İnş pozitifi görürsün hayatım bu sefer yüzün gulcek inşvalahi bende cok merak editorumda idrar negatif vercek dir urkuyrm ama soz yarin yapacam tatlim
evet asilama yaptrdim
evet asilama yaptrdim
ya biraz yoruyo ya kanama devam ediyo aradaHoş buldum tatlım bende sizleri çok özledim prensesimiz nasıl annesini yormuyodur umarım
Bizde bir sorun yokmus canim kimse su sorununjz var demedi sebebsiz ole dusunme doktor asilamayi uygun girdu ise vardir bir bildigi asilamda spermler yikanma isleminden gectigi icin hizlari artiyor sen Allaha tevekkul et inan lutfen olacagimi elinden geleni dene ins olunlu olur senin icinpeki aşılama yaptırma sebebınız nedir söylemek isterseniz benim eşimin hız problemı var suan ılac kullanıyor ıkıncı ayında ekımde tets yaptıracagız yenıden teste gore asılama yaptıracagız bazı yazılar okudum hız problemınde asılama ıse yaramıyor dıye biraz moralım bozuldu umudum kırıldı
Bizde bir sorun yokmus canim kimse su sorununjz var demedi sebebsiz ole dusunme doktor asilamayi uygun girdu ise vardir bir bildigi asilamda spermler yikanma isleminden gectigi icin hizlari artiyor sen Allaha tevekkul et inan lutfen olacagimi elinden geleni dene ins olunlu olur senin icin
Inşallah pozitif sonuç alırsınızBenim aderim gecikmez tatlim aslinda adet takvimim bugunu gosteryor ama ben asilamanin 13.gunu hasta oldgum ve 21gunde bir adet gordugum icin kirmizilari dun bekledim ama takvimim bugunu gosteryor nasip olacaksa olur zaten birde cok ayakta kalimca kasigim helim cok agryoe hastneye gidip beklemek istemiyprum ikinci asilamada cok yordu. kendimi esime solerm aksam testi getiei nelki yarin yaparm sonrda kan vermeye gidrm bakalim icimden nekle sio beni o testler yaniltti ya canim oyuzden
ya biraz yoruyo ya kanama devam ediyo arada
ya biraz yoruyo ya kanama devam ediyo arada[/QUOT
İnş sorunsuz kucağına alırsın mesleğini canım
Benide acayip ates basiyor 4 gundur canmkasigim cooook agryor yahu acaip ates basiyor
cok guzel ins hamilesindir nenim kasik solBenide acayip ates basiyor 4 gundur canm
cok guzel ins hamilesindir nenim kasik sol agryor ya baya hep bole mi olacak acabaBenide acayip ates basiyor 4 gundur canm
Benm ilk hamilegmde 3 gunden sonra agrim hafiflemisti bwebk yerlesiyor ya o agri ondancok guzel ins hamilesindir nenim kasik sol agryor ya baya hep bole mi olacak acaba
olemi diyorsun dusugun habercisi olmasin gerci forumlara bakyrm cok agrisi olan varmis yaniBenm ilk hamilegmde 3 gunden sonra agrim hafiflemisti bwebk yerlesiyor ya o agri ondan
Zannetniyorm canim oyle olsa benm sancim azalmaj yerine artardi sanirimolemi diyorsun dusugun habercisi olmasin gerci forumlara bakyrm cok agrisi olan varmis yani