Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim en garantisi kanda bakılması git yap bari ona göre bir beklentin olsun
evet en mantiklisi o ama gitmeyecem pazrtesiye kadar bekleyecem bemim hic gecikmez cnlu yedek bir idrar testim daha var onu yapacam ozaman sonrada gidrm belki bugun oluru.

sagolun kizlar seviliyorsunuzzzz yarin misafirm var bugun yinede esime suprtcem evi gonul kalk isei gucu yap dioe sonra ya varsa bekle diyrmmm

yok vermedim canim az is yaptm kasgim nasil agridi yahu bugun bir arkdas davet etti ayni binadan abla ona gidecegim kan vermeyecem pazrtesye kadat nekleyecm olamyi yedek bir idrar testim var pazrtesi onu uapacam
Canm seni anliyorn ama beklemek bisey degistrmezki en azindan sonucu net bir sekilde ogrenirdin bu sekilde senin icin Daha zor olmuyormu

yok vermedim canim az is yaptm kasgim nasil agridi yahu bugun bir arkdas davet etti ayni binadan abla ona gidecegim kan vermeyecem pazrtesye kadat nekleyecm olamyi yedek bir idrar testim var pazrtesi onu uapacam
Bence sonucn netlesinceye dek is yapma gezmeye cikma canm yat uzan

kizlar adet olmadim halen aksama kadar agrim yoktu ama.sol kasgimda oturup kalkerken bole agri hissdeyrm sertlik gaz agrisi gbi midemde kaziniyor devamli agzimdaki tat ayni devam.ediyor heralde sali gunu gercekler ile yuzlesirim gbine geliyor benim sualp27 sen benden once ogrenecksin gibime geliyor isin dogrusu bennsenden once asilama oldum ama

Eger adet olmazsanm persembe gunu test yaptiracgm canim bende

Kızlar hadi güzel haberler verin ya.. Moralim çok bozuk bugün. Bi arkadaşım hamileymiş bide bana şu şekilde anlatıyor işte aslında hiç niyetleri yokmuşta kocasına demiş beni örnek gösteriyo işte onun 1 senedir uğraşıyor olmadı zzaten bizde o kadar sürer bi yapalım ve kız çat hamile . İlk deneme çok komikmiş gibi bana anlatıyor. Adaletin bu mu dünya dedim gene bi ağlama krizi geçirdim tabi.insanlar neden böyle kimsenin bebek, hamilelik hikayesini dinlemek istemiyorum yaa kaçıyorum, görüşmek istemiom anlamıyorlar.inşaallh tez zamand bu bbekleyişimiz son bulsun yoks.a ben kafayı yicem

gerizekli analmazlar.o duyguyu sadce yasayan anlar canim benim baskasnin mutsuluzlugu uzerine mutluluk mu olur bende oleydim artik alistim ne yapayim anlasalrda anlamazdan geliyorlar dusuncesiz Allah ama.ona bir ceza veriri sen merak etme hic uzulme lutfen kacmak istrsin en yakin arkdasin komsun akrabam hamile kalir herkezin dogum hikayesini dinlemek zorunda.kalirsin herkez isararla.sorar dugunde byarmda oturmda gezmede hatta filmlerse bile kadinlar hep hamiledir ne yapacksin Allah siniyor istw rabbim

Aynen öyle iyice ruh sağlımı kaybettim yaa.Allah halimize acısın inşllah.En zor sınav evlat sınavımıymış meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…