• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Demekki ilac kullanırken takip etmiyorlar.
ben yurtdisinda oldugum icin doktorla iletisimi esim kuruyor ve ben aklimdaki sorulari soramiyorum. Oyuzden sizlere danisiyorum....
Yok tatlım benim sancı ya göre catlayip catlamadigini anladı ultrasona koymadan orda tuhaf oldum zaten bi bak yumurta ne durumda çatladimi öyle aşılama yap

Ama ben bu ay sadece hap kullandim igne yok o da 5 gunde bitti zaten
Aynen benim gibi sadece on tane hap kullandım sabah akşam beş günde bitti dört gün sonra çatlama iğnesi vuruldu bu iyiye işarettir çünkü doktor iki türlü tedavi var dedi bi İğneli bi ilaçlı yumurtaliklar iyi calisiyosa sadece hap veriyolar yok zor çalışan yumurtaysa iğne veriyolar

Bugüne kadar o kadar olumluydum ki bugün ne oldu anlamadım. Hiçbir adet belirtimde yok aslında ama bilmiyorum yaa. Senin oldu mu belirti hiç
Benim de belirtim olmadi canim aset gunu karnim agridi ama regl olmadim. Ama bugun kanamam var cok korkuyorum

Bende doktoru aradım ishal için verilen ilaçları kesinlikle kullanma dedi hatta tüp bebek tedavisi boyunca ishal olmamam lazımmış ama ben oldum of :(

Benimde kanamam 3de bitmisti bakalm ne zaman olacam tekrardan 22gun falan oldu 21gunde bir adet olurum bir dahaki aya olurm heralde
vücudu yoruyor kürtaj canım ben 2 defa yaşadım. Allah birdaha göstermesin kimselere. inşallah alırız bizde bebişlerimizi kucağımıza

Kizlar yorumlarinizi takip ediyorum ben Suan hic bisi yapmiyorum dolayisiyla sizlerin guzel haberlerini bekliyorum malum korunma donemindeyim insallah bi gun hepimiz gulecegiz bu topikye

Kizlar meraba memlekete gitmistim 20 gundur yazamadim Tlfndaki internetim cok azdi. Bu arada asilamamin sonucu pozitif oldu cok sükür dün geldim ankaraya hemen doktora gittik keseyi gorduk gayet guzel dedi doktor haftaya da kalp atisi icin cagirdi heyecan ve korkuyla bekliyorum. Mesajlarin hepsini okudum kurtaj olan arkadasim rabbim tez zamanda saglikli sihatli bebekler nasip etsin insallah.

Kizlar meraba memlekete gitmistim 20 gundur yazamadim Tlfndaki internetim cok azdi. Bu arada asilamamin sonucu pozitif oldu cok sükür dün geldim ankaraya hemen doktora gittik keseyi gorduk gayet guzel dedi doktor haftaya da kalp atisi icin cagirdi heyecan ve korkuyla bekliyorum. Mesajlarin hepsini okudum kurtaj olan arkadasim rabbim tez zamanda saglikli sihatli bebekler nasip etsin insallah.
Ne zaman belli oldu sonucunuz neler yaptınız bu süreçte bende bugün yaptirdim aşılama hiç acim ağrım olmadı aksam ilişki oldu mu aşılama günü progestan kullandin mi

Back