Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnm ilk hamilelgmde kasigim agrimisti asilamadan 6 gun sonra hamile olabilrsin iliskiye girme bnce rahin kasilmasin
ama canim asilamada gunu birlik iliski diyorlar ya oyuzden esime hayr demiyorum gecen sefrde biz 12gune kadar gub asiri yapmstk sansi arttralim die oyuzden mi dsutu ki bu sefer tutarsa alttan mauyene olmyack doktorlar ogrencoyfi ve beni cok zorladilr henuz 1haftalik gebelkte kese gormek icin affdersin cubugu habire sokup sokip karistrdilar ben ondan da dusmus olabilr diyorum bugun 5gun asilamsyida sayarsak

yok tatlım bence bekle girmeyin ya bugün 5 gün normal yani 1.5 gün az ama bence

Canim asilamanin ilk 3 gunu iliski oneriyorlar yumurta gec vs catlar diyr ondan sonraki gun faydasi olmaz bence ilski olmasin tutunmaya calisan gebelige zarari olabilir 7. Ginden sonra rahime yuvarlaniyor dollenen yumurta busefer alttan bakilmasin canim izin verne belki onunda zarari olmustur

yok tatlım bence bekle girmeyin ya bugün 5 gün normal yani 1.5 gün az ama bence
Ama erken catlarsa ozaman sansimiz artar diye dusunuyrm canim kararsiz kaldim valla of doktoru aradimda utandim sormaya telde gunduz sorsaydim keske

ya millet dere tepe atlıyo zıplıo , buzdolabı çekio , kanepe kaldırıyo bişi olmuyo biz neleri neleri düşünüoz kızlar biraz abartıyoz ondan mı böyle oluyo sakınan göze çöp mü batıyo gerçekten yaaa böyle yapmasak mı??

vala bizim ikici asilama perhizimuz 6 gundy tuttu ama bu sefer de 4 gundu doktor bugun saat 3 4gbi birlkte olablrseniz olun dedi gecen sefer daha uzun perhiz suresi olmasina ragmen esimin degelro daha yuksekti ama kuruyemis keci boynuzu pekmezni cok yemistj yani nasip nasip gunle falan cok alakli diil sakin olmalisin

vala canim sakinmak ile alakasi yok ben gecen asilamada hix sakinmadim hicde oturmadim her isimi yaptm dustu yani dedim ki olacaksa olur bana dediler ki sen hic yatip dinlenmedin eee insanlr bole soyleyince acaba diyorsun bu sefeese bole deniyelim diyorsun

Ama erken catlarsa ozaman sansimiz artar diye dusunuyrm canim kararsiz kaldim valla of doktoru aradimda utandim sormaya telde gunduz sorsaydim keske
Sen bilirsin gene tatlım ama azalması baya bi etki edio bence yaa bizim ilk aşılamada 115 mlyn du yıkamadan sonra enjekte edilen tuttu , 2.sinde 43 mlyn düştü nedense!! ve tutmadı..Bilmiom ki yaaa gerçi ben bide senin gibi yumurtam biraz fazla büyüktü bu sefer acaba önce mi çatladı da tutmadı die düşünmüştüm.Benimde kafam karışıtı şimdi:S

bende tuttuğu ay çok sakınmıştım hiç kalkmadım, bu ay ama hiç oturmadım normal devam ettim hayatıma tutmadı ne bilim yaaaa ne zor işlermiş yaaa

Tatlim vala cok eselediler doktora sorym netten bakyrm alttan muayene ile bebek dusmez dior hep ama karsi komsum bana ski ski tembihlemsti hilal alttan muayene olma die ben dedim ki bisi olmasin yok olmaz yat yat dediler bir kere baatedi bakti bakti goremdi somra bir daha ozur dilerm dedi cunugu sokru yine karsyedilr 4.gunude dustu asilamadaki hemsire dedi ki bie haftalik genelikte kese mi gorulur sacmalamislr dedi

Ben de önümüzdeki ay bi rahim filmi çektirip bişi çıkmazsa diğer ay tüpe başlıcam kısmetse inşallah hayırlısıyla olur artık

ikincisi tutup mu dusmedi yoksa hic mi tutmadi canim

simdi adete 8gun var artik iliski olmasin mi diyorsun su anda kasik agrim bacagima vuryor acaba doktor sasrdimi nedir hani yatinca sedyeye benim sol kasik onun sagina geliyor cunku sagda hic kipirdama yok sol bemim hep agryor solda buyuyen yumrta yok ama isin garibi

yok hiç tutmadı yaa 2. ama bnm kürtajdan sonra bi sıkıntım var sanırım adetim %80 azaldı benim hem yoğunluk hem gün açısından muhtemlen bi sıkıntı var rahimde

Bizimde ilk asilamada 66 mlyn ikincide 40 mlyn du ilki tuttu 2. Tutmadi ilkindr cinsel perhiz 2 gun
2.de 3 gundu bende erken catladigina emin gibym 2. Asilamada zaten erken adet oldum

Bendedr sagda geliadigi halde hep solum agridi takilma sen onlara bence olmasin cnim tutan tutmustr zaten birde ayiptr soylemesi gogus ucun uyarilmasin rahmin kasilmasini tetikliyrms kisacasi esinle yakinlasma sonuca kadar

ya ben onu çok denedim çatlama iğnesinden sonra 15. gün mutlaka hasta oluyorum.yumurta çatladıktan 14 gün sonra hasta olunur diyorlar bu durumda acaba diorum benm iğneden sonraki gün çatlamış mı acaba aşılama geçmi kaldı diorum zaten büyüktü yumurta 20.5 filan gibi çatlatma iğnesi vurmuştum ben bi öncekinde 17.5 18 gibi vurulmuştum tutmuşut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…