Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eğer bilerek canımızı acıtıyorlarsa rabbime havale ediyorum eğer düşüncesizlikten yapıyorlarsada allah ıslah etsin nediyelim kims ekimsenn halindne anlamıyor

benim( dayımın eşi ) yengemin 7 yıl çocugu olmadı diğer dayım evlendi hemen eşi hamile kaldı allahın işi 7 yıldır cocugu olmayan yengemde hamiele kaldı aralrında hafta vardı sadece 2 hafta arayla doğum yaptılar 7 yıl çocugu olmayan yengemin çocugu 1 gün yaşadı ve öldü diğer yengemin çocugu sağlıklıydı başınsağolsun bile demediği gibi çocugunu yengemin gözüne sokarak sevdi ve allahın işi çocugu havale geçirdi ve engelli kaldı okadının cezasını minicik yavru çekti malesef şimdi o cocugu olmayan yengmein 2 çocugu var 3.de yolda allah kötüye fırsat vermein inşallah

Kizlar bizde anne olucaz hemde çok yakında evvel rabbimin izniyle tez zamanda bizede nasip olacak goreceksiniz ama bizler anlayışlı insanlariz baskalarinin gözüne sokmayiz benim ailem dışında kimse bilmiyo du söylemedim ki surekli sorup duranlara inat söylemedim ne gerek var ki takmayin kafaniza boşverin
Bu ara da kizlar siz ne alemdesiniz iyimisiniz @aysemzumram L loveandhope

Herkes ayni dertten muzdarip kizlar malesef böyle gorgusuzler anlayissizlar mevcut etrafimizda rabbim bunlarin hasetlerinden bizi korusun onları da ıslah etsin ne diyeyim rabbim bize acisin tez zamanda inşallah
İnş canım bir eltim var ama yaptıkları on eltiye bedel ben ilk gelinim diye bütün sevgi saygı bana yapiliyo evde bir şey olursa bana danisiliyo o bile onu delirtiyo onun hep ben tek ben kavrami var ama dediği olmuyo ya geberiyo kiskancliktan

Geberirler canim onlarin kalpleri hasetlik kin nefret ve kiskancliktan kap karadır emin ol rabbim öyle sinden korusun bize uzak olsunlar

inşallah tutacak canım sağlıklı inşalah 1 kız 1 erkek olur hayırlısıyla ozaman kıskançlıktan ölürler herhalde bende aşılamadeğilde buay regl olunca iğneli yumurtlama tedavisi olacagım normal yolla deneyeceğim bakalım hayırlısı artık ben düşme problemm olmasa direk tüp denerim ama düşüyo diye korkyorum oyüzden 5 keze kadar aşılama denemeyi düşünüyorum

Kimsenin kimseye ahi kalmaz canım benim eltiminde iki kızı kalça çıkığı vardı akraba evliliginden dolayı hep korseli gezdiler dedimki kendi kendime rabbim gördü bana ne yasattigini şimdide cocuklariyla imtihan ediyo onları

L loveandhope düşük yapmış cok üzüldüm

İnş bu sefer normal olur ve sağlıklı bir gebelik gecirirsin rabbime tevekkül et canım benim allah sabır versin hepimize

işte böyle haset insnaların cezasını minicik masum yavrular çekiyor maelsef

Canim benim uzulme demekten baska birsey gelmiyor elimden
Bende 5 yillik evliyim bunun son 2 yili istiyoruz ama olmuyor. Dun asilamam oldu bakalim hayirlisin Allahimmmmm

Bulantı için çubuk kraker ye tatlım ablamlar yiyiyodu işe yariyodu rabbim tamamini erdirsin inş bende hazırlık yapiyom yarın transfer var urfa da dört gün kalcam hemen yola cikmiycam valiz hazirliyom
kolay gelsin canim gelismelerden haberdar et beni

Canim benim uzulme demekten baska birsey gelmiyor elimden
Bende 5 yillik evliyim bunun son 2 yili istiyoruz ama olmuyor. Dun asilamam oldu bakalim hayirlisin Allahimmmmm
inşallah tutmustur canım aşılaman üzülmemek elde değil canm malesef ama napalım bizimde sınavımız bu allah hz eyyup sabrı versin bende 4 yıla yakındır istiyorum yani evlendiğim günden beri

inşallah tutmustur canım aşılaman üzülmemek elde değil canm malesef ama napalım bizimde sınavımız bu allah hz eyyup sabrı versin bende 4 yıla yakındır istiyorum yani evlendiğim günden beri

Biz elimizden geleni yaptik dua ettik ve asilamamiz oldu artik tevekkül edip bekliyoruz.
kandil gecesi o kadar dua ettim ki el acip yalvaran herkese Allah cocuk nasip etsin diye...Allahim bizi boyle bir ozlemle yakmasin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…