Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende asilama dan sonra pogca gordu annem hamur isu yapiyordu bende hamur un vs gorunce hamile haberi alirim
Ben hanur isi gorunce kotu seyler olur hep et ekmek hamur yemek vs allah korusun ama herkeste farkli oluuor demkki

Bende ceviz kirip yiyordum tatlim su anda varya belim cok agryor kasgin agrisi belime vuruyor ama yasadgim en siddetli agri dieblrm su zamana kadar
Bendede hafif bel agrisi var canim hadi az kaldi mujdeni alicam

kabarmis hamur gorunce canim hamile haberi alirim su anda acaip akntim var su gbi nel agrimda hafidlesi ins saglikli bir gebelik olur ins tutarda

cok agryor ya uzandim yatiyom inan belime vuruyor ta INS gebeliktendir sol bak bemim hep solum agryor hep sagda ymurtam ama sol hep ayrica doktora gore sag one gore mi yazdi ki :-D taaa bacagima vuruyor agrisi tatlim
Kendine gore degil canim hangi yumutyalktaki gelistuse onu soyler

bende heves yapmiyorum iste tatlim ayni durumdayiz ama baya baya agriyor su anda bukadr agrir olur mu biz tedavi ile kaliyoeuz acaba ondan mi bukadr agri cekiyoruz
Ben ilk asilamamda uani hamile kaldigimda test gunu sancidan aglamistim o derece

bende heves yapmiyorum iste tatlim ayni durumdayiz ama baya baya agriyor su anda bukadr agrir olur mu biz tedavi ile kaliyoeuz acaba ondan mi bukadr agri cekiyoruz
Bende bilmiuorm canm ama bunye meseli benim 2. Normal yolla oldugu halde agrim oldu

Allahim ins dis gebelik falan degildur agrinj sekli dehisti bicak saplanir gbi tabiri caizse mormal agryor seyrinde arada birde bole batiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…