inşallah bukez olur düşmez canım bende hafta içi olucam sanıım 3. asılamayısagol canim evet bizimde.ole.oldu soleki cok dusunmemeye calisyorm relaksim bu ay misafir kabul rtmeyecem gecem asilamada cok kisi kabul ettim cok gezdim bu ay biraz daha dikkat etmege caliscagim tutarsa en azindan dusmesin die ne yapayim
Canım bugün 15. Gün testi tekrarladım 0.100 çıktı ilaçları bıraktım adeti bekliyorum artık 7 yumurta büyümüştü yine olmadı tüm süreç sıkıntısız ilerliyor sonuç hüsran ben şimdi tekrar tüp bebek istiyorum eşim devlet hastanesinde dene diyor ben istemiyorum Acıbadem i düşünüyorum ama o kısmette varsa devlettede olur diyor Zeynep Kamil var ama ben istemiyorum ilk denemeyi Memorial Şişli'de denemiştik tutmamıştı kızlar üç kez çatlatma yaptık normal ilişki bir kez aşılama bir kez tüp bebek şimdi nasıl devam edeyim sizce Şaştım kaldımCanım son durum ne acaba
Hayirlisi olsun canim ya uzulmeCanım bugün 15. Gün testi tekrarladım 0.100 çıktı ilaçları bıraktım adeti bekliyorum artık 7 yumurta büyümüştü yine olmadı tüm süreç sıkıntısız ilerliyor sonuç hüsran ben şimdi tekrar tüp bebek istiyorum eşim devlet hastanesinde dene diyor ben istemiyorum Acıbadem i düşünüyorum ama o kısmette varsa devlettede olur diyor Zeynep Kamil var ama ben istemiyorum ilk denemeyi Memorial Şişli'de denemiştik tutmamıştı kızlar üç kez çatlatma yaptık normal ilişki bir kez aşılama bir kez tüp bebek şimdi nasıl devam edeyim sizce Şaştım kaldım
Vardir mutlaka canim ben okumustun forunda 5 kez asilama yaptiran ve sonuc alan bende persembe olucan kisnetse yrn kontrolm var suan gelismis 1 yumurtan var sen kac yunurtayla asilana oldun birde rahim duvarin kac mm diVala kizlar 3.4.5.asilamada hamile kalan varmi bilmiyprum acikacsi duygularim.cok nötr yani hic bir his yok ne iyi ne kotu ne olumlu ne.olumsuz hec birsey hiseetmiyorum
canim iki adet yumurtam vardi rahim duvarimda 12m di tatlimVardir mutlaka canim ben okumustun forunda 5 kez asilama yaptiran ve sonuc alan bende persembe olucan kisnetse yrn kontrolm var suan gelismis 1 yumurtan var sen kac yunurtayla asilana oldun birde rahim duvarin kac mm di
Yumurtalar kac mm di canm catlatma igesini oldugun gun ben bugun gittim yumurta 22 mm yakasmis yaninadasivi birakmis catlamaya hazi gibiydi persembe asilama olacagm gec olurmu acaba gece catlatama ignemi olacgm sol tarafammdada 2 tane 15 16 mm yunurta vardi kafam karisti ya yunurta bugun catlarsacanim iki adet yumurtam vardi rahim duvarimda 12m di tatlim
Sagol canm insallahKızlarr bana gelmedi hiç burada konuşulduğunun bildirimleri yaaa görmedim konuştuğunuzu:S Bizim ekip burda yine özlemiştim hepinizi:) Tedaviye başlayanlara hayırlı olsun inşallah bu sefer gelicek bebişlerii 1 er 2 şerr :)
kafani bumlarla mesgul etme lutfen benden once hamile kalan kuzenim esi dusuk yapmsti ozamam benim asilamam tutmustu dusmustu o simdi yine hamileymis bunda da vatdir hayor dedik.tatlim ben adetimin 4.gunu gttim ilaca basladim 5gun sonra gttim iki adet sag taracimda biri 18.5 digeride 15m di ogun gece 11.30da catlatma ignemi oldum.benim de aklima gelen su aslinda catlatma ignesi olduktan sonrada buyuyor mu ki yumrtalar asilamaya kadar gecen ay benim buyumemeti bir gun sonra gttgimde iki mm buyumuslerdr ee simdi catlatma ignemi buruldgum gun ve ertesi gunu sayarsak iki gunde 4m buyumus olmalari gerekir ama catlatma ignesi vuruldktan sonrda buyuyor mu iste.Bu arafa bu ayda dinlecem dedim ama dun misafrm vardi sehir disindan evi suprmedm ama yemek falan yaptm bira kasgim ve belim agridi bugun asilamamin besinci gunu 20lik disim iko gundur sis apse yapti malasef ki ilac kullanmiyorum ins kendiligindem gecer.az dolaninda sol kasigim ve belim agryor dugune gttik zorla kaldrdilr bir kere yavas yavas oynadim ama eskiye oranla daha dikkatliyim supurme hic yapamdim su icerken bugun yine suda acima vardi tadinda yada psikoljik bilemiyorum her zamanki gini bemim hep solum agryor sag tarafta yumrtalrm ama hep sol anlamsi diilm sekerinYumurtalar kac mm di canm catlatma igesini oldugun gun ben bugun gittim yumurta 22 mm yakasmis yaninadasivi birakmis catlamaya hazi gibiydi persembe asilama olacagm gec olurmu acaba gece catlatama ignemi olacgm sol tarafammdada 2 tane 15 16 mm yunurta vardi kafam karisti ya yunurta bugun catlarsa
gec olmaz bence bende ilk asilamada 23mm de asilama oldum catladi yinede xumku beyaz yogun akintilrm oldu asil bu ay pek hissetmdim catladgni artik cok gezmedim ondanmisidr bilmem iki asilamamda da ugneden sonra gezerdim dolasrdim alisveris yapardum bole beyaz beyaz nasil akardi anlatamam.hem gec kalinsa bile siger iki tanen tutatbilir bana ikiz olabilir die yine imza attrdilar demekki 15mm lik lerde tutabiluyor ole degil mi tatlimYumurtalar kac mm di canm catlatma igesini oldugun gun ben bugun gittim yumurta 22 mm yakasmis yaninadasivi birakmis catlamaya hazi gibiydi persembe asilama olacagm gec olurmu acaba gece catlatama ignemi olacgm sol tarafammdada 2 tane 15 16 mm yunurta vardi kafam karisti ya yunurta bugun catlarsa
Yumurtalama akintim geliuor bende bugun catlamasindan korkuyorm canm senn catlatma ignesi oldugun gunmi 23 mmdi bu asilamandaki yumlar kac mm digec olmaz bence bende ilk asilamada 23mm de asilama oldum catladi yinede xumku beyaz yogun akintilrm oldu asil bu ay pek hissetmdim catladgni artik cok gezmedim ondanmisidr bilmem iki asilamamda da ugneden sonra gezerdim dolasrdim alisveris yapardum bole beyaz beyaz nasil akardi anlatamam.hem gec kalinsa bile siger iki tanen tutatbilir bana ikiz olabilir die yine imza attrdilar demekki 15mm lik lerde tutabiluyor ole degil mi tatlim
catlams ignrmi vuruldugum gun 23mm di bemim adet duzlerm hic sasmaz benimkide kendliginden catlar her zamanYumurtalama akintim geliuor bende bugun catlamasindan korkuyorm canm senn catlatma ignesi oldugun gunmi 23 mmdi bu asilamandaki yumlar kac mm di
Birde benm yum kendiliginden catlayabiliyor insallah erken catlamaz
canim bu asilamada catlama ignemi vuruldgum gun 18.5 ve 15 idi iki adetYumurtalama akintim geliuor bende bugun catlamasindan korkuyorm canm senn catlatma ignesi oldugun gunmi 23 mmdi bu asilamandaki yumlar kac mm di
Birde benm yum kendiliginden catlayabiliyor insallah erken catlamaz
Bnm ilk hamilelgmde kasigim agrimisti asilamadan 6 gun sonra hamile olabilrsin iliskiye girme bnce rahin kasilmasinkizlar birdr solemsi ayip iliski sirasinda kasigim cok agridi bugun
Anladim canm doktoru aradim panik yapma catlamaz asilamaya yetisir dedi yinede bugun iliski olacak ama cinsel perhiz suresi 1 bucuk gun olacak bugun ilsiki olmazsada 5 gun perhiz oluyor 2 gunden az 5 gunden fazla olmamasi lazimmis napicaz simdi ya asilamadan 1 gun yada 2 gun once iliskiye giren varmi aranizda hill canim esiinin sperm sayisi kacti asilamadacamim senin zaten iki adat daha varmis ya onlarda var sonuca bak benim 18.5 digeri 16 di ikiz olursa kabul ediyorum die imza attim yani demkki digernin de tutma payi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?