Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ellerimde kuruluk var benim cildin oldukca yagli ama su anda telefenu kullanrken rahatsi olyorm isliyorum geri kuruyor degisik birbirne surtuo rahatsiz olyorum gergin birda benim evim guney cephe salon fil gunes alir ayaklrim usuyor hatta buhun arkdsin ayagina surdum kadinin ayak simsicak benim ayaklar buz ayaklrm 4 gubdur falan hep isuyor ama

Bende aksine sicak basiyor cok sicakliyorm

test yaptrdın mı cnm

acikcasi negatifi gorecekmisim gbi geliyor taa hastanye kadar gitmyi istemiyorum koca bir sifir icin korkuyorum karnima sag saf agri giryor adet olacakmisim gbi hissedyrm gitmedim oyizden canim

kizlar solesi ayip ishal olmusum karnim ondan agryormus bu ay da olmadi gbime geliyor ya hayrlisi sizler nerlerdesiniz yahu

acikcasi negatifi gorecekmisim gbi geliyor taa hastanye kadar gitmyi istemiyorum koca bir sifir icin korkuyorum karnima sag saf agri giryor adet olacakmisim gbi hissedyrm gitmedim oyizden canim
Pozitif dusun benm bugun 6. Gunum hic belirti yok

canim ya nebilimbacaklarin cok sizliyor tatlin daha erken ama 7.den sonra baslamaz mi belirtiler benim bugun karnim agryor ishal neden oldum anlamadim vala

İlk hamileligimde 7. Gunden itibaren
2 hamilelgimde yunurtlamanin 15. Gunu bwlirtim baslamisti
Tesadufmu bilmiuorm ama ilk gebeliimde asilamanin 8. Gunu falan canim soguk ayran asi corbasi istenisti dun aksamdan beri ayran asi canim istiuor yine :)

valaha mi babannem cok sever onu kiz gel ben yapim bende var kalzemeleei cok basit bir yemek belkidr hamilesin tatlim olabilir nie olmasin demi hadi hayrlisi valahi :-D

hadi insallag tatlim benim bacaklarin sizliyor karnin agryir atesin 37 37.3 bole iyi yani bakalim adet olacakmuyum yarin

bende cabuk acikiyporum bende ilk genelgimde sabahlri midem hemen kaziniyordu iki gundur ole sabah 8 9 aciktgimi hissdyrm normade 11den asagi kahbalti yapmam

valaha mi babannem cok sever onu kiz gel ben yapim bende var kalzemeleei cok basit bir yemek belkidr hamilesin tatlim olabilir nie olmasin demi hadi hayrlisi valahi :-D
Sagol canim dusunmen yeter yaptim az once attim dolaba sogusun diue :)
Normalde cok aramam yani olmasa 1 yil yemesem aklima gelmez ama tesaduf degilse ilk hamileligmdede cok canim istemsti
Birde iki hamileligimdede ruyamda yesil elma gordum ilkinde elma yarimdi 2. De curuktu ama bukez saglam kocaman yesil bir elmaydi afiyetle yedim
Bizde yesil elma evlad derler tabirdede oyle yaziyor insallah bukez olur ve dusmez suan bariz belirtim yok. Ama yinede umudum allahtan

bende cabuk acikiyporum bende ilk genelgimde sabahlri midem hemen kaziniyordu iki gundur ole sabah 8 9 aciktgimi hissdyrm normade 11den asagi kahbalti yapmam
Bende iki hamileligimdede istahim artmisti suanda normal yani istahim ama daha erken benm icin
Hamilesin canm hic kafani yorma sen

bende asilama dan sonra pogca gordu annem hamur isu yapiyordu bende hamur un vs gorunce hamile haberi alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…