Bakalim hayrlisi ins gecer hep surmez test yapacam bu aksam alacazZannetniyorm canim oyle olsa benm sancim azalmaj yerine artardi sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim hayrlisi ins gecer hep surmez test yapacam bu aksam alacazZannetniyorm canim oyle olsa benm sancim azalmaj yerine artardi sanirim
Hadi insallah canm banada dua et lutfenBakalim hayrlisi ins gecer hep surmez test yapacam bu aksam alacaz
İstahin acik ya ondan miden kaziniyor surekli canm korkma 9 ay adet yoksureklide midem agryor bisiler yiyorum sonra yine agryor midem kaziniyor yani adet olacakmisim gibide karin agrim var ediyorum tabiki merak etme
evet ama canimda bisi istemiyor tatlim esim gelrken test al dedim vala su am tutyorum idrarimiİstahin acik ya ondan miden kaziniyor surekli canm korkma 9 ay adet yok
Benmde canim bisey istemiyor pek canm umudum yok gibi benm aslinda ama allahtan hersey allaha kalmisevet ama canimda bisi istemiyor tatlim esim gelrken test al dedim vala su am tutyorum idrarimi
Bilmiyorumki canim kan testi yaptirmadan umutsuzluga dusme yinedeebet esim aradi test alim mi die bu degisil bir marka 2tllik test cokta ucuz geldi ama israrlarniza dayanamadim yaptm ve kocaman bir tek cizgi negatif kizlar ama 2gun gecti ve halen adet olmadim ebet belrtltm ayni devam esiyor garip cikmiyor idrar testinde kist falan li oldu nedir anlayamdim
bakalim gorcez bekleyip artikBilmiyorumki canim kan testi yaptirmadan umutsuzluga dusme yinede
Hayirlisi canim allah yuzune baksinbakalim gorcez bekleyip artik
Yeni olduğu için belki çıkmadı tatlım yarın kanda baktirebet esim aradi test alim mi die bu degisil bir marka 2tllik test cokta ucuz geldi ama israrlarniza dayanamadim yaptm ve kocaman bir tek cizgi negatif kizlar ama 2gun gecti ve halen adet olmadim ebet belrtltm ayni devam esiyor garip cikmiyor idrar testinde kist falan li oldu nedir anlayamdim
bekleyecem canim belki yarin olurm adet olurm gbime geliyorYeni olduğu için belki çıkmadı tatlım yarın kanda baktir
canim dusuktu ama adet gunum yapmstm idrarda silik cikmisti bunda cikmiyor anlayamadim ben aynen zatem igmeli asilama olacak iki keredeYa bana bu sayfadan konuştuklarnızın uyarısı niye gelmiyo yaa tv seyrederken aklıma H hllal geldi dedim naptı bu kız sesi çıkmıyo bi baktım sayfalarca konuşmuşsunuzz....canım du Bakalım daha bu idrar testine çokta güvenme adetin gecikmesi sonuçta ii bişi ama olmazsa da çok üzme kendini sonuçta hamile kaldık inşallah tüp bebek bile yapmak zorunda kalsak şansımız yüksek gibi geliyor bana. Ki eğer beklemeyi göze alıyorsan aşılama ile bile olur. Tabi eğer hamile değilsen:) senin geçen seferde. İlk günlerde değerlerin düşüktü diye hatırlıyorum belki yine öyle test tespit edemedi
Du bakalım dur. Gün doğmadan neler doğar herşeyin hayırlısını dileyelim. İnşallah yarın güzel haberler alacağın bigün olur. Daha adet olmadın sonuçtacanim dusuktu ama adet gunum yapmstm idrarda silik cikmisti bunda cikmiyor anlayamadim ben aynen zatem igmeli asilama olacak iki kerede
evet canim ama migrenim tutmaya basladi yarin gelebilir kirmizilar artik onumuzdeku maclara bakacaz yapacak bisi yok tatlim ben herseye hazirlikliyim gecen ay geciktirici kullandim tatil icin belki o etki yapti bilemem ama bekirtilrm hamilelige benzyor gervektem kasik agrisi cok cekyrm nasip olacagi barsa olur zaten sagolasin sende camim benimDu bakalım dur. Gün doğmadan neler doğar herşeyin hayırlısını dileyelim. İnşallah yarın güzel haberler alacağın bigün olur. Daha adet olmadın sonuçta
hayırlısı olsun canm ya üzülme belki de test bozukturevet canim ama migrenim tutmaya basladi yarin gelebilir kirmizilar artik onumuzdeku maclara bakacaz yapacak bisi yok tatlim ben herseye hazirlikliyim gecen ay geciktirici kullandim tatil icin belki o etki yapti bilemem ama bekirtilrm hamilelige benzyor gervektem kasik agrisi cok cekyrm nasip olacagi barsa olur zaten sagolasin sende camim benim
Aldigimiz her test mi bozum anlamadim ki yanihayırlısı olsun canm ya üzülme belki de test bozuktur