amladim canim benimBenmde agri surekli oluuodu geriliyor gibi baski var gibi bir agriydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amladim canim benimBenmde agri surekli oluuodu geriliyor gibi baski var gibi bir agriydi
Burdayim tatlimHilal nerelerdesn canm
Gitmeyecem tatlim adet gormyi beklyecem gormzsem gidiem yarinda beklerm olmzsa gidirmBugun regl gunun degilmiudi teste gidecekmisin canim bendd bugn 7. Gun hic belirti yok canim cok sklyr
Anladim İnsallah olmaz canm adetGitmeyecem tatlim adet gormyi beklyecem gormzsem gidiem yarinda beklerm olmzsa gidirm
ay insallah benimde babannemle abim su anda burdalar kahvalti yaptik akitim devam.esiyor kasgim agryoe ama bak semin erken bence benim 2gundue bukadr agrm ve akintim varAnladim İnsallah olmaz canm adet
Benimde annem ve kuzenim geliuor memleketten yoldalar evde yalniz vakit gecmiyordu sagolsun annem geliyor
Hem sevinmeye korkuyorm hemde umutsuz olmak istemiyorm cok can skci beklemekay insallah benimde babannemle abim su anda burdalar kahvalti yaptik akitim devam.esiyor kasgim agryoe ama bak semin erken bence benim 2gundue bukadr agrm ve akintim var
Evet aynen oleHem sevinmeye korkuyorm hemde umutsuz olmak istemiyorm cok can skci beklemek
İnsallah olur canim ya hayirlisindan senn kacinci gunBenim bugun yarin belli olur tatlim seninde az kaldi sayilir sende olumlu dusun yesil tam elmayi dusun tatlim :-D
13.gun tatlim benimİnsallah olur canim ya hayirlisindan senn kacinci gun
Bende adet olmazsam eger 15. Gunu test yaptirnayi dsunuyorm 8 gun var twste eger adet olmazsam tabi13.gun tatlim benim
Anladim canim bende ole yapacam zaten yarini beklyecemBende adet olmazsam eger 15. Gunu test yaptirnayi dsunuyorm 8 gun var twste eger adet olmazsam tabi
Hadi yarin mujde ver bana 1 hafta sonrada ben sana veririm insallahAnladim canim bende ole yapacam zaten yarini beklyecem
yarimda bekleycem tatlim yani bende 15.gun kan verecem once yine idrar yaparm heralde kasigim halen agryoe belimdeHadi yarin mujde ver bana 1 hafta sonrada ben sana veririm insallah
insalaaaaahhhhhh veririsin tatlimHadi yarin mujde ver bana 1 hafta sonrada ben sana veririm insallah
İnsallah canminsalaaaaahhhhhh veririsin tatlim
Canim belirtilerin nezaman basladi seninyarimda bekleycem tatlim yani bende 15.gun kan verecem once yine idrar yaparm heralde kasigim halen agryoe belimde