Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ah kızlar sualp27 delalimmm hersey bir sınav bosverin onları amaçları zaten kotuyse Rabbim bu dünyada karşılığını gösteriyor ki zaten bizler insan olarak çocuklara bisey olmasını istemeyiz.. Kimseyi evladiyla sinamasin Rabbim.. Hayat devam ediyor herşeye rağmen kafaniza tokadan başka birşey takmayin... Üzülmeyin elbette gulecez elbet mutlu olacaz zamannnnn ilacimiz isyan yok tevekkül var dua varrr...

Çok şükür rabbime bu on yıldır olmuyo bir gün isyan etmedim çok üzüldüm sadece adet olduğum gün eve kapaniyodum perdeleri kapiyodum tek başıma agliyodum inş bu tüp bebek tutar bu çektiğim acıların üzerine su serpilir

Benimde iki gun once bu sene eylulde evlenen kuzenimin bebegi oldu agostoda evlenen kardesininde 40gun once oldu ikiside benden sonra evlendi banada halam watsaptan bebeginin fotolarni gondermis babanneme gstrym die demiyolr ki bu insan uzulur mu ben pek belli etmiyorum ya cevreme normalde yapmam ama gormeyeyim.die sildim fotolri kiar com guzel bir bebekti moralim bozullyor cnkuAllah saglikli hayrli evlatlar versin zormus gercektende zor

Canım allaha havale et ne yapcan insanları degistiremezsin

İyi akşamlar kızlar. İyiyim bende işte iyiyim demek adet olmuş ama çok yıprattı bu olay beni. Gündüz işte yoğunluktan unutuyorum ama evde zaman çok zor geçiyor. İlk regliden sonra psikolojik olarak baya rahatlıcam gibi gelio bakalım. Bahsettiğiniz gibi kanı bozuk insan çok gerçekten. insanlar ne kadar kötü inanamıyorum. Biz birisi kırılmasın üzülmesin diye hiç bir fedakarlıktan kaçırmıyoruz onlar bile isteye başkalarını üzerek mutlu oluyorlar. İşyerinde bi arkadaşın yaklaşık 20 yıldır olmuyo bebeği ve olması ihtimali imkansıza yakın.(onun bi bebek sahibi olmasını bazen kendimden çok istiom) başka hamile bi arkadaşı kutlamaya gelenler kıza dalga geçer gibi darısı başına diolar o kadar sinirlendim ki anlatamam git başka yerde et tebriğini, bu sözde! iyi dileğini iletme ne işe yaradı kızı üzmekten başka. Neyse bu gibileri hiç takmaya ım Allaha havale edelim kızlar, ama bizler çok iyi anneler olucaz inşallah.

Simdi okudum da yazismalari dun giremedim nete. Nasil iliskiler var nasıl kiskancliklar varmis aile icinde cok uzuldum allah tum isteyenlre tez zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsin insallahh siz kotu niyetliler yuzunden moralinizi bozmauin hanimlar

Biz elimizden geleni yaptik dua ettik ve asilamamiz oldu artik tevekkül edip bekliyoruz.
kandil gecesi o kadar dua ettim ki el acip yalvaran herkese Allah cocuk nasip etsin diye...Allahim bizi boyle bir ozlemle yakmasin insallah...
Aminnnn canimmm insallah bizde gulecegiz bir gun rabbim emeklerinin karsiligini boşa cikarmasin

Iyiyim cnm bende valla ayni devam taşınma surecine girdik zaten ramazan da geliyo rabbim büyük bi kac ay sonra tekrar denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…