Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kizlar Ben tedaviye 2 ay mecburi ara verdim Bu ay doktor konferansa gidiyormus diger adet donemi de ramazana denk geliyo o yuzden bayramdan sonra igneli asilama deniycem Asilamayi kac kereye kadar deneyebiliriz Bazilari 3.den sonra sans cok dusuk diyor ama ben tup bebek icin erken diye dusunuyorum Biz cocuk isteyeli 15 ay oldu o yuzden 2 sene bitiminde tup bebek karari daha mantikli gibi

Canım iki yıl uğraş olmadı direk tüp bebek yap hiç bekleme tedavilerle hem psikolojini hem kendini yipratma

Canim sana birsey sormak istiyorum asilamadan sonra herhangi bir ilac kullaniyor musun?
Kusura bakma yeni gordum msji benim bu 2. Asilamam ilki igneliydi progestan kullandim bu hapla oldu dr a soyledim ilaci jel veya progestani igneli tedavilerde veriyoruz dedi hapla olan asilamalarda hic bir faydasini gormuyoruz o yuzden bos yere yazmayacagim dedi bana yazmadi

Tmm canim saol. Ben 5 gun ilac kullandim bitince sadece 1 tane igne oldum asilamadan sonrada vajinal tablet verdi o yuzden sordum

Benim kasiklarim cok agruyor adet obcesi belirtileri ysiyorum cok telasliyjm senin nasil belim bile kopacak gibiboluyor bazrn

Benim bikac gun once sadece bir gun belim agridi baska yok. Dunde adet olucakmisim gibi kasiklarim doldu hissettim. Ama bugün hiiiiicccc bisey yok

Son düzenleme:
Aynen tatlim bugün bi sancim olmadi benim ilk gunden beri var ara ara ama bugun hic hissetmedim cok heycanla bekliyorum sonucu rabbim ins hayirli haberler aliriz hepimiz

burda gun gun yazalim ne hissettigimizi cunku bir gun arayla olmus asilamamiz bende cok heyecanliyim bu yuzden surekli sana yaziyorum :)

burda gun gun yazalim ne hissettigimizi cunku bir gun arayla olmus asilamamiz bende cok heyecanliyim bu yuzden surekli sana yaziyorum :)
Biliyor musun ilk asilamamda kizlar bilirler coookkk sitresli cookk heycanliydim ve ilk olanlarrdandim herkesle her duygumu satir satir paylastim kizlar da destek oldu sagolsun ilj asilada gunlrr gecmedi cunku hep aklim ordaydi dun tesadufen tarihi sordu biri ayin 8 i dediler vay be dedim nasil gecmis ve ben stresli degilim onceki gibi bazen unutuyorum ne zaman buraya geliyorun heyecan basliyor o yuzden onceki gibi burada goremiyorsunuz beni bazen bakiyorum yazdiklariniza hem uzuluyorum hem seviniyorum ama dua ediyorum sizleri de katiyorum ins bekleyen herkese verir rabbim suan anormal bi durum yok cok sukur sen de unutnaya calis kafani dagit zaman daha cok geciyor soyle haftasonunu da gecirelim haftaya daha bi heycanli olacak ins hadi bakalim ilk senden gelecek guzel haber ins esimin de 15 i dogum gunu bikiyor musun o jadar cok istiyorum ki en guzel hediye olur 25 i de evlilik yil donumumuz rabbim bu mytlulugu yasatir ins hepimize

Canim ya haklisin buraya cok fazla takilmamak lazim :) engel olamiyorum kendime.ne güzel anlatmissin hislerini :) umarim bu seferki tutar esin ve sana cok guzel süpriz olur.
Tamam haftaya haberlesiriz o zaman hayırlısı Allahtan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…