah korusun diyeln kanamn oldu enazindan adetmi oldun kimyasalmi yasadin onu anlarsi. Hamileysen mutlulugunu daha erken yasarsin
biri 15 digeri 18.5 di yumrtlarm sanmiyorum ole hissetmyrm tabi ama nilemeyiz dedigin gibi her ihtamal var dun gece varya midemin kazintisindan uyuyamadim sabahta cok acikiyorum

biri 15 digeri 18.5 di yumrtlarm sanmiyorum ole hissetmyrm tabi ama nilemeyiz dedigin gibi her ihtamal var dun gece varya midemin kazintisindan uyuyamadim sabahta cok acikiyorum
Belirtilwrin gebelik belirtisi canm ama kanda baktirmadan emin olaniuorz iste allah yuzune baksin

X