- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tedaviyle mi hamile kaldinHicbir sakincasi olmaz zaten ilk zamanlar susam tanesi buyuklugunde oluyolar Ben hamile oldugumu ogrenmeden once oruclu oruclu 35 derece sicakta 1 saat tempolu yuruyus yaptim 1 ay boyunca bisey olmadi o yuzden merak etme olmaz
Hayir kendiliginden oldu Biz ramazanda oruc tuttugumuz icin 3. asilamayi ramazandan sonra yaptircaktik ve ramazani es gectik tum ay boyunca tek bir gun iliski oldu onda da hamile kalmisim inanamadik 2 negatif asilamadan sonra 3.ye gerek kalmadi cok sukur Bizim zaten sebepsizdi demek ki zamanini bekliyormus gercektenCanım tedaviyle mi hamile kaldin
Cnm ben asilamanin 11. Gununde yaptrmistim ikinci cizgi hafif cikmisti umatim hamilesndr sendeMrb kızlar ben iki gün önce test yapmıştım evde önce negatifti sonra atmadan önce bir inceleyeyim dedimyaklaşık bir saat sonra gözümün içine soktum Üç beş sağ sola takla attırdım :) neyse böyle kıl gibi çok çok ince çok çok soluk bir Gölge gibi bir şey gördüğümü sandım emin olmak için bu sabah tekrarladım bu sabahta geçen defa ki çok çok zorlamasamda yine hafif Gölge gibi bir belirti var sanki iğneden sonra 12. Gün sizce iki gün sonra tekrarlayayım mı yoksa bugün kan vereyim mi Dr Cumartesi 15. Gün bak Demişti yaaa acaba olabilir mi birde ikinci testin markası Nova Güvenilir mi
Birakma cnm bende ilk 3.6 cikmisti bikacgun sonra tekrarlaKızlar 12. kan testi sonucu 2.7 sizce jeli bırakmalı mıyım bence 15. Gün tekrarlamanın bir anlamı yok
Yüce Mevlam işte. Çok şükür Rabbime.. İnsaAllah hayırlısiyla dünyaya getirmeyi nasip etsin canım benimHayir kendiliginden oldu Biz ramazanda oruc tuttugumuz icin 3. asilamayi ramazandan sonra yaptircaktik ve ramazani es gectik tum ay boyunca tek bir gun iliski oldu onda da hamile kalmisim inanamadik 2 negatif asilamadan sonra 3.ye gerek kalmadi cok sukur Bizim zaten sebepsizdi demek ki zamanini bekliyormus gercekten
Canım Kaçıncı gün OLDUĞUNU hatırlıyor musun ve sonra ki değer kaçtıBirakma cnm bende ilk 3.6 cikmisti bikacgun sonra tekrarla
insallah amin.Sizlerede en kisa zamanda nasip etsin insallahYüce Mevlam işte. Çok şükür Rabbime.. İnsaAllah hayırlısiyla dünyaya getirmeyi nasip etsin canım benim
Asilamanin 11. Gunu 3.6 cikti 18. Gun cok yukselmistiCanım Kaçıncı gün OLDUĞUNU hatırlıyor musun ve sonra ki değer kaçtı
Canim hayırlı olsun inş bu sefer sağlıklı bir gebelik gecirirsin dikkat et kendinekizlar asilama oldum hayrlisi Allahtan
canim sagolasin ins hepimiz saglikli biree bebklermiz olur bu ay dikkat edecem evet ama bu ay esimin degelri gebe kaldgim aya gore dusukCanim hayırlı olsun inş bu sefer sağlıklı bir gebelik gecirirsin dikkat et kendine
İnş canım doktor ne dedi bu düşüş içincanim sagolasin ins hepimiz saglikli biree bebklermiz olur bu ay dikkat edecem evet ama bu ay esimin degelri gebe kaldgim aya gore dusuk
Canimsin hayırli olsun bence onu sıkıntı yapma Rabbim verecek olsa her turlu verir.. Pozitif düşün.. İnsaAllah güzel haberler verirsin bizlereesimin bu sefer degerleri dusum geldu umudum yok yikama sinrasi hareketlilik 20 sizce nasil.ki
Canım son durum ne acabaKızlar 12. kan testi sonucu 2.7 sizce jeli bırakmalı mıyım bence 15. Gün tekrarlamanın bir anlamı yok
Benim esiminde normalde cok yuksek gelirken asilama gunleri daha dusuk cikti O stresten oluyomus bi de beslenme tarzindan Zaten surekli degisiyo sayi ve hareketlilik o yuzden cok dusunme bencedoktor bisi demedi ya onun icin ayrica urolojiye gtmemiz gerekir onlar yorum yapmyor asilama birimi ayri benim gozlemlendgim bir dusus yani acaba eksi mi normal mi bilemedim
sagol canim evet bizimde.ole.oldu soleki cok dusunmemeye calisyorm relaksim bu ay misafir kabul rtmeyecem gecem asilamada cok kisi kabul ettim cok gezdim bu ay biraz daha dikkat etmege caliscagim tutarsa en azindan dusmesin die ne yapayimBenim esiminde normalde cok yuksek gelirken asilama gunleri daha dusuk cikti O stresten oluyomus bi de beslenme tarzindan Zaten surekli degisiyo sayi ve hareketlilik o yuzden cok dusunme bence