- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Canim benim de cok az sancim olmustuNedenn hic sancimm yyoookkkkk ve neden kimse bana yazmiyor sancim yok yumurtam yok mu demek yaa
Amin canim dinlen senKizlar yorumlarinizi takip ediyorum ben Suan hic bisi yapmiyorum dolayisiyla sizlerin guzel haberlerini bekliyorum malum korunma donemindeyim insallah bi gun hepimiz gulecegiz bu topikye
Masallah baua yukselmis insallah sag saglin alirsin kucaginaEvet canim soylemistim sagol canim rabbim tez zamanda sana da saglikli sihatli nasip etsin insallah sende asilamani etlik zubeyde de olmustun degil mi canim. 8. Gun test yaptirmistim da degerim 3.06 cikmisti burayi okurken ertesi gun semisderin arkadasin da test yaptirdiginin degerimizin ayni oldugunu gordum simdi oda hamilesonra adetim gecince yaptim test 1090 cikti degerim insallah hersey yolunda gider
Evet olmustu ani ani kivraniyordum ama igneliydi o .. yarin kontrolum var heyecandan olecegim ins aksam gel çatlatma igneni vuralim dese keskee...Canim benimde sancim olmamisti. Gecen seferkinde sancin olmus muydu
Sen idrar testi yapmisnydin tatlim pekiEvet canim soylemistim sagol canim rabbim tez zamanda sana da saglikli sihatli nasip etsin insallah sende asilamani etlik zubeyde de olmustun degil mi canim. 8. Gun test yaptirmistim da degerim 3.06 cikmisti burayi okurken ertesi gun semisderin arkadasin da test yaptirdiginin degerimizin ayni oldugunu gordum simdi oda hamilesonra adetim gecince yaptim test 1090 cikti degerim insallah hersey yolunda gider
dusuk yapamdan sanirm bunu arastrmyorlar hangi tahlilerinde cikti tatlim bende dusum yaptm ya ikinci dusukten sonra mi arastrirlar acabaaraştırdım canım. pıhtılaşma çıktı iğne olucam gebe kalınca
Insallah istedigin gibi olur canim iyi dusunelim iyi olsunEvet olmustu ani ani kivraniyordum ama igneliydi o .. yarin kontrolum var heyecandan olecegim ins aksam gel çatlatma igneni vuralim dese keskee...
Evet canim adetim gecince doktora gitmeden yaptim cift cizgi cikinca doktora gittimSen idrar testi yapmisnydin tatlim peki
Sen yine gecen ay ki gbi heyecana basldin canim varidr yumurtan nie olmasin agrisiz yumrtalri buyuyende var sakin olNedenn hic sancimm yyoookkkkk ve neden kimse bana yazmiyor sancim yok yumurtam yok mu demek yaa
evet canım 2. den sonra. ilkinde yapmıyorlar. hem trombofili hemkromozom yaptırdım. kromozomda sorun yok. trombofili denen test pıhtılaşma testi. orada çıktı. genetik test diye geçiyor.dusuk yapamdan sanirm bunu arastrmyorlar hangi tahlilerinde cikti tatlim bende dusum yaptm ya ikinci dusukten sonra mi arastrirlar acaba
Parca falan gtrdun mu tatlim sanrm banada yapmazlar ilk dusugum yaevet canım 2. den sonra. ilkinde yapmıyorlar. hem trombofili hemkromozom yaptırdım. kromozomda sorun yok. trombofili denen test pıhtılaşma testi. orada çıktı. genetik test diye geçiyor.
Canim yaaa oyle deme benimde bugun 4. gunum ilac icmede, bende de tık yok ama bu buyumuyor anlaminda degil bence cunku her bünye farklidir bak burda neler okuyoruz dimi ama :) :)Nedenn hic sancimm yyoookkkkk ve neden kimse bana yazmiyor sancim yok yumurtam yok mu demek yaa
Günaydın tatlım catlatici iğneyi vurdunmu ben ilaç kullandigimda sancı olmamıştı ama catlatici iğneyi vurduktan bir gün sonra sancı başladıyani iğneyi vurmayana kadar sancı başlamazNedenn hic sancimm yyoookkkkk ve neden kimse bana yazmiyor sancim yok yumurtam yok mu demek yaa
İnş canım annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok ağrım oluyo uyku haram artık banaCanim ya cok dikkat et kendine inşallah bu acilar bebekle sonuclanir
Tatlım yediğin bir seymi dokubdu sana ishal oldunBugun cok akintim var ve ishal oldum surekli bisey cikiyo bi rahat nefes alamadik ya
Allah sabır versin canım sana zor günler geçiriyorsunKızlar günaydın. Ben hala atlatamadım zor günleri, moralim hala çok bozuk. nasıl geçecek bitecek bu korunma evresi bilmiyorum. Doktor en az 3 ay dedi. BAna o kadar uzun geliyorki şuan zaman saatler geçmiyor.bi an önce tekrar Gebe kalsaydım daha kolay olacaktı dayanmak. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum çıldırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?