Tşk ederim canım inş bu sefer yüzün güler asilaman tutar ve sağlıklı bir gebelik gecirirsinKizlar slmlar delalim Allh hayrli evlat versin onsallah tutar bebsin bende dinlenmedyim ama bir dahaki aya gdecegim dun kandildi hepinizin kandilini kutlarim hayrlata vesile olsun insallah dun halam beni ruyasinda gormus ikiz bebegum varsm babamda iki kere ayni riyayi gormis bebek varmis ama az sakalo varmsri sanirim bebegi erkek olacak demis benim icin bu ay adet oldum yogunda oldu icim temizlendi remsen artik bir dahaki aua yeniden maceram baslar
Bir tane koyuyolar canım geri kalanı donduracam benim istegime bagliymis dondurmak ama iki tane koymada ısrar edcem ben çünkü şans daha çok oluyomusAmin canim inşallah tahmin ediyorum bende kan tahlili sonucuna bakinca gozlerime inanamamistim aptal bi sevinc ve aglama krizi allaha sukredisim dün gibi aklimda insallah emeklerimizin karsiligini alacagiz 3 ü de yerlesecekmi acaba yada birini dondurabileceklermi konustun mu
Bencede ısrar et koyarlar gibime geliyor çok duydum öyle.. Rabbim hayirlisini versin insaAllahBir tane koyuyolar canım geri kalanı donduracam benim istegime bagliymis dondurmak ama iki tane koymada ısrar edcem ben çünkü şans daha çok oluyomus
Amin inş canım soyliycem bakalım inş kabul eder doktorBencede ısrar et koyarlar gibime geliyor çok duydum öyle.. Rabbim hayirlisini versin insaAllah
Ayy canım benim çok sevindim dualarimiz seninle herşey güzel olacak insallahKızlar hastaneden embriliyog aradı üç tane embriyo gelişmiş perşembe günü saat 12 de transfer olcak dualarinizi eksik etmeyin doktor dün bana folik asit kan sulandirici iğne verdi bide jel verdi
Canim israr et tabiki ben esimi bi daha ikna edemem lutfen falan filan de yalan degil sonuçta kalani da bi tanrde olsa dondur benceAmin inş canım soyliycem bakalım inş kabul eder doktor
Tşk ederim canım dualariniza ihtiyacım varAyy canım benim çok sevindim dualarimiz seninle herşey güzel olacak insallah
Bende öyle demeyi düşünüyorum canım ısrar edcem vallaCanim israr et tabiki ben esimi bi daha ikna edemem lutfen falan filan de yalan degil sonuçta kalani da bi tanrde olsa dondur bence
mide bulantilarim fazlalasti iyice surekli gazim var. bi de bugun 2. ay bitti 8. haftadayim sevincliyim ama nazar degicek die korkuyorm sen nasilsn bugun bakalim.canisiTşk ederim bi tanem bizim yegen nasıl inş annesini yormuyodur :)
Bulantı için çubuk kraker ye tatlım ablamlar yiyiyodu işe yariyodu rabbim tamamini erdirsin inş bende hazırlık yapiyom yarın transfer var urfa da dört gün kalcam hemen yola cikmiycam valiz hazirliyommide bulantilarim fazlalasti iyice surekli gazim var. bi de bugun 2. ay bitti 8. haftadayim sevincliyim ama nazar degicek die korkuyorm sen nasilsn bugun bakalim.canisi
arkadaşlar sayfaya nezaman girsem yeni düşük haberi alıyorum sayfaya giresim gelmiyor inanın
ben düşük yaptıgımda sevinircesine haraket yapan geçmişolsun demeye tenezül etmeyen hamile oldugumu duydugunda kıskançlıktan ölecekmiş gibi davranan kaynımın bebeği oldu bugün kıskanmıyorum ama çookk kötüyüm allah herşeyin iyisini bilir ama onların haraketlini hatırlayınca allahım neden diyorum
muhatap olmadıgımız halde sabahın 5inde eşimi aradı baba oldugunu müjdelemek için sabhatan beri sarhoş gibiyim eşime çok üzülüyorm enküçügn bile çocugu oldu aielnn enbüyügü eşim sadece eşimn yok çok üzülüyorum çoookkkkk
Canım aynı durum bendede oldu eltim benden dört yıl sonra evlendi evlendiği ay hamile kalmadığı için karı Koca kafayı yemek uzereydiler hatta kaynim doktora bile gitmeyi dusunuyodu neden olmadı diye ben dedim onlara doktora gitseniz doktor sizi kovar ne geldi başınıza diye neyse ikinci ay hamile kaldı gecenin onbirinde aradı eşimi kaynim işte hamile dir diye test yapmış evde çift çizgi çıkmıştı dedi evde heyecandan duramiyo size gelcez eşim de dedi gelin geldiler heyecanlarini bizle paylasiyolardi hiç düşünce anlayış yoktu canım demiyo lar dört yıldır ugrasiyolar olmuyo niye bu haraketleri yapalım eltimle ne zaman yanyana gelsem hamileligini anlatiyodu karnı büyüdü bu sefer önümde açıp bak bak diyo nasıl haraket ediyo içimde allah var kaynanam olsun komşular olsun tanıdıklar olsun kim onu görse eltinin önünde hamileliginden bahsetme derdi ama o tinlamiyodu aynı haraketlere devam ediyodu ama rabbim mazlumun yanında erkek diye geberttiler kendilerini şimdi iki kızı var kız olduğunu duydugunda kriz geciriyolardi karı Koca kavgalar ediyolardi şimdi tüp bebek yapcam oturup kalkıp hep bunu dua ediyorum rabbim beni eltimin nazarindan korusun diye çok uzattim biliyorum ama buda ayrı bir dertti benim içinarkadaşlar sayfaya nezaman girsem yeni düşük haberi alıyorum sayfaya giresim gelmiyor inanın
ben düşük yaptıgımda sevinircesine haraket yapan geçmişolsun demeye tenezül etmeyen hamile oldugumu duydugunda kıskançlıktan ölecekmiş gibi davranan kaynımın bebeği oldu bugün kıskanmıyorum ama çookk kötüyüm allah herşeyin iyisini bilir ama onların haraketlini hatırlayınca allahım neden diyorum
muhatap olmadıgımız halde sabahın 5inde eşimi aradı baba oldugunu müjdelemek için sabhatan beri sarhoş gibiyim eşime çok üzülüyorm enküçügn bile çocugu oldu aielnn enbüyügü eşim sadece eşimn yok çok üzülüyorum çoookkkkk
Rabbim bizi dusuncesizlerle siniyo canım rabbim boylelerinin karşısında bize sabır versinOfff canim yaaa seni o kadar iyi anliyorum ki bizde de durum ayni esimin butun kardeslerinin cocuklari var (4 kardesler) bizim yok olmuyorabisi paylasiyor cocuklarini facebook tan cok uzuluyorum. Allahimmm bizi de gör yarabbim...
Yazdiklarin beni benden aldi canim ya
allah böyle insanları ıslah etsin canm send ehayırlısıyla inşallah yavruna kavusrsn biranönce böyle insnaların nazarından sakınsın rabbim saglıklı sıhhatli cinsiyet önemli değil ama soydevamı için hayırlsıından erkek bir evlat versin sana rabbim çok anlayıssız kötü kalpli insanlar var malesef sabahın 5nde arıyor hiç acımıyor 4 yıla yaklaşık istediğimizi biliyorlar kendiler 1bucuk yıllık evlilerCanım aynı durum bendede oldu eltim benden dört yıl sonra evlendi evlendiği ay hamile kalmadığı için karı Koca kafayı yemek uzereydiler hatta kaynim doktora bile gitmeyi dusunuyodu neden olmadı diye ben dedim onlara doktora gitseniz doktor sizi kovar ne geldi başınıza diye neyse ikinci ay hamile kaldı gecenin onbirinde aradı eşimi kaynim işte hamile dir diye test yapmış evde çift çizgi çıkmıştı dedi evde heyecandan duramiyo size gelcez eşim de dedi gelin geldiler heyecanlarini bizle paylasiyolardi hiç düşünce anlayış yoktu canım demiyo lar dört yıldır ugrasiyolar olmuyo niye bu haraketleri yapalım eltimle ne zaman yanyana gelsem hamileligini anlatiyodu karnı büyüdü bu sefer önümde açıp bak bak diyo nasıl haraket ediyo içimde allah var kaynanam olsun komşular olsun tanıdıklar olsun kim onu görse eltinin önünde hamileliginden bahsetme derdi ama o tinlamiyodu aynı haraketlere devam ediyodu ama rabbim mazlumun yanında erkek diye geberttiler kendilerini şimdi iki kızı var kız olduğunu duydugunda kriz geciriyolardi karı Koca kavgalar ediyolardi şimdi tüp bebek yapcam oturup kalkıp hep bunu dua ediyorum rabbim beni eltimin nazarindan korusun diye çok uzattim biliyorum ama buda ayrı bir dertti benim için
Offf canim yaaa seni o kadar iyi anliyorum ki bizde de durum ayni esimin butun kardeslerinin cocuklari var (4 kardesler) bizim yok olmuyorabisi paylasiyor cocuklarini facebook tan cok uzuluyorum. Allahimmm bizi de gör yarabbim...
Yazdiklarin beni benden aldi canim ya
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnRabbim bizi dusuncesizlerle siniyo canım rabbim boylelerinin karşısında bize sabır versin
Canım benim tüp bebek tutsa heleki erkek olsa herhalde kavga büyür bosanmays kadar giderler ben çok iyi biliyorum kiskaniyo beni hemde catliyo benden diyim inş seninde bu sabrinin sonu selamet olur bi kez daha aşılama dene olmadı tüp bebek yap dünyanın sonu değil rabbim bu sabrini mukafatlandirir korkma rabbim bizimleallah böyle insanları ıslah etsin canm send ehayırlısıyla inşallah yavruna kavusrsn biranönce böyle insnaların nazarından sakınsın rabbim saglıklı sıhhatli cinsiyet önemli değil ama soydevamı için hayırlsıından erkek bir evlat versin sana rabbim çok anlayıssız kötü kalpli insanlar var malesef sabahın 5nde arıyor hiç acımıyor 4 yıla yaklaşık istediğimizi biliyorlar kendiler 1bucuk yıllık evliler
Karı Koca öyle bir hırs varki onlarda böyle tiksindirici bir hırs allah ıslah etsin onlarıaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?