- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Sagol canim amin insallahKızlar yeni tedaviye başlamişsiniz rabbim inşallah hayırlısıyla yüzünüzü güldürür hepiniz her daim dualarimdasiniz. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim amin insallahKızlar yeni tedaviye başlamişsiniz rabbim inşallah hayırlısıyla yüzünüzü güldürür hepiniz her daim dualarimdasiniz. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Oy oy pasami geliyor insaAllah... Rabbim hayırlisiyla dünyaya getirmeyi ve hayırlı bir evlat olarak yaşamayı nasip etsin... İnsaAllahEdiyorum canım bebek için hatim yapmaya çalışıyorum sonrasında size de dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder. Canım oğlumuz olacak . Sizde dua edin bize sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah.
Ediyorum cansucum inşallah rabbim bu sefer yüzünü guldurur dualarimdasinEsracim banada dua et neolursun buay asilamam var adim cansu allah evladini bagislasin canin
Amin canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallahOy oy pasami geliyor insaAllah... Rabbim hayırlisiyla dünyaya getirmeyi ve hayırlı bir evlat olarak yaşamayı nasip etsin... İnsaAllah
Amin canim allah raziolsun allah gonlune gore versin insallahEdiyorum cansucum inşallah rabbim bu sefer yüzünü guldurur dualarimdasin
Amin amin insallahGözünüzaydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Canım test hassas test mi bilmiyorum ama birde onunla yap istersen. Ama bildiğim kadarıyla ilk yarim saat sonra çıkan çizgi dikkate alınmıyor. Inşallah hamilesindir hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.Mrb kızlar ben iki gün önce test yapmıştım evde önce negatifti sonra atmadan önce bir inceleyeyim dedimyaklaşık bir saat sonra gözümün içine soktum Üç beş sağ sola takla attırdım :) neyse böyle kıl gibi çok çok ince çok çok soluk bir Gölge gibi bir şey gördüğümü sandım emin olmak için bu sabah tekrarladım bu sabahta geçen defa ki çok çok zorlamasamda yine hafif Gölge gibi bir belirti var sanki iğneden sonra 12. Gün sizce iki gün sonra tekrarlayayım mı yoksa bugün kan vereyim mi Dr Cumartesi 15. Gün bak Demişti yaaa acaba olabilir mi birde ikinci testin markası Nova Güvenilir mi
senin bebeginin cinsiyeti belli oldu mu :) ?Canım test hassas test mi bilmiyorum ama birde onunla yap istersen. Ama bildiğim kadarıyla ilk yarim saat sonra çıkan çizgi dikkate alınmıyor. Inşallah hamilesindir hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.
Hicbir sakincasi olmaz zaten ilk zamanlar susam tanesi buyuklugunde oluyolar Ben hamile oldugumu ogrenmeden once oruclu oruclu 35 derece sicakta 1 saat tempolu yuruyus yaptim 1 ay boyunca bisey olmadi o yuzden merak etme olmazİğnenin 10. Günü idrar testi negatif :) bu arada tenis dersi alıyorum bir sakıncası olur mu sizce haftada 3 saat
Canım benim bu ay benim günüm geçmişti iki testte bir iki saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı .. Ama sonra adet oldum.. benim kanda belli olmuştu 13.gün sen istersen direk kan testi yaptir.. İnsaAllah gebrsindir. Ve senin gibi olan arkadaşlar vardı burda. Sonradan hamileliği kesinleşen..Mrb kızlar ben iki gün önce test yapmıştım evde önce negatifti sonra atmadan önce bir inceleyeyim dedimyaklaşık bir saat sonra gözümün içine soktum Üç beş sağ sola takla attırdım :) neyse böyle kıl gibi çok çok ince çok çok soluk bir Gölge gibi bir şey gördüğümü sandım emin olmak için bu sabah tekrarladım bu sabahta geçen defa ki çok çok zorlamasamda yine hafif Gölge gibi bir belirti var sanki iğneden sonra 12. Gün sizce iki gün sonra tekrarlayayım mı yoksa bugün kan vereyim mi Dr Cumartesi 15. Gün bak Demişti yaaa acaba olabilir mi birde ikinci testin markası Nova Güvenilir mi
Evet canım oğlumuz olacak inşallah. Seninki kac haftalik oldusenin bebeginin cinsiyeti belli oldu mu :) ?
Masallah darisi basima Ben 9.haftadayim 8.haftada ilk kontrolumuz vardi Kalp atislarini gorduk hatta gununden 5 gun ileri gidiyo dedi doktor ama ben surekli bi endise halindeyim bebege bisey olcak diye zor hamile kalinca boyle oluyo sanirim Sende de var miydi endise ilk zamanlar ?Evet canım oğlumuz olacak inşallah. Seninki kac haftalik oldu
Evet canım hala var kalp atışını duyacak miyim duyduk çok şükür ya durduysa diyordum. Doktorun odasına girmeden bildiğim bütün süreleri okurdum hala öyleyim. Doktor söylemeden zeka testlerini ne zaman yapacaz ayrıntılı ultrason ne zaman olacak diye ben sorarım. Aklıma birşey geldikçe arar sorarım. Eşim şu çocuğu ben dogursaydim keşke diye dalga geçer sürekli yani anlayacagin o bende de var canım hemde fazlasıyla. Biraz zaman geçsin tekmelerini hissettikce rahatliyacaksin inşallahMasallah darisi basima Ben 9.haftadayim 8.haftada ilk kontrolumuz vardi Kalp atislarini gorduk hatta gununden 5 gun ileri gidiyo dedi doktor ama ben surekli bi endise halindeyim bebege bisey olcak diye zor hamile kalinca boyle oluyo sanirim Sende de var miydi endise ilk zamanlar ?
Normal demekki boyle olmamiz Bende surekli kendimi pozitif dusunmeye zorluyorum ve Allaha siginiyorum insallah sagsalim dogururuzda rahatlariz diycem ama bu seferde annelik psikolojisi baslar :) Allahim bebeklerimizi korusun burdaki arkadaslarida en kisa zamanda anne yapsin hep dua ediyorumEvet canım hala var kalp atışını duyacak miyim duyduk çok şükür ya durduysa diyordum. Doktorun odasına girmeden bildiğim bütün süreleri okurdum hala öyleyim. Doktor söylemeden zeka testlerini ne zaman yapacaz ayrıntılı ultrason ne zaman olacak diye ben sorarım. Aklıma birşey geldikçe arar sorarım. Eşim şu çocuğu ben dogursaydim keşke diye dalga geçer sürekli yani anlayacagin o bende de var canım hemde fazlasıyla. Biraz zaman geçsin tekmelerini hissettikce rahatliyacaksin inşallah
Amin canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Normal demekki boyle olmamiz Bende surekli kendimi pozitif dusunmeye zorluyorum ve Allaha siginiyorum insallah sagsalim dogururuzda rahatlariz diycem ama bu seferde annelik psikolojisi baslar :) Allahim bebeklerimizi korusun burdaki arkadaslarida en kisa zamanda anne yapsin hep dua ediyorum