Canım senin ne işin var iş yerinde otur oturdugun yerde evinde dinlen valla deli ettin beniagrım var canım iş yerinde ayaklarımı uzatmısım işte
mecburum gitmeye canım baska carem yok yarı gun calısıyorum evdeym sımdıCanım senin ne işin var iş yerinde otur oturdugun yerde evinde dinlen valla deli ettin beni
Adet kanaması canım normal lekelenme değil kısmet diyelim
Canım ben sigortaliyim ama özelde yaptım bütün ilaclarim özeldi sigorta karsilamiyodu iki tane istedim koymadilar bazıları yaşa bakmiyo benim doktorum kesinlikle kabul etmedi sen yinede ısrar et iki koyulsun diyeCnm cok üzüldüm kismet degilmis insallah bundan sora kendiligine kalirsib ilaclarin etkisinden
Bu türkiyedeki sistemi anlamiyorum neden tek bebek yerlestiriyorlar burda almanyada her yasta kim olursa olsun 2 koyuyorlar tutma sansini yükseltmek icin cnm biliyprum üzgünsün ama merak ettim sen sigortali yaptirdn dimi ben özel yaptircam ikiz isteme sansin var mi biliyor msn? Hatirliyprm sende istemistin ama yasin genc diye doktor yapmamisti banada der mi ki acaba
Aynen canım bende hayırlısı buymus diyorum isyan etmiyorum çok şükür rabbim bunu uygun gördüdelalimmm canım benim vardır bir hayır herseyde hiç canını skma insaAllah kendiliğinden kalirsin Allahın izniyle üzülüyorsun biliyorum ama hayırlısı demekten başka diyecek birşey yok..
Canım ben sigortaliyim ama özelde yaptım bütün ilaclarim özeldi sigorta karsilamiyodu iki tane istedim koymadilar bazıları yaşa bakmiyo benim doktorum kesinlikle kabul etmedi sen yinede ısrar et iki koyulsun diye
Canım sağlığın için diyommecburum gitmeye canım baska carem yok yarı gun calısıyorum evdeym sımdı
İnş kabul eder canım sen tüp bebek öncesi protein diyetine baslasaydin hergün ceviz fındık badem kuru üzüm ye bide havuç suyuAnladim cnm tabiki allahin isine karismak olmaz ama tutma sansi yüksek oldugundana iki tane istiyorum belki biri tutar belki ikisi belkide hic yine hersey kismet insallah benimki kabul eder iki taneyi
Vardir bunda bir hayır canım bu arefe gününde rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin inşdelalimmm gerçekten çok üzüldüm sana kesin gözüyle bakıyordum ben. Ama vardır bi hayır. Mübarek ayda bol bol dua et inşallah en kısa zamanda anne oluruz
İnş kabul eder canım sen tüp bebek öncesi protein diyetine baslasaydin hergün ceviz fındık badem kuru üzüm ye bide havuç suyu
Rica ederim canım her zaman yanindayim bunu unutma sen sağlıklı olki yumurtaliklarin rahminde sağlıklı olsun olsun ki bebisin sana hemen tutunsun sütünü yogurdunu yumurtani ihmal etme hergün düzenli beslen vücudun kuvvetlensin çünkü ilaçlar çok ağır dayanman için vücudunu sağlam yapman lazım eşinde havuç suyu keçi boynuzu pekmezi yesin spermleri güçlenirIyi mi cnm protein diyeti hic bi fikrim yok napsam acaba ama havuc suyu protein iyi dersen basliyim bugün adetim bitti bi onbes gün iciyim iftardan sonra havuc sunu ve protein agirlikli yiyim cok sagol canim.benim cok yardimci oldun bana rabbim su güzel günlerde tüm dualarini kabul etsin :)
Asilamamiydi senin canımbenimde kan testim negatif
Rica ederim canım her zaman yanindayim bunu unutma sen sağlıklı olki yumurtaliklarin rahminde sağlıklı olsun olsun ki bebisin sana hemen tutunsun sütünü yogurdunu yumurtani ihmal etme hergün düzenli beslen vücudun kuvvetlensin çünkü ilaçlar çok ağır dayanman için vücudunu sağlam yapman lazım eşinde havuç suyu keçi boynuzu pekmezi yesin spermleri güçlenir
Canım kendin sıkcan hergün taze bir bardak iceceksin esinle inş şifa bulursunuzCok cok sagol canim benim ramazanda ne kadar düzenli besleneme bilirsem elimden geleni yapicam artik cnm havuc suyu derken bildgmz marketden aldigimz mi yoksa saracoglunun kürü mü? Esim keciboynuzu pekmezini yiyo iki aydir insallah faydasini görürüz...
Yaa oyle mi ya ne diyecegimi bilmiyorum ben zirladim agladim da ne oldu ne yapalim takdir allah tan canim uzulme demek zor ama yasayan bilir sen yine de guclu olbenimde kan testim negatif
Demekki allah ramazani oruçla gecirmemizi istedi hamile olsaydik tutamayacaktik kismet xanim uzulmeGünaydın kızlar adet oldum bi tüp bebek serüveni daha son buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?