aynen benm 2 kaynımda öyle malesef allah ıslah etsin canım bu dünyanın öbür dünyasıda varKarı Koca öyle bir hırs varki onlarda böyle tiksindirici bir hırs allah ıslah etsin onları
aminnnnnHerkes ayni dertten muzdarip kizlar malesef böyle gorgusuzler anlayissizlar mevcut etrafimizda rabbim bunlarin hasetlerinden bizi korusun onları da ıslah etsin ne diyeyim rabbim bize acisin tez zamanda inşallah
İnş canım bir eltim var ama yaptıkları on eltiye bedel ben ilk gelinim diye bütün sevgi saygı bana yapiliyo evde bir şey olursa bana danisiliyo o bile onu delirtiyo onun hep ben tek ben kavrami var ama dediği olmuyo ya geberiyo kiskancliktanHerkes ayni dertten muzdarip kizlar malesef böyle gorgusuzler anlayissizlar mevcut etrafimizda rabbim bunlarin hasetlerinden bizi korusun onları da ıslah etsin ne diyeyim rabbim bize acisin tez zamanda inşallah
Geberirler canim onlarin kalpleri hasetlik kin nefret ve kiskancliktan kap karadır emin ol rabbim öyle sinden korusun bize uzak olsunlarİnş canım bir eltim var ama yaptıkları on eltiye bedel ben ilk gelinim diye bütün sevgi saygı bana yapiliyo evde bir şey olursa bana danisiliyo o bile onu delirtiyo onun hep ben tek ben kavrami var ama dediği olmuyo ya geberiyo kiskancliktan
inşallah tutacak canım sağlıklı inşalah 1 kız 1 erkek olur hayırlısıyla ozaman kıskançlıktan ölürler herhalde bende aşılamadeğilde buay regl olunca iğneli yumurtlama tedavisi olacagım normal yolla deneyeceğim bakalım hayırlısı artık ben düşme problemm olmasa direk tüp denerim ama düşüyo diye korkyorum oyüzden 5 keze kadar aşılama denemeyi düşünüyorumCanım benim tüp bebek tutsa heleki erkek olsa herhalde kavga büyür bosanmays kadar giderler ben çok iyi biliyorum kiskaniyo beni hemde catliyo benden diyim inş seninde bu sabrinin sonu selamet olur bi kez daha aşılama dene olmadı tüp bebek yap dünyanın sonu değil rabbim bu sabrini mukafatlandirir korkma rabbim bizimle
Kimsenin kimseye ahi kalmaz canım benim eltiminde iki kızı kalça çıkığı vardı akraba evliliginden dolayı hep korseli gezdiler dedimki kendi kendime rabbim gördü bana ne yasattigini şimdide cocuklariyla imtihan ediyo onlarıeğer bilerek canımızı acıtıyorlarsa rabbime havale ediyorum eğer düşüncesizlikten yapıyorlarsada allah ıslah etsin nediyelim kims ekimsenn halindne anlamıyor
benim( dayımın eşi ) yengemin 7 yıl çocugu olmadı diğer dayım evlendi hemen eşi hamile kaldı allahın işi 7 yıldır cocugu olmayan yengemde hamiele kaldı aralrında hafta vardı sadece 2 hafta arayla doğum yaptılar 7 yıl çocugu olmayan yengemin çocugu 1 gün yaşadı ve öldü diğer yengemin çocugu sağlıklıydı başınsağolsun bile demediği gibi çocugunu yengemin gözüne sokarak sevdi ve allahın işi çocugu havale geçirdi ve engelli kaldı okadının cezasını minicik yavru çekti malesef şimdi o cocugu olmayan yengmein 2 çocugu var 3.de yolda allah kötüye fırsat vermein inşallah
Kizlar bizde anne olucaz hemde çok yakında evvel rabbimin izniyle tez zamanda bizede nasip olacak goreceksiniz ama bizler anlayışlı insanlariz baskalarinin gözüne sokmayiz benim ailem dışında kimse bilmiyo du söylemedim ki surekli sorup duranlara inat söylemedim ne gerek var ki takmayin kafaniza boşverin
Bu ara da kizlar siz ne alemdesiniz iyimisiniz @aysemzumram L loveandhope
İnş bu sefer normal olur ve sağlıklı bir gebelik gecirirsin rabbime tevekkül et canım benim allah sabır versin hepimizeinşallah tutacak canım sağlıklı inşalah 1 kız 1 erkek olur hayırlısıyla ozaman kıskançlıktan ölürler herhalde bende aşılamadeğilde buay regl olunca iğneli yumurtlama tedavisi olacagım normal yolla deneyeceğim bakalım hayırlısı artık ben düşme problemm olmasa direk tüp denerim ama düşüyo diye korkyorum oyüzden 5 keze kadar aşılama denemeyi düşünüyorum
işte böyle haset insnaların cezasını minicik masum yavrular çekiyor maelsefKimsenin kimseye ahi kalmaz canım benim eltiminde iki kızı kalça çıkığı vardı akraba evliliginden dolayı hep korseli gezdiler dedimki kendi kendime rabbim gördü bana ne yasattigini şimdide cocuklariyla imtihan ediyo onları
amin canım inşallah herşey yolunda gider nediyelim hayırlısı herşeyinİnş bu sefer normal olur ve sağlıklı bir gebelik gecirirsin rabbime tevekkül et canım benim allah sabır versin hepimize
Amin canim boylelerinin nazarindan korusun rabbimGeberirler canim onlarin kalpleri hasetlik kin nefret ve kiskancliktan kap karadır emin ol rabbim öyle sinden korusun bize uzak olsunlar
Aynen canım allah ıslah etsin onlarıişte böyle haset insnaların cezasını minicik masum yavrular çekiyor maelsef
onları gören rabbim bizide görür inşallah canım allah sanada en kısa zamanda evlat nasipeder inşallah cnım biran öne
canımın sıkıntısından nazam kılmadım bugün kendimi kötü hissediyorum iş falan yapmadım yatakta kıvrandım durdum agladım sinirlerim bozuldu çok kötüyüm
kolay gelsin canim gelismelerden haberdar et beniBulantı için çubuk kraker ye tatlım ablamlar yiyiyodu işe yariyodu rabbim tamamini erdirsin inş bende hazırlık yapiyom yarın transfer var urfa da dört gün kalcam hemen yola cikmiycam valiz hazirliyom
inşallah tutmustur canım aşılaman üzülmemek elde değil canm malesef ama napalım bizimde sınavımız bu allah hz eyyup sabrı versin bende 4 yıla yakındır istiyorum yani evlendiğim günden beriCanim benim uzulme demekten baska birsey gelmiyor elimden
Bende 5 yillik evliyim bunun son 2 yili istiyoruz ama olmuyor. Dun asilamam oldu bakalim hayirlisin Allahimmmmm
inşallah tutmustur canım aşılaman üzülmemek elde değil canm malesef ama napalım bizimde sınavımız bu allah hz eyyup sabrı versin bende 4 yıla yakındır istiyorum yani evlendiğim günden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?