Canim en garantisi kanda bakılması git yap bari ona göre bir beklentin olsunAldigimiz her test mi bozum anlamadim ki yani
Kan testi verdinmi canmAldigimiz her test mi bozum anlamadim ki yani
yok vermedim canim az is yaptm kasgim nasil agridi yahu bugun bir arkdas davet etti ayni binadan abla ona gidecegim kan vermeyecem pazrtesye kadat nekleyecm olamyi yedek bir idrar testim var pazrtesi onu uapacamKan testi verdinmi canm
evet en mantiklisi o ama gitmeyecem pazrtesiye kadar bekleyecem bemim hic gecikmez cnlu yedek bir idrar testim daha var onu yapacam ozaman sonrada gidrm belki bugun oluru.Canim en garantisi kanda bakılması git yap bari ona göre bir beklentin olsun
hadi hayırlısı inşallahevet en mantiklisi o ama gitmeyecem pazrtesiye kadar bekleyecem bemim hic gecikmez cnlu yedek bir idrar testim daha var onu yapacam ozaman sonrada gidrm belki bugun oluru.
canim senin belrtlern nasildi agzinda bole acilik vamiydihayırlısı olsun canm ya üzülme belki de test bozuktur
Canm seni anliyorn ama beklemek bisey degistrmezki en azindan sonucu net bir sekilde ogrenirdin bu sekilde senin icin Daha zor olmuyormuyok vermedim canim az is yaptm kasgim nasil agridi yahu bugun bir arkdas davet etti ayni binadan abla ona gidecegim kan vermeyecem pazrtesye kadat nekleyecm olamyi yedek bir idrar testim var pazrtesi onu uapacam
canim senin belrtlern nasildi agzinda bole acilik vamiydi
Hayir canm bende oyle bisey olmadi ama herkeste farkli olr belirtcanim senin belrtlern nasildi agzinda bole acilik vamiydi
Bence sonucn netlesinceye dek is yapma gezmeye cikma canm yat uzanyok vermedim canim az is yaptm kasgim nasil agridi yahu bugun bir arkdas davet etti ayni binadan abla ona gidecegim kan vermeyecem pazrtesye kadat nekleyecm olamyi yedek bir idrar testim var pazrtesi onu uapacam
Canim inşaallah hamissindir ve bebegini kucağına alman nasip olur benim agzimda acilik oluyodu insaallah gebeligine işarettircanim senin belrtlern nasildi agzinda bole acilik vamiydi
ins camim sagolsinCanim inşaallah hamissindir ve bebegini kucağına alman nasip olur benim agzimda acilik oluyodu insaallah gebeligine işarettirsualp27 canim senin de hayirli olur insallah
Sagol canim insallah bugun 9. Gunm henuz belirtim yokCanim inşaallah hamissindir ve bebegini kucağına alman nasip olur benim agzimda acilik oluyodu insaallah gebeligine işarettirsualp27 canim senin de hayirli olur insallah
Eger adet olmazsanm persembe gunu test yaptiracgm canim bendekizlar adet olmadim halen aksama kadar agrim yoktu ama.sol kasgimda oturup kalkerken bole agri hissdeyrm sertlik gaz agrisi gbi midemde kaziniyor devamli agzimdaki tat ayni devam.ediyor heralde sali gunu gercekler ile yuzlesirim gbine geliyor benimsualp27 sen benden once ogrenecksin gibime geliyor isin dogrusu bennsenden once asilama oldum ama
gerizekli analmazlar.o duyguyu sadce yasayan anlar canim benim baskasnin mutsuluzlugu uzerine mutluluk mu olur bende oleydim artik alistim ne yapayim anlasalrda anlamazdan geliyorlar dusuncesiz Allah ama.ona bir ceza veriri sen merak etme hic uzulme lutfen kacmak istrsin en yakin arkdasin komsun akrabam hamile kalir herkezin dogum hikayesini dinlemek zorunda.kalirsin herkez isararla.sorar dugunde byarmda oturmda gezmede hatta filmlerse bile kadinlar hep hamiledir ne yapacksin Allah siniyor istw rabbimKızlar hadi güzel haberler verin ya.. Moralim çok bozuk bugün. Bi arkadaşım hamileymiş bide bana şu şekilde anlatıyor işte aslında hiç niyetleri yokmuşta kocasına demiş beni örnek gösteriyo işte onun 1 senedir uğraşıyor olmadı zzaten bizde o kadar sürer bi yapalım ve kız çat hamile . İlk deneme çok komikmiş gibi bana anlatıyor. Adaletin bu mu dünya dedim gene bi ağlama krizi geçirdim tabi.insanlar neden böyle kimsenin bebek, hamilelik hikayesini dinlemek istemiyorum yaa kaçıyorum, görüşmek istemiom anlamıyorlar.inşaallh tez zamand bu bbekleyişimiz son bulsun yoks.a ben kafayı yicem
Aynen öyle iyice ruh sağlımı kaybettim yaa.Allah halimize acısın inşllah.En zor sınav evlat sınavımıymış meğergerizekli analmazlar.o duyguyu sadce yasayan anlar canim benim baskasnin mutsuluzlugu uzerine mutluluk mu olur bende oleydim artik alistim ne yapayim anlasalrda anlamazdan geliyorlar dusuncesiz Allah ama.ona bir ceza veriri sen merak etme hic uzulme lutfen kacmak istrsin en yakin arkdasin komsun akrabam hamile kalir herkezin dogum hikayesini dinlemek zorunda.kalirsin herkez isararla.sorar dugunde byarmda oturmda gezmede hatta filmlerse bile kadinlar hep hamiledir ne yapacksin Allah siniyor istw rabbim