Sonucumu olumsuz diye dusundugum icin 12 gun test yaptirmaya gitmemistim sonra adetim gecikince idrar testi yaptim cikti bugun asilama oldunuzsa uc dort gun yatin ben oyle yapmistim sonra davetsiz bir misafir geldi 4.gun kalktim daha dikkat etmemistim aslinda dedim ya olumsuz diye dusundum iliski gun asiri yapamadik asilamanin oldugu gun degilde ertesi gun olmustu iliski bu arada kasiklarima agri giriyordu goguslerim cok hassasti ilac etkisi zannetmistim estrofem ve cirinone jel vermisti doktorum bunlari 12 gun kullandim canim insallah seninde sonucun guzel olur rabbim hepimize saglikli sihatli kucagimiza alip sevmeyi nasip etsinNe zaman belli oldu sonucunuz neler yaptınız bu süreçte bende bugün yaptirdim aşılama hiç acim ağrım olmadı aksam ilişki oldu mu aşılama günü progestan kullandin mi
Progestana devam et dedi dayanamiyip aradim canim. Sen nasil oldunDeğiştir tatlım belki diğer doktor daha mantıklı konuşur
Hayirli ugurlu olsun insallah canimKizlar meraba memlekete gitmistim 20 gundur yazamadim Tlfndaki internetim cok azdi. Bu arada asilamamin sonucu pozitif oldu cok sükür dün geldim ankaraya hemen doktora gittik keseyi gorduk gayet guzel dedi doktor haftaya da kalp atisi icin cagirdi heyecan ve korkuyla bekliyorum. Mesajlarin hepsini okudum kurtaj olan arkadasim rabbim tez zamanda saglikli sihatli bebekler nasip etsin insallah.
sagol canim seninde hayirli olsun saglikli sihatli olsunlar insallah sen benden birgun once asilama olmustun canim senin 3.06 deger baktiginda bende birgun once yaptirmistim ayni deger cikmisti 3.06 olmuyacak heralde demistim ama nasip rabbim yuzumuzu guldurdu insallah sonuna kadar guler burdaki arkadaslarin hepsine kendimle beraber dua ediyorum rabbim hayirlisiyla isteklerimizi avucumuza versin insallahHayirli ugurlu olsun insallah canim
Valla kismetimizde varmis demekki ikimiz icin de hyrlisi olur insallh canimsagol canim seninde hayirli olsun saglikli sihatli olsunlar insallah sen benden birgun once asilama olmustun canim senin 3.06 deger baktiginda bende birgun once yaptirmistim ayni deger cikmisti 3.06 olmuyacak heralde demistim ama nasip rabbim yuzumuzu guldurdu insallah sonuna kadar guler burdaki arkadaslarin hepsine kendimle beraber dua ediyorum rabbim hayirlisiyla isteklerimizi avucumuza versin insallah
İnsallah canimValla kismetimizde varmis demekki ikimiz icin de hyrlisi olur insallh canim
Canim deger 0.3 falan demisin nedir deger dedgin sey ben sana demstm yatmak falan degil mesele tutacagi varsa tutar die gozun aydinİnsallah canim
Evet canim soylemistim sagol canim rabbim tez zamanda sana da saglikli sihatli nasip etsin insallah sende asilamani etlik zubeyde de olmustun degil mi canim. 8. Gun test yaptirmistim da degerim 3.06 cikmisti burayi okurken ertesi gun semisderin arkadasin da test yaptirdiginin degerimizin ayni oldugunu gordum simdi oda hamileCanim deger 0.3 falan demisin nedir deger dedgin sey ben sana demstm yatmak falan degil mesele tutacagi varsa tutar die gozun aydin
Progestan düşügu onluyomus bende eh işte diyelim ishalim kesildi çok şükür ilaçları doktor dedi kullanma iğne ye başladım dün hergün sabah onda vuruyom gobekten kasiklarim patliyo agridan bacaklarima kadar ağrı iniyo çok zor donemdeyim uyku yok zaten agridanProgestana devam et dedi dayanamiyip aradim canim. Sen nasil oldun
Gözün aydın tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua etmeyi unutma :)sagol canim seninde hayirli olsun saglikli sihatli olsunlar insallah sen benden birgun once asilama olmustun canim senin 3.06 deger baktiginda bende birgun once yaptirmistim ayni deger cikmisti 3.06 olmuyacak heralde demistim ama nasip rabbim yuzumuzu guldurdu insallah sonuna kadar guler burdaki arkadaslarin hepsine kendimle beraber dua ediyorum rabbim hayirlisiyla isteklerimizi avucumuza versin insallah
Sagol canim allah razi olsun etmez olur muyum tabiki ederimGözün aydın tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua etmeyi unutma :)
araştırdım canım. pıhtılaşma çıktı iğne olucam gebe kalıncaBen kurtaj olmadm kendiliginden dustu sebebini aratrsaydin dusuklernin canim
Kizlar meraba memlekete gitmistim 20 gundur yazamadim Tlfndaki internetim cok azdi. Bu arada asilamamin sonucu pozitif oldu cok sükür dün geldim ankaraya hemen doktora gittik keseyi gorduk gayet guzel dedi doktor haftaya da kalp atisi icin cagirdi heyecan ve korkuyla bekliyorum. Mesajlarin hepsini okudum kurtaj olan arkadasim rabbim tez zamanda saglikli sihatli bebekler nasip etsin insallah.
Canım ya çok sevindim sağlıklı bir gebelik yasatsin Rabbim insaAllahKizlar meraba memlekete gitmistim 20 gundur yazamadim Tlfndaki internetim cok azdi. Bu arada asilamamin sonucu pozitif oldu cok sükür dün geldim ankaraya hemen doktora gittik keseyi gorduk gayet guzel dedi doktor haftaya da kalp atisi icin cagirdi heyecan ve korkuyla bekliyorum. Mesajlarin hepsini okudum kurtaj olan arkadasim rabbim tez zamanda saglikli sihatli bebekler nasip etsin insallah.
Amin canim benim allah razi olsunCanım ya çok sevindim sağlıklı bir gebelik yasatsin Rabbim insaAllah
Canim ya cok dikkat et kendine inşallah bu acilar bebekle sonuclanirProgestan düşügu onluyomus bende eh işte diyelim ishalim kesildi çok şükür ilaçları doktor dedi kullanma iğne ye başladım dün hergün sabah onda vuruyom gobekten kasiklarim patliyo agridan bacaklarima kadar ağrı iniyo çok zor donemdeyim uyku yok zaten agridan
Canim benimde sancim olmamisti. Gecen seferkinde sancin olmus muyduNedenn hic sancimm yyoookkkkk ve neden kimse bana yazmiyor sancim yok yumurtam yok mu demek yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?