• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi hayirlisi insallah Cok heyecanli bak ben burda heyecanlandim :) bizim de seneye kadar olmazsa bende seneye dusunuyorum tup bebek
Evet canim cok heyecanliydi transfer islemini izletti doktor bana çok tuhaf oldum rabbim tüp bebek tedavisine muhtaç etmesin seni çok ağrılı donemler gecirdim inş sonu güzel olur

Evet canim cok heyecanliydi transfer islemini izletti doktor bana çok tuhaf oldum rabbim tüp bebek tedavisine muhtaç etmesin seni çok ağrılı donemler gecirdim inş sonu güzel olur
Canım inşallah güzel olacak herşey hayırlı olsun yavrum sağlıkla büyüsün içinde inşallah. 2. Embriyo için konuşacam diodun kabul edilmedimi o çok ikiz istiyorum bende yüzden tüp bebişe çok sıcak bakıomdum ya

Canım inşallah güzel olacak herşey hayırlı olsun yavrum sağlıkla büyüsün içinde inşallah. 2. Embriyo için konuşacam diodun kabul edilmedimi o çok ikiz istiyorum bende yüzden tüp bebişe çok sıcak bakıomdum ya
Canım konuştum kabul etmedi bana yaşın küçük dedi onun için koymadi zaten pek ilgilenmedide rahim kalinligim ne kadar dedim bana dedi rahmin bebek için güzel ben cm sordum o güzel dedi biraz moralim bozuldu zaten transferden sonra doktoru gormedim hep hemsireler ilgilendi

Kizlar ben bisi sorcagim size dusuk yapablr ozellikle hani dusugun sebebini ogrenmek ocon gidiyoruz ya yine adetli iken mi gidiliyor yoksa normal zamanda mi adetli iken gideldiginde de bakip artiriyorlrmi hani bu ismi ne ise dusuk sebebi icin yapilan testleri ne zaman yapiyorlr belli bir gunu mu var mi ona gore gidecegim de

yarın tarlusala başlayacagım regl olunca iğneli yumurtlama tedavisi olup normal yolla dneyecgm canm

Kizlar ben bisi sorcagim size dusuk yapablr ozellikle hani dusugun sebebini ogrenmek ocon gidiyoruz ya yine adetli iken mi gidiliyor yoksa normal zamanda mi adetli iken gideldiginde de bakip artiriyorlrmi hani bu ismi ne ise dusuk sebebi icin yapilan testleri ne zaman yapiyorlr belli bir gunu mu var mi ona gore gidecegim de
adetliyken gitmene gerek yok canım hemotoloji yada tıbbi genettikte yapılıyor testler

Biz elimizden geleni yaptik dua ettik ve asilamamiz oldu artik tevekkül edip bekliyoruz.
kandil gecesi o kadar dua ettim ki el acip yalvaran herkese Allah cocuk nasip etsin diye...Allahim bizi boyle bir ozlemle yakmasin insallah...
aminnn allah dualrını kabul etsin canımm

Ah kızlar sualp27 sualp27 delalimmm delalimmm hersey bir sınav bosverin onları amaçları zaten kotuyse Rabbim bu dünyada karşılığını gösteriyor ki zaten bizler insan olarak çocuklara bisey olmasını istemeyiz.. Kimseyi evladiyla sinamasin Rabbim.. Hayat devam ediyor herşeye rağmen kafaniza tokadan başka birşey takmayin... Üzülmeyin elbette gulecez elbet mutlu olacaz zamannnnn ilacimiz isyan yok tevekkül var dua varrr...
aynen canım tabikide cocuklara bişey olsun istmeeyiz yazık oküçük masumların ne sucu var büyüklerin günahlarını bebekler cekmesin
bugün kaynımlara hayırlı olsuna gideceğiz eşimle problem olmasın diye gidiyorum yoksa gitmeye hiç niyetim yok bana olan tavırlarından sonra ama eşim kıskandılar çekemediler oyüzden gelmediler derler diyo mecbur gideceğim 1 saat sonra falan

Back