- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Bizde zeka testini bekliyorz canimiz sıkkın bisi cikcqk die korkuyorzAllah saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım ben cinsiyeti ogrenemedim hala sen erken ogrenmissin doktor 16 haftada öğreniriz dedi zeka testimiz de iyi dedi ama kan sonucunu henüz almadık inşallah bir sıkıntımız yoktur
Bir sorun yok di mi canım insaAllahBizde zeka testini bekliyorz canimiz sıkkın bisi cikcqk die korkuyorz
Cansucum nasilsin... Ben adet oldum şükür.. Ben bir kaç soru soracaktım o soğan kürünü günde kaç kez yaptin.. Birde o bardak yaptıktan sonra hemen yakı yapılıyor ya hemen iliski olacak miAmin canim
Hadi gözün aydın şekerim hemde ilacı kullanmadan oldun galiba değil mi:) adet olur olmaz hemen gaza geliyo insan yeniden gebelik için senin sorulara bakılırsa sende gözünü karartmışsınn sende ben gibi:)) inşallah çarçabuk oluverir kardeşim bu ay zaten kürtajdan sonra çok daha kolay oluyormuş inşallah öyle olur da yüreğimizin sızısı azda olsa diner. Benim bu ay yumurtlama günüm şaşmadı. Ovulasyon testi almıştım 16. Gün yine çatladı. Demekki normal düzene girdim çok şükür:)Cansucum nasilsin... Ben adet oldum şükür.. Ben bir kaç soru soracaktım o soğan kürünü günde kaç kez yaptin.. Birde o bardak yaptıktan sonra hemen yakı yapılıyor ya hemen iliski olacak mi
Canım doktor bizi aradı dün kan sonucumuzda çıkmış sıkıntı yok dedi çok şükür sende gönlünü ferah tut aklına kötüyü getirme. Biz bir hafta da da öğrendik canım sen yaptirali ne kadar oldu bide ense kalinligina göre karar veriyorlar ya 3 e kadar normalmis seninki kaç çıkmıştıBizde zeka testini bekliyorz canimiz sıkkın bisi cikcqk die korkuyorz
Evet canım ilaç kullanmadim aldım ama kadir gecesinden sonra baslayayim dedim ama kısmet olmadı. Ahh ahh anne olmak yarım kalan sevincimizi tekrar yaşamak istiyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün insaAllah.. Ben bi kere kullandım onu.. Denemediğimiz ne kaldı acaba.. Herşeyin hayırlısı insaAllah gulecez :) :)Hadi gözün aydın şekerim hemde ilacı kullanmadan oldun galiba değil mi:) adet olur olmaz hemen gaza geliyo insan yeniden gebelik için senin sorulara bakılırsa sende gözünü karartmışsınn sende ben gibi:)) inşallah çarçabuk oluverir kardeşim bu ay zaten kürtajdan sonra çok daha kolay oluyormuş inşallah öyle olur da yüreğimizin sızısı azda olsa diner. Benim bu ay yumurtlama günüm şaşmadı. Ovulasyon testi almıştım 16. Gün yine çatladı. Demekki normal düzene girdim çok şükür:)
Cok sukur bisi yok canim saolBir sorun yok di mi canım insaAllah
Cok sukur bisi cikmadi hersey yolundaumisCanım doktor bizi aradı dün kan sonucumuzda çıkmış sıkıntı yok dedi çok şükür sende gönlünü ferah tut aklına kötüyü getirme. Biz bir hafta da da öğrendik canım sen yaptirali ne kadar oldu bide ense kalinligina göre karar veriyorlar ya 3 e kadar normalmis seninki kaç çıkmıştı
Maaşallah canim benim hadi gözün aydın sag salim kucağına alirsin inşaallahCok sukur bisi cikmadi hersey yolundaumis
Amin canim insallahhMaaşallah canim benim hadi gözün aydın sag salim kucağına alirsin inşaallah
Canim ben malesef yunurtladigim halde (akintim geldi anladim ) yumurtladktan 2 gun sonra adetime 15 gun kla adet oldum sogankuruyle bukez neden boyle oldu anlamadim adet bitimnde banyodan sonra bel cukuruna bardak vurup yaki yapacaksin ardindan canim sogankurunu 1 kez ictim gunde iliski yumurtlama belirtisi olunca olacak canimCansucum nasilsin... Ben adet oldum şükür.. Ben bir kaç soru soracaktım o soğan kürünü günde kaç kez yaptin.. Birde o bardak yaptıktan sonra hemen yakı yapılıyor ya hemen iliski olacak mi
Amin canim ınş baş baslarsin tedaviyeVala canım tabi maddi anlamda imkan yoksa aşılamayı denemeye devam etmen en doğrusu çünkü bizlerde olan bu gebe kalma problemini aşılamayla aşman daha yüksek ihtimal. Bi yerde bi sıkıntı var rçünkü sebep yok diolar ama. tedavisiz inşallah olur senin ama benim olmayacak bu ay anladım. Bugün oldukça moralim bozuk. Yumurtlama günümü kesin olarak kaçırmama rağmen bugün regl oldum yinebu kürtajdan sonra 2 . regl. Yarın doktora gidip 2. Aşılama nın start alması için rica edicem 3. De gel demişti bana inşallah geri göndermez ve inşallah bu sefer hayırlısı ile tutar gelişir büyür doğar bebeğim. Hamile Kalmakta yetmiyor sadece bugün cuma dualarımdasınız hepiniz...
ya benimde normalden az geliyor acaba tam düzene girmedikmi daha geçen ay çok azdı hadi kürtajdan dedim ama bu ayda çok az daha tam olarak başlamadı bile mesela 1.gün akşamın bu saati olmasına rağmenCanlar sikmayin caninizi bende 2.adetimi oldum cnm neden anlamadim ama kurtajdan sonra anormal yogun oluyor bu gun 5.gün genede kirmizi geliyor anlamadim sizdede oyle mi.bende bazen diorum olmayacak herhalde napalim kader kısmet insaallah sabrimiz tukenmeden gelir yavrularimiz ne diyim bide benim karnima bastirinca agri oluyo neden ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?