Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle iyice ruh sağlımı kaybettim yaa.Allah halimize acısın inşllah.En zor sınav evlat sınavımıymış meğer :KK43:
Evet canm evlat sinavi cok zor malasef dunya hic adil degil bu konuda
Uzulme biyle insanlardan cok fazla allah islah etsin anlamazlar marifet sanarlar birde hamile kalmayi

Acilik eksilik varfi. Goguslerim kopacak derecede agriyodu ve memeucu koyulasti. En belirgin oxelligi adet olckmissin gibi sanci cekilmesi cnm ben adet olcam sandim markete kosup ped almıştım
goguslerm hic agrimiyor ama devamli karnimda agri hissdyrm ara ara goren adet olacam gbi agizmda acilik var baya ve tadi metal gibi birde bu aralar.midem devamli kazniyor ve agriyor

Kızlar yazdıklarınizi hep okuyorum tatildeyim yazamıyorum... Rabbim yanımızda olsun insaAllah. L loveandhope bence o arkadaşın arkadaşın olamaz.. Böyle bir zihniyet yok.. Senin caninin yandığını bile bile nasıl olurda seni ornek gosterirek böyle birşey yapar.. Sacmalik ki bide bunu sana söyler.. Çok komik. Bence o arkadaşa dikkat et.. H hllal canım benim insaAllah güzel haberler alırsın sualp27 sualp27 canım Rabbim emeklerinin karşılığını versin.. Bende daha aynı bir değişiklik yok insaAllah Rabbim yüzümüzü güldürür

Aşılama olan arkadaşlar rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder hadi güzel haberlerinizi bekliyorum H hllal canım ben hassas test yapmıştım bide onda çıkmamıştı çizgi ama bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim sen yine de kan da baktir canım inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün ismen dualarimdasiniz

Kızlar yazdıklarınizi hep okuyorum tatildeyim yazamıyorum... Rabbim yanımızda olsun insaAllah. L loveandhope bence o arkadaşın arkadaşın olamaz.. Böyle bir zihniyet yok.. Senin caninin yandığını bile bile nasıl olurda seni ornek gosterirek böyle birşey yapar.. Sacmalik ki bide bunu sana söyler.. Çok komik. Bence o arkadaşa dikkat et.. H hllal canım benim insaAllah güzel haberler alırsın sualp27 sualp27 canım Rabbim emeklerinin karşılığını versin.. Bende daha aynı bir değişiklik yok insaAllah Rabbim yüzümüzü güldürür
Sagol canm insallah amin henu belirti yo bende bugun 10. Gunum hatta minik sivilve cikti alnimda adet olucam sanirim yaa

Aşılama olan arkadaşlar rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder hadi güzel haberlerinizi bekliyorum H hllal canım ben hassas test yapmıştım bide onda çıkmamıştı çizgi ama bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim sen yine de kan da baktir canım inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün ismen dualarimdasiniz
Sagol canim ya esracim lutfen ismen dua edermisin benmde 10 . gunum

kizlar teskkur edrim opuyorum sizleri hassas testte bile cikmadiysa bir nevi benimikimide cikmamasi norma gibi sagolun canlar

Tamam cansucum aklimdasiniz zaten inşallah olacak sizlerde bol bol dua edin tesbih falan çekin rabbime siginmaktan başka bisey gelmez elimizden inşallah hayırlısıyla dualarimiz kabul olur
camim peki kanda hamilelegini ogrendiginde kan degerinin nekadr oldgunu hatrlyrmusun peki

camim peki kanda hamilelegini ogrendiginde kan degerinin nekadr oldgunu hatrlyrmusun peki
Canım 8. Gunu test yaptim 3 kusurlerde biseydi sonra hassas testte de cizgi cikmayinca ben hamile olduğumu düşünmediğim için çok sonra öğrenmiştim adetim gectikten iki gun sonra tekrar kan testi yaptirdim 1096 çıkmıştı

Canım 8. Gunu test yaptim 3 kusurlerde biseydi sonra hassas testte de cizgi cikmayinca ben hamile olduğumu düşünmediğim için çok sonra öğrenmiştim adetim gectikten iki gun sonra tekrar kan testi yaptirdim 1096 çıkmıştı
canim neyin 8.gunu yaptn sen asilama olmadin olmadan kaldin die hatrliyprum demi ole yazmistn ikinci asilama olmaya hazrlnirken yanlismiyim

Bugun hafif kasik agrim oldu belimde agriyo insallah adet olmam ya 10. Gunum

X