Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yarın bendeLaparoskopiiye giriyorum inş bu işlemden sonra doğal yolla hamile kalırım tekrardan tüp bebek tedavisine muhtaç olmam çünkü çok zor ve yipratici bir süreç

evet asilama yaptrdim

peki aşılama yaptırma sebebınız nedir söylemek isterseniz benim eşimin hız problemı var suan ılac kullanıyor ıkıncı ayında ekımde tets yaptıracagız yenıden teste gore asılama yaptıracagız bazı yazılar okudum hız problemınde asılama ıse yaramıyor dıye biraz moralım bozuldu umudum kırıldı

Bizde bir sorun yokmus canim kimse su sorununjz var demedi sebebsiz ole dusunme doktor asilamayi uygun girdu ise vardir bir bildigi asilamda spermler yikanma isleminden gectigi icin hizlari artiyor sen Allaha tevekkul et inan lutfen olacagimi elinden geleni dene ins olunlu olur senin icin

Yani 2yildi benek sahibi olamyoruz kendliginsen hamile kalamadim bu 3.asilamam 2.tuttu ama dustu bu tutup tutmagi mechul tutsa durcak mi dusecek mi oda mechul eme ben elimden gelenibyaotrm bu olmazsa iki kerede igleni asilama tup bebege kadar gidecegim Allahin izni ile umutsuz olma lutfen

Amin inşallah bol bol dua edip elimizden geleni yapmaktan başka çaremız yok bekleyecegız sabırla ınsallah senınde asılaman tutmustur

I
Inşallah pozitif sonuç alırsınız

Bende bugun ruyamda emzik gordum 8 yaslarinda 1 erkek cocugu verdi bunu sana x abi (esim) gonderdi dedi bilinc altida olabilir tabi ama umitleniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…