- 1 Ocak 2015
- 16
- 5
- 36
Canım şimdide belli olur yapsan inş tutmuşturAmin Allah duanizi kabul etsin inşallah.. Ben de aşılama oldum 11. Gündeyim.cuma kan testi yaptırıcam.
Çok şükür rabbime bu on yıldır olmuyo bir gün isyan etmedim çok üzüldüm sadece adet olduğum gün eve kapaniyodum perdeleri kapiyodum tek başıma agliyodum inş bu tüp bebek tutar bu çektiğim acıların üzerine su serpilirAh kızlarsualp27 delalimmm hersey bir sınav bosverin onları amaçları zaten kotuyse Rabbim bu dünyada karşılığını gösteriyor ki zaten bizler insan olarak çocuklara bisey olmasını istemeyiz.. Kimseyi evladiyla sinamasin Rabbim.. Hayat devam ediyor herşeye rağmen kafaniza tokadan başka birşey takmayin... Üzülmeyin elbette gulecez elbet mutlu olacaz zamannnnn ilacimiz isyan yok tevekkül var dua varrr...
İdrar testi yaptım dun negatif çıktı moralimiz bozulduCanım şimdide belli olur yapsan inş tutmuştur
Kan testi yap canım daha sağlıklı sonuç alırsın idrar testleri yaniltabilir moralini bozma şimdiden umudunuda kaybetmeİdrar testi yaptım dun negatif çıktı moralimiz bozuldu
Canım allaha havale et ne yapcan insanları degistiremezsinBenimde iki gun once bu sene eylulde evlenen kuzenimin bebegi oldu agostoda evlenen kardesininde 40gun once oldu ikiside benden sonra evlendi banada halam watsaptan bebeginin fotolarni gondermis babanneme gstrym die demiyolr ki bu insan uzulur mu ben pek belli etmiyorum ya cevreme normalde yapmam ama gormeyeyim.die sildim fotolri kiar com guzel bir bebekti moralim bozullyor cnkuAllah saglikli hayrli evlatlar versin zormus gercektende zor
Teşekkür ederim haklısın canım cuma günü 13. Gün , kan testi yaptircam. Haberdar ederim sizi de..hayırlısıKan testi yap canım daha sağlıklı sonuç alırsın idrar testleri yaniltabilir moralini bozma şimdiden umudunuda kaybetme
Dualarim seninle insallah anne alcksinCanlar transfer hazırlığı başladı dua edin ne olur
Allah işini rast getirsin hayırlı haberlerini alırız inşallahCanlar transfer hazırlığı başladı dua edin ne olur
Canim sen bekleyecekmisin tedaviye devam miamin canım inşallah herşey yolunda gider nediyelim hayırlısı herşeyin
Aminnnn canimmm insallah bizde gulecegiz bir gun rabbim emeklerinin karsiligini boşa cikarmasinBiz elimizden geleni yaptik dua ettik ve asilamamiz oldu artik tevekkül edip bekliyoruz.
kandil gecesi o kadar dua ettim ki el acip yalvaran herkese Allah cocuk nasip etsin diye...Allahim bizi boyle bir ozlemle yakmasin insallah...
Iyiyim cnm bende valla ayni devam taşınma surecine girdik zaten ramazan da geliyo rabbim büyük bi kac ay sonra tekrar denerimyavrukartalim canım iyiyim bugün doktor kontolum vardı herşey temiz çıktı çok şükür... Korun iki uç ay dedi... Sonra önümüze bakarız dedi herşeyin hayırlısı sen ne yapıyorsun iyi misin
Canimmmmmm hadi inşallah rabbim yardimcin olsunCanlar transfer hazırlığı başladı dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?