Bende aksine sicak basiyor cok sicakliyormEllerimde kuruluk var benim cildin oldukca yagli ama su anda telefenu kullanrken rahatsi olyorm isliyorum geri kuruyor degisik birbirne surtuo rahatsiz olyorum gergin birda benim evim guney cephe salon fil gunes alir ayaklrim usuyor hatta buhun arkdsin ayagina surdum kadinin ayak simsicak benim ayaklar buz ayaklrm 4 gubdur falan hep isuyor ama
Hadi insaah guzel haber ver bana bir an once canimSimdi ic camasrim yine islak bukadr islanmasida garip bugun dilemde de uyusma var
test yaptrdın mı cnmEllerimde kuruluk var benim cildin oldukca yagli ama su anda telefenu kullanrken rahatsi olyorm isliyorum geri kuruyor degisik birbirne surtuo rahatsiz olyorum gergin birda benim evim guney cephe salon fil gunes alir ayaklrim usuyor hatta buhun arkdsin ayagina surdum kadinin ayak simsicak benim ayaklar buz ayaklrm 4 gubdur falan hep isuyor ama
yok canim yaptrmadim adet gunumun gecmesini bekleyecgim bekleyim diyorun yanitest yaptrdın mı cnm
insallah sebde ver canimHadi insaah guzel haber ver bana bir an once canim
Gecmis olsun canimkizlar solesi ayip ishal olmusum karnim ondan agryormus bu ay da olmadi gbime geliyor ya hayrlisi sizler nerlerdesiniz yahu
Pozitif dusun benm bugun 6. Gunum hic belirti yokacikcasi negatifi gorecekmisim gbi geliyor taa hastanye kadar gitmyi istemiyorum koca bir sifir icin korkuyorum karnima sag saf agri giryor adet olacakmisim gbi hissedyrm gitmedim oyizden canim
canim ya nebilimbacaklarin cok sizliyor tatlin daha erken ama 7.den sonra baslamaz mi belirtiler benim bugun karnim agryor ishal neden oldum anlamadim valaPozitif dusun benm bugun 6. Gunum hic belirti yok
canim ya nebilimbacaklarin cok sizliyor tatlin daha erken ama 7.den sonra baslamaz mi belirtiler benim bugun karnim agryor ishal neden oldum anlamadim vala
valaha mi babannem cok sever onu kiz gel ben yapim bende var kalzemeleei cok basit bir yemek belkidr hamilesin tatlim olabilir nie olmasin demi hadi hayrlisi valahi :-Dİlk hamileligimde 7. Gunden itibaren
2 hamilelgimde yunurtlamanin 15. Gunu bwlirtim baslamisti
Tesadufmu bilmiuorm ama ilk gebeliimde asilamanin 8. Gunu falan canim soguk ayran asi corbasi istenisti dun aksamdan beri ayran asi canim istiuor yine :)
Sagol canim dusunmen yeter yaptim az once attim dolaba sogusun diue :)valaha mi babannem cok sever onu kiz gel ben yapim bende var kalzemeleei cok basit bir yemek belkidr hamilesin tatlim olabilir nie olmasin demi hadi hayrlisi valahi :-D
Bende iki hamileligimdede istahim artmisti suanda normal yani istahim ama daha erken benm icinbende cabuk acikiyporum bende ilk genelgimde sabahlri midem hemen kaziniyordu iki gundur ole sabah 8 9 aciktgimi hissdyrm normade 11den asagi kahbalti yapmam
Olmayacak adet 9 ay insallahhadi insallag tatlim benim bacaklarin sizliyor karnin agryir atesin 37 37.3 bole iyi yani bakalim adet olacakmuyum yarin
Bende ceviz kirip yiyordum tatlim su anda varya belim cok agryor kasgin agrisi belime vuruyor ama yasadgim en siddetli agri dieblrm su zamana kadarOlmayacak adet 9 ay insallah