Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 3gundur basladi yoktu bisi canim dedim ya ozamanda agzimda sadce aci bir tat baska bisi yojtu ama iki gundur yogun bel ve kasik agrim var daha once yoktu su amda hic bir is yapamyrm mesela cok agryor
Canim benim 2 hamilelhmdede kasik agrim oldu ilkinde 7. Gunu 2. De 15. Gunu baslamisti belki buda tutmustur belirti icin erkendir degilkmi bende soylemesi ayip asiri gaz problemi var 4 gundur surekli sisim yediklerime dikkat ediyorm yine ayni benm yumurtlma donemimde cok gaz problemim olur hamileliktede olmustu birde 5. Gunu sag tarafimda 1 2 kez batma oldu istahim normal sayilir biraz artma var gibi ama henuz elle tutulur belirtim yok

Bilmiyorum camim ben adet olmadim ama halen yarin olablrm gbi geliyor hicte gecikemz ama bakalim hayrlisi asilamanin 13.gunu her zaman ader gunume denk gelie olanlr sen bedenine daha iyi taniyorsun bana disrdan bukadr cabuk olmaz belrtindiolar mesela anlamyirlr ama ben diyrm ki diger hamilelegimde de bunlari bunlari hissettm ilaclrdan olur diolar ne yapackin

kirpiklrimde tuaflik var bakiyorum bir i digerlrinden uzun duryor cekiyorum gelmiyor bugunde bir iki tane ole farketrim ust kirpiklermde ust uste ciktigindan snirm ole duruyor yada bana ole geliyoe bilmyrm artk

Yok canin ilac degil benmki 2. Kendilignden oldu ya yumurtlama ve supheli iliskiden tam 15 gun sonra kasik agrim ve mide biulantim baslamisti birde idrarda koyulasma
İlk asilamamdada 7. Gunden sonra kasik agrim oldu ara ara ama tam belirti yine 15. Gunu basladi mide bulantisu siddetli kasik agrisi ve idrarda koyulasma ne sevinebiliurm nede uzule allah herseyin hayirlisini versin hersey olacagina varirmis ahmak kaygisini cekermis derler ama elimde olmada kaygilaniyorm iste malasef

kirpiklrimde tuaflik var bakiyorum bir i digerlrinden uzun duryor cekiyorum gelmiyor bugunde bir iki tane ole farketrim ust kirpiklermde ust uste ciktigindan snirm ole duruyor yada bana ole geliyoe bilmyrm artk
Bende gelip Gidip goz bebeklerime bakiyorum degisim varmi diye ama bilmiyrm varmi yokmu

Selam herkese bende aşılama yaptırdım ve bugün itibariyle 12 gün 2 saat oönce de kahverengi akinti oldu biraz sizce adetimmi geliyor acaba hhiç bir belirtide yok malesef

Yerleşme olmazmi acaba hamile olan arkadaşlar beni biraz bilgilendirse moralim çok bozuldu
İnsallah yerlesmedir canim ama genelde kahve lekedn sonra kanama geliyor 2 hamilelk yasadim 1 de basarisz asilama asilamam tutmadignda 13. Kahveleke geldi 14. Gun kanama basladi

tweehayırlısı olsunt: 42547300 .!.:
İnsallah yerlesmedir canim ama genelde kahve lekedn sonra kanama geliyor 2 hamilelk yasadim 1 de basarisz asilama asilamam tutmadignda 13. Kahveleke geldi 14. Gun kanama basladi
Hakkimizda hayirlisi olsun olmasa ikinci aşılama yaparım herhalde

Hakkimizda hayirlisi olsun olmasa ikinci aşılama yaparım herhalde
Hayirlisi canim birde bisey soyleyecegim genelde yunurta catladiktan 14 gun sonra yada 15 gun sonra kanama baslamsi lazim yumurtan asilamadan once catlamis buyuk ihtimal benm 2. Asilamamda adetim 13. Gunu geldi dr anlattim bukez onlem aldik ama erken catlamsin diye rabbime kalmis gerisi

Olabilir dikkate alcam peki senin kaçıncı aşılam bide iikincide hemen başlarım Dr yoksa bir ay dinlenmemi ben bu konuda biraz acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…