- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Canim degerin yukselebilir benkmki 3.6 cikmisti biliyosun ve benim cok kanamam var bebek dusebilormisKızlar benim değer 10 çıktı
Simdimi kanaman var canım çok üzüldümCanim degerin yukselebilir benkmki 3.6 cikmisti biliyosun ve benim cok kanamam var bebek dusebilormis
Evet canim sancimda varSimdimi kanaman var canım çok üzüldüm
Kızlar benim değer 10 çıktı
Neden ama ya hersey yolunda gidiyodu şimdi neden öyle oldu canım kendimi unuttum sana üzüldüm benimde adet sancim başladı yarın olurum herhalde herseyin hayırlısı ne diyimEvet canim sancimda var
Evet canim sancimda var
10 yükselebilecek bi değer doktorun ne dedi? İnşallah hamilesin gibi geliyo bana. Hayırlısı İnşallah.Simdimi kanaman var canım çok üzüldüm
Canım bugün onikicinci gün doktor umutsuz konuştu adet sancimda basladi 19 adet günüm herhalde erken olcam herseyin hayırlısıCanim 5 in ustu gebelik diye biliyorum ben lutfen moralini bozma yukselecek bak gör inşallah :)
Bugun o kadar bel agrisi kasik agrisi cektim ki hep wc kostum cok korkuyorum cookk allah yardimcimuz olsun
Canım doktor pek umut vermedi bana iki gün sonra tekrarla dedi üç gün sonra adet günüm bekliycem bende olmazsam gidip yapcam10 yükselebilecek bi değer doktorun ne dedi? İnşallah hamilesin gibi geliyo bana. Hayırlısı İnşallah.semisderin dikkat et kendine senin baya sıkıntılı geçio gebelik ama Allahın izniyle bişi olmaz sıkıntı yapma sakın
Canım bugün onikicinci gün doktor umutsuz konuştu adet sancimda basladi 19 adet günüm herhalde erken olcam herseyin hayırlısı
Aynen canım rabbim ne derse o her dileği baş göz üstüneHayirlisi be canim ama adet olmadan da ümitsizliğe düşme "Allah ol der ve olur"
İnşallah gecer cankm ya agliyorum sinirimden10 yükselebilecek bi değer doktorun ne dedi? İnşallah hamilesin gibi geliyo bana. Hayırlısı İnşallah.semisderin dikkat et kendine senin baya sıkıntılı geçio gebelik ama Allahın izniyle bişi olmaz sıkıntı yapma sakın
Ben adet oldumCanim test gunun ne zaman di? Benim gunum yarin, büyük bir sabirla bekledim...
Ben adet oldum
Cok uzuldum canim yaa hayirlisi olsun inşallah en kisa zamnda evlat sahibi olursunGünaydın kızlar adet oldum bi tüp bebek serüveni daha son buldu
İnş canım senin durumun nasıl inş kanaman kesilmistirCok uzuldum canim yaa hayirlisi olsun inşallah en kisa zamnda evlat sahibi olursun
Günaydın kızlar adet oldum bi tüp bebek serüveni daha son buldu
agrım var canım iş yerinde ayaklarımı uzatmısım işteİnş canım senin durumun nasıl inş kanaman kesilmistir
Adet kanaması canım normal lekelenme değil kısmet diyelimCnmm cok üzüldüm insalllah en yakin zamanda hamile kalirsinadet olduguna eminsin dimi cnm cünkü semisderinde kanamali geciriyo degerleri düsüktü ne biliyim icimde yinede bir ümit var gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?