Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Masallah baua yukselmis insallah sag saglin alirsin kucagina

Sen idrar testi yapmisnydin tatlim peki

Arkadasle benim bugun beyaz beyaz yogun akntm oldu simdi baktm lekelenme olmus sanrm adet oluyorum iyi erken geldi cabuk duzne grcek demekki normal adt zamani gbi olacaka yani tam sokukmadi ama kahverengi henuz

Simdo baktm iki damla kahverngi baska bisi yok ala ala azcik kendimo kandiryim yoksa gebeyimde bu yerlesme kanamasi mi ki kizlar

dusuk yapamdan sanirm bunu arastrmyorlar hangi tahlilerinde cikti tatlim bende dusum yaptm ya ikinci dusukten sonra mi arastrirlar acaba
evet canım 2. den sonra. ilkinde yapmıyorlar. hem trombofili hemkromozom yaptırdım. kromozomda sorun yok. trombofili denen test pıhtılaşma testi. orada çıktı. genetik test diye geçiyor.

evet canım 2. den sonra. ilkinde yapmıyorlar. hem trombofili hemkromozom yaptırdım. kromozomda sorun yok. trombofili denen test pıhtılaşma testi. orada çıktı. genetik test diye geçiyor.
Parca falan gtrdun mu tatlim sanrm banada yapmazlar ilk dusugum ya

Nedenn hic sancimm yyoookkkkk ve neden kimse bana yazmiyor sancim yok yumurtam yok mu demek yaa
Canim yaaa oyle deme benimde bugun 4. gunum ilac icmede, bende de tık yok ama bu buyumuyor anlaminda degil bence cunku her bünye farklidir bak burda neler okuyoruz dimi ama :) :)

Nedenn hic sancimm yyoookkkkk ve neden kimse bana yazmiyor sancim yok yumurtam yok mu demek yaa
Günaydın tatlım catlatici iğneyi vurdunmu ben ilaç kullandigimda sancı olmamıştı ama catlatici iğneyi vurduktan bir gün sonra sancı başladıyani iğneyi vurmayana kadar sancı başlamaz

Kızlar günaydın. Ben hala atlatamadım zor günleri, moralim hala çok bozuk. nasıl geçecek bitecek bu korunma evresi bilmiyorum. Doktor en az 3 ay dedi. BAna o kadar uzun geliyorki şuan zaman saatler geçmiyor. bi an önce tekrar Gebe kalsaydım daha kolay olacaktı dayanmak. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum çıldırmak üzereyim

Allah sabır versin canım sana zor günler geçiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…