Yok canim kimyasal olmasindan korkuyosun ya en azindan ne yasiuosun onu anlardin diye dedim ama bence hamilesin hic gerilmenebilim zaten adet olmzsam hamikeyimdir canim hic istemyor vala doktora gtmyi
gercekten mi yaptm canim 9.gunu pizit 10.nrgatif cikti br dahada almak istmedjn siz bole yazncada acaba diyorum valahişimdi yazışmalarınızı okudum ya hemde hepsini. bence hamilesin anım bende de tüm bu belirtiler oldu hemen test yapmalısın benim aşılamanın 11. günü belli olmustu adetime 4 gün klaydı
canim sagolsin ins oledir vala sen inaclisinda bilemedim vala zaten az kalsi balalim ya nasip dielimAllah raziolsun canim cok sagol
İnsalla canim ya kendim kadar istiyorm hamile olmani benmde kasiklarimda ignelenme oluuor ama umutlanmiuorm korkuuorm heveslenmeye esimde hamilesin diyip duruyorkizlar eger hamile isim Rabbim kesinlikle yardim ediyoe disimin apsesi indi agrimiyor ne kadae sideetlydi agrisi cenemi kapatamiyordum su anda cok az agrisi var affdersinjz esim agzin cok degisik kokuyor hamilelikte olur mu hayir disimin sis zamanlari solemiyordj dun soledi bende hissdyrmm demis kokusu gbi pisikoljkmdir nedir bugun heralde 15 20dakikada bir tuvalete gidiyrm ve nekadr sk sk gtsemse affedrsiniz idrarim geliyor var yani
yaaaa insallah benimkide dert etme sen dio merak etme rahat ol dio bana dun parkta yuyoruz uzun sacli bir kiz sirr cantali bole 5yaalarinsa sacini elinin tersie atyor esimde suna bak suna ne tatli ne havali nasilda saclarni savuruyor bak bak dio daha cok uzuluyorum yaİnsalla canim ya kendim kadar istiyorm hamile olmani benmde kasiklarimda ignelenme oluuor ama umutlanmiuorm korkuuorm heveslenmeye esimde hamilesin diyip duruyor
Aunen benmkide dert etme ben eminm diyo allaj yuzlerini kara cikarmasinyaaaa insallah benimkide dert etme sen dio merak etme rahat ol dio bana dun parkta yuyoruz uzun sacli bir kiz sirr cantali bole 5yaalarinsa sacini elinin tersie atyor esimde suna bak suna ne tatli ne havali nasilda saclarni savuruyor bak bak dio daha cok uzuluyorum ya
Aminnn insallah cikarmaZAunen benmkide dert etme ben eminm diyo allaj yuzlerini kara cikarmasin
inşallah canımAminnn insallah cikarmaZ
masallah masallah benimde belirtilerim başlar insallah yaSolemesi ayip kizlar simdi balik yedik yerken yosun gibi koktu burnuma diksinmedim ama hep yeriz hic bole kokmazdi hep taze alirdik ama bu bir kac gundur buzluktaydi acaba bekledigi icin mi koktu bilmem simdi dislerimi fircalamaya grdim gozbebeklerm sanki daha parlak ve disa dogru cikmia gibiydi acaba bana mi ole geldi top top olmus disa disa duruyordu su anda cok yedim sanrm sol kasgim agryor dolgunlik hissedyrm
Vala iste bunlar ilaclarin belirtiside olablir yada yanilsama bilmyoruz kimasallah masallah benimde belirtilerim başlar insallah ya
ilacın etkisi kalmazki buzamana bende blrti yok bugün 2 kez kasıgımda batma oldu sadeceVala iste bunlar ilaclarin belirtiside olablir yada yanilsama bilmyoruz ki
Olemi diyorsun kalmaz mi bilmiyorum canimilacın etkisi kalmazki buzamana bende blrti yok bugün 2 kez kasıgımda batma oldu sadece
bence kalmaz kasıgında belirgin agrı oluyormuOlemi diyorsun kalmaz mi bilmiyorum canim
Affedrsin gaz siksmasi gbi agrim var sert sert yuryemiyorum disrda isimiz vardi yureyemiyorum sanki orda yumruk var gbi esim agzim kotu kokuyor dio debamli fircaliyorum disimde agrimiyor artikbence kalmaz kasıgında belirgin agrı oluyormu
anladım cnmAffedrsin gaz siksmasi gbi agrim var sert sert yuryemiyorum disrda isimiz vardi yureyemiyorum sanki orda yumruk var gbi esim agzim kotu kokuyor dio debamli fircaliyorum disimde agrimiyor artik